Jump to content

Troth

Sadece Ateistler Grubu
  • İçerik sayısı

    358
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Troth Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü Şubat 29

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Troth

    Sevdiğiniz Yabancı Dizileri Sıralayın.(Önerin)

    Oz, x files, breaking bad, Supernatural... Uzar gider
  2. Troth

    AMARIKA ESADI ÖVDÜ , BİZİMKİYSE ESADA TERÖRİST DEDİ.

    Bunlar hep seçim için, sıkıntı yok senaryo oynanıyor. Seçimden sonra kaldıkları yerden devam.
  3. Troth

    Türklük bilincinin yok olması ülkeyi İslamlaştırır

    Entel sızlanmalar içerisinde benliğine sahip çıkan insanlara ırkçı, faşist denilmesi sıktı artık. Herkesin ağzına sakız olmuş bu laflar.
  4. Troth

    En Sevdiğiniz 3 Müzisyen yada Müzik Grubu ?

    Yabancı Tupac Amaru Shakur Pink Floyd Metallica Yerli Tarkan Teoman Duman
  5. Koyu akpli beyaz tv röportajında kendini kaybeden kadın https://www.youtube.com/watch?v=h6VHb0NsYcA&feature=youtube_gdata_player Hülooğğğğ sözcüğü uzun süre dillerden düşmeyecek.
  6. Troth

    eylermleri bitrmek için oyunlar

    Tam yandaş medyanın elemanları olay yerine geldiğinde orada daha önce olmayan provokatörler ortaya çıkıyor yakıp yıkıyor televizyonlarda bütün gün bu görüntüler gösteriliyor. Yazık gerçekten.
  7. Troth

    gezi parkı seçim sandığına isyanın adıdır

    Klişe bir söz oldu ama malesef ki seninle aynı havayı soluyoruz yetmiyor aynı ülkede yaşıyoruz. Sözcüklerle ifade edilemezsin kur'an da olan tüm hakaretleri hakediyorsun.
  8. Erdoğan korkunun insanda yarattığı etkilerin hepsine sahip. Çok açık bu yalanlar, insanlara vaatlerde bulunup mitinge toplamak, üzerinde oynanmış miting fotoğrafları, benim babam senin babanı döver tarzı hareketler, isyanı görmezden gelip onları küçümseyerek onur(!) yapmalar vs. sayarak bitmez.
  9. Troth

    AKP'NİN VE TAYYİP'İN GENEL POLİTİKASI NEDİR?

    Ben islamsal değerleri olduğunu düşünmüyorum. Tam olarak amaçları ne onuda çözemiyorum. ABD mandası islam ülkesi mi? Ülkeye ait ne varsa özelleştirdiler ülkenin maddi ve manevi neyi varsa talan ettiler düşman olsa utanır yeter der. Gerçekten bu nasıl bir hastalıktır? Bundan çıkarları bu kadar büyük mü, ki insanlıklarını satacak noktaya gelmişler.
  10. Troth

    beni ne istediğini bilmeyen gerzek yerine koyan admine!

    Forumun belli kuralları var begensende begenmesende burda olduğuna göre bunları kabul etmişsin demektir. Eğer rahatsız olduğun kural varsa yöneticilerle konuşabilirsin dinleyeceklerdir. Burda admin kuralı belirtmiş sende sadece sana yapılan bir şeymiş gibi duygusal davranmışsın.
  11. Troth

    Redhack üyesinden tarihe geçecek konuşma (Halk Tv)

    Kendi adıma bunların çoğunu tam olarak biliyorum diğerlerini de duymuşlugum var. Bizim konuşmamız sağa sola anlatmamız inananin işe yaramıyor yılıyorsun. Bizi heyecanlandıran nokta ilk defa bu kadar düzgün pürüzsüz şekilde bir tv kanalında yapılan bu konuşmanın herkese ulaşacak olması hiç bir propaganda içermemesi ki bu saygınlık ve karşı tarafında seni dinlemesidir heyecanlandığım olay budur. Bilmeyenler diyecek ki bu olaylar nedir araştıracak sorgulayacak daha ne olsun. Video ilk konulduğu vakit altında bir ülkücünün yorumunu gördüm "helal olsun redhack sizi yanlış anlamışım artık yanınızd
  12. Troth

    Redhack üyesinden tarihe geçecek konuşma (Halk Tv)

    Böylece Redhack'in ne kadar sağlam bilgili kültürlü insanlardan oluştuğunu görüyoruz filmleri de çok iyiydi. Hala yediremiyorum bu insanlar saklanmak zorunda var mı bundan ötesi? Bir tarafta akıncı adındaki hacker (lamer) grubu devlet tarafından ödüllendirilecek neden çünkü onlar iyi hacker (!) bir taraftan bu insanlar vatan haini ilan edilecek yok böyle bir düzen.
  13. Dinlemeyen gerçekten çok şey kaybeder bu kadar akılcı, akıcı, sistematik ve gerçekçi konuşma dinlemeyeli uzun süre olmuştu helal olsun böyle insanlara iyiki varlar. Türkiye siyasi tarihini bir saatte özetledi bilgili ve donanımlı bir insan. Böyle insanların saklanması ortaya çıkamaması ayrı bir rezalet. İşte o konusma: https://www.youtube.com/watch?v=uKr4WqLMB58&feature=youtube_gdata_player
  14. Troth

    AKP İle Nasıl Mücadele Etmeliyiz?

    İkisi aynı şey zaten bunu belirttim ben çözüm olarak ortaya koymuyorum. Akp yi seçimde yenebilecek bir parti diyorum sadece kısa vadede, sadece mhp demiyorum zaten akpden oy alabilecek bir parti iç Anadolu'yu alabilecek bir partidir o da miliyetçi bir partidir. Tekrar belirtiyorum çözüm değil tespit.
×
×
  • Yeni Oluştur...