Jump to content

slippy

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

slippy Hakkında

  • Derece
    Member
  1. slippy

    Muhammedin sahitleri varmi

    Evet her yanı şahit doluydu ama artık taktir edersiniz ki yaşamıyorlar. Bu yüzden canlılar alemine bakarak gözlemleyerek (özellikle eşşekler mucizelerle doludurlar) bütün bu kuranda yazanların doğruluğuna ve tabi ilk olarak peygamber efendimizin allahın kulu ve elçisi olduğuna iman edip şahadet getirmemiz gerekiyor. biz müslümanlara reva değil bu ama işte nabıcan hacı ? keşke peygamber efendimise sonsuz yaşam teklif edildiğinde kabul etseydi . haşa o daha iyi bilir ama üzülüyorum yaşasaydı keşke. bütün hayatımız sünnet olurdu.
  2. Serdar çok tahrik oluyorum seni okurken beni alır mısın kapanırım senin için imana gelirim çek çıkar beni bu ataistlerin içinden . oldum olası müslüman erkeklere ilgi duyuyorum artık dayanamıycam. al beni yanına pazara gidelim ben 1 adım geriden geleyim çocuk da eteklerime eteklerime ... offf hayattt neden bunları bana kısmet etmiyor yarebbim yaresullahhul elhamdulliallahirabbilaleminmalikiyewmiddin . serdar git burdan.
  3. slippy

    Çocuklara isim koyma mevzusu

    Herhangi bir Avrupa ülkesi ABD ye kıyasla çok daha sukut içinde bir hayat sunuyor bu yüzden böyle düşünüyorum. Genç nufusun az olduğu yerde doğum oranın ve göçün az olduğu yerde huzur ve tutarlılık bulabileceğime inanıyorum. Kesinlikle bilinç düzeyi ve görgü Avrupa'da abd den çok daha iyi durumda. dünyanın 3\4 ünü uzun yıllardır geziyorum. abd de iki yıl yaşadım. bu konuda üzerime toplumbilimci tanımam.
  4. slippy

    İslamın güzellikleri ve adaleti

    adamda zaman makinesi var o döneme gidip gerçekleri görelim peşi sıra bedava hac ve umre ziyareti akabinde alayımız müslüman olucaz ne saçma teklifi ne diyosun kanka gezeriz lan.
  5. slippy

    Kuran sayfası yakan hristiyan kız

    sevgili arkadaşım bilmem kaç yaşındasın ama sanıyorum gençsin sen ve senin gibi düşünenler beni iyi dinleyeceksiniz. bu ülkede insanlar zavallıdır ve gerçekten kendinizi ileri adamlar olarak tasvir edebiliyorsanız bunu uygulamaya da koyabilecek ve bu zavallı insanların bizlere ve biz gibilere asla zarar verecek kadar zeki ve güçlü olamayacaklarını bileceksiniz. kendinizi sizden aşağıda olanlara ifşa etmek zorunda değilsiniz. kınayıp küçük gördüklerinizin sizlerin istediği imgelenmeyi yaşamasını sağlamak biz gibi insanların böyle bir toplumda yaşarken yapmak zorunda olduğudur. bu yöntemleri
  6. slippy

    Çarpıtılan bir ayet : İncil'de Muhammed'in adı geçer

    kırmızı kırmızı aydınlık dolu satırların karşı konulmaz cazibesi özellikle 30 yaşından sonra imana gelme sebebi olabilir. durumunuz hiç iyi değil.
  7. slippy

    DİN İNSANLARI DEPRESYONA SOKUYOR

    AhmetBaha çok yakışıklısın benimle evlenir misin ? Şu kısacık dünyada keyfimize bakalım ben de senin için müslüman olayım imana geleyim ? Ahmet'im ya apartman dairesinde 4 çocuk yapalım gıcırdayan bazalı yatağımız olsun. Müslüman komşularımız kusurlarımızı kapatsın amma velakin , duymasınlar aşkımızı iyi mi lan ?
  8. slippy

    Çocuklara isim koyma mevzusu

    polonya'yı abd ye tercih ederim. Türkiye daha berbatlaşmaz. Türkiye'den dışarı kalıcı olarak çıkış yapabilmek orta kesim için keşke makul ve mümkün olsa. Kapıları çok güzel kapattılar. Bütün bunları farkedebilen biri bu ülkede çocuk sahibi olmak isterken kendine yenik düşüyor olmalı.
  9. slippy

    Kuran sayfası yakan hristiyan kız

    Pakistan tamamen kendini aklamaya çalışmış başka bi halt değil. Biz ABD ayarında araştırırız imam alırız sorgularız takip ederiz. falan filan yaparız. UuUuUuU müslümanız ama ince eleriz sık dokuruz. yemezler.
  10. slippy

    DİN İNSANLARI DEPRESYONA SOKUYOR

    abi bizim insanımızın depresyone girmek gibi bir sorunu yok ki .. tek sorunları dinin tehditlerini bertaraf edebilmek ve insana dair ne varsa beceriksizce zehir etmeyi başarmak ! demem o ki depresyon yapsa da olcak o kadar abi , ucunda cennet var . kırmızı hapı yutuyosun hoop matrix !! okey de bi acı çekicen bişeyler olcak bi ...klama gecirceksin yani .
  11. slippy

    Müslümanların ayarını bozacak bir araştırma

    Ülkemizin din çıkmazında olmasının tek nedeni kötü yönetilmemizdir. Cumhuriyet yönetimini benimsemeyi başarmamızın yegane yolu eğitim idi. köy enstitüleri , öğretmen okulları kapatıldı. İnönü döneminde Mustafa Kemal'in Kurtuluş savaşı sonrası yurt dışına gönderip ülkenin 4 bir yanına dağıttığı öğretmenlerden sonra o vizyonda öğretmen yetiştirebilecek bütün kuruluşlar ve girişimler engellenmiştir. darbeler ve 80 sonrası kuşağı... al sana gençlik ! Adalet istiyoruz , elit geçinen kesimin güçlerini kullanarak devlete kendilerinin bekçiliğini yaptırmasını istemiyoruz diyebilenlerin sayısında
  12. slippy

    Çocuklara isim koyma mevzusu

    Evet ironi yaptığını tahmin ediyorum ama ironi yapabilenlere cevap vermeyi yüce rabbim bana pek nasib eylemediğinden algıladığım halde cevap vermeyi de pek yüce yaradan kısmet etmiyor. Su ismi ritimsiz ve çoğu durumda sorun yaratacak düzeyde sıfatsız evet. isminiz ? su .... çok yalın ve tek hece. ayrıca isim niteliği taşımıyor farkındayım yanlız öyle razıyım ki suya . susadım yani. zaten bu memleketin kronik sıkıntıları yüzünden ben su ismini verip polonya'ya gönderecektim su'yu .
  13. slippy

    Kuran'dan çok güzel bir ayet : Maide 68

    İnsan lezzetli bulduğu ve canının kaldığı yiyecekleri dahi gözetmekten sıraya koymaktan kendini alamayan bi canlıdır. 21. yy da insanlar ister istemez yaşamın bütün formlarını ve eğiliminlerini belirlerken kendisine ölçü edineceği skalayı , dinlerin kaynağı kitaplardan alacak değiller. bunun doğal olduğunu ne ölçüde kabul edebilirse birey , o ölçüde dinin hurafeden ibaret olduğunu anlayacak bilime inanacak kendine güvenecektir. müslümanların birşeye cevap verme ihtiyacı yok dostum. hallarinden memnunlar.
  14. slippy

    Çarpıtılan bir ayet : İncil'de Muhammed'in adı geçer

    inanmak isteyenin omuzlarımdaki meleklerin i-pad'e günah ve sevap datası girdiğine inanmakta pek güçlük çekmediğine tanığım her daim. ayet içeriği tartışmak nedir ya.
  15. slippy

    Çocuklara isim koyma mevzusu

    Su özenti isim değil de , o ismi taşıyabilecek yahut verirken utanç duymaması temenni edilecek aile bir elin parmağı türkiye'de . öyle de olunca bütün modern isimler özenti haliyle. hülya avşarın modern türk ailesine timsal oluşturabileceğini hiç ama hiç sanmıyorum. gözümde zerre özelliği olmayan boş ve temelsiz bütün meşurlar memlekette.
×
×
  • Yeni Oluştur...