Jump to content

Kare As

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    279
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Kare As Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Kendi kendine konuş küçük adam
  2. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Hacı, Senin sözlerin benim umrumda değil. Beni sinirlendiren senin gibi ciğeri beş para etmez birinin elindeki yetki gücüyle kendini adam ilan etmesi. Yoksa senin sözlerin gerçekten zerre kadar umrumda değil.
  3. Kare As

    Ölümden Neden Korkuyoruz?

    Korkulan ölüm değil, ölüm sürecinin deneyimlenmesidir. Ancak gereksiz bir korku. İnsan vücudunun çekebileceği acı bellidir. O limitten fazla acı çekemezsiniz. Canlı canlı yansanız 180'e kadar sayınca bitiyor Boğulsanız ciğerlerinize su kaçıp su içinde öksürmeye başladıktan 20 saniye sonra bitiyor. Yüksekten düşseniz kafanızı yere çarpınca 2-3 saniyede bitiyor herşey. Bunlar olağan şeyler. İşin ilginç yanı, hastalıklı ölümlerde vücudun iflas planı bile var. Mesela kanserden ölen birisi. Aşama aşama ölüyor. Vücut iflas sürecini bir program dahilinde yönetiyor. Ölen kişiye sadece kendi
  4. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    O adama güvenip de o adamın biz dediği eksende kendini görme. Ayrıca Ateizm bir dal ise ben ağacım. Benimle bu tarz konuşma. İçimde soru işareti saklanacak yer yok benim. Hacı işine gelir bugün Ateistim der, işine gelir yarın başka şey olur. Bunu gördük burada. Defalarca. Kendisinin materyalizm karşısnda idealizmi savunduğunu da gördük (Mantık iyi hatırlar) Kısacası bilinçsiz Ateist Hacı. Ona güvenip de cephe alma. Bana cephe alırsan sen kaybedersin. Çünkü Hacı ve Hacı gibiler sana senin de araştırmayla bulabileceklerini verirler. Bilgileri kopyalar verirler. Yeniliğe dair zerre kı
  5. Kare As

    Ateist Tanışma Sitesi

    Siteye ne gerek var? Forum yönetimi tanışma ve arkadaşlık diye bir başlık açsın, tanışmak isteyen kız/erkek oraya başlık açar. Ya da erkek arkadaş arayanlar ve Kız arkadaş arayanlar diye iki ana başlık olsun insanlar o başlık altına yazar.
  6. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Basit bir soruyu mantık temeline sokamayanlar bana ders veriyorlar. Şurada yazılanlara baksın dışarıdan okuyanlar. İyi okusunlar. İşte bunca yıldır Ateistler olarak neden psikolojik ve fiziksel travmalarla yaşıyorlar veya öldürülüyorlar bunlardan görürsünüz. Köle gibi, ne denirse evet derseniz sizi severler. Hacıya yavşarsan iyi ateistsin. Ona ve saçmalıklarına evet dersen iyi ateistsin. Ama ona karşı geldin mi senin ne ateistliğin kalır, ne şerefin ne de onurun. Öyle bir bilince sahipsen ve biz dediğin şey öyle bilinç ise, sen boşuna yaşıyorsun. Şu başlığın birinci mesajına bak, kendi
  7. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Bunlar eşek anırması. Farkettiysen teistler ateistlere bu şekil sözler söyler. Daha ağır hatta. Orada kendini nasıl hissediyorsan aynısını ben hissediyorum. Sen Teizme entegre olmuş, ve ona karşı konuşlanmış bir Ateistsin. Benle kıyaslanamayacak kadar küçüksün. O yüzden öncül değil artçılsın. Bilim forumunda yazdıklarını okumadığımı sanıyorsun? Hepsi artçıl. Yani açılan yoldan gitmekten başka şey yok yazdıklarında. Neden böyle acaba? Hiç düşündün mü? Çünkü sen Teizme endekslisin ve teizm olmadan yaşayamazsın. O yüzden gerçeğin tarifini yapacak cesaretin yok. Ancak yapılan tarifle
  8. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Ben Ateist değilim Hacı. Ben Materyalistim. Benim Materyalist algımın Teizmle kesiştiği yerde Ateistim. Panteizmle kesiştiği yerde A-Panteistim. Deizmle kesiştiği yerde A-Deistim. Sizler benden farklısınız. Sizler sadece Teizme odaklı bilinçlersiniz. Ben bunu geç farkettim. Bendeki bilinç sendeki bilinçten çok daha büyük birşey. O yüzden müslümanların ateistlere duyduğu saldırganlık ve öfkenin aynısı sende bana beliriyor. Ben senin bilinçten farklıyım.
  9. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Sen neden ateistsin?
  10. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Benim tesitlerden farkım şeyimin 3 santim daha uzun olması. Öyle soruya böyle cevap verilir.
  11. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Liseli. Hangi siklet?
  12. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Kardeşim konu benim ateistliğim değil. Çocukluk yapma. Ben eşek de olsam soru aynı. Uzaklaşma konudan. Kimseyi suçlamıyorum. Kanıtsız tek bir yazım yok.
  13. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Benimle alakası ne konunun? Ben zürafa olsam ne yazar? Sorulan soru belli. Ben ölü olsam bile o soru geçerliliğini kaybetmez. Çocukluk bu yaptığın.
  14. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Hukuka karşı tavır koymayan suçludur.
  15. Kare As

    Non-Teistlerin Teistlerden ne farkı var?

    Kardeşim ben boş konuyu konuşmuyorum. Açıkçası yazdıklarını da üstün körü okuyorum. Çünkü 7-8 tane alıntı yapmışsın. Bir sürü teferruat. Üstelik kendin takınılacak tavır örneği vermiyorsun (yanlışamakla yetiniyorsun) Ben baştan bunun saçma olduğunu gördüm zaten. Cevap verememek yok. Bilerek cevap vermemek var. Yanlış anlayan sensin.
×
×
  • Yeni Oluştur...