Jump to content

Neumann

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Neumann Hakkında

  • Derece
    Member
  • Doğum Günü 15-06-1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Florya`nın işgalinden sonra Istanbul
  1. Neumann

    ODTÜ

  2. Neumann

    Fiziki ölüm ile birlikte insan yokmu olacak?

    Hiç bir şey ispatlanmış değil fizik ötesi yaşama dair. İspatlanması da bayağı zor. Işık görüyoruz diyorlar. Ben küçükken gözlerime bastırırdım hafifçe , ne şekiller ,dalgalar görürdüm kısa zaman boyunca. Bir rüya film gibi olabiliyor,o son ışıktan çok daha fazla komplike .
  3. Neumann

    Camiye Atatürk portresi asılır mı?

    Yaaaa,değil mi ? Halbuki laik olmayan senin o çok güzel cemaatin İranın Ahmedincad'ı geldiğinde camiinin içinde bas bas tezahürat yapıyordu,kula. Camii deyince aklıma gelen nedense leş gibi kokan halılar geliyor (ama tarifsiz bir ayak kokusu). Hatta bu öyle bir sorun ki kapıya çorap asıyorlar,ayakların kokutmamayı bile beceremeyen cemaatin laik olsa ne olacak,turbo şeriatçı olsa ne olacak. ? Seviyim senin laik olmayan cemaatini.
  4. Çok doğru bir tespit olmuş. Hala dünyanın en pahalı cep tel faturası benzin ödüyoruz. En az % 40 direkt herkese giriyor. Deprem sonrası bir yığın ,hemen herşey üstünde extra para kazanıyor. Zengini asla yakalayamıyor,istanbul da bir yığın yabancı şirket temsilciliği bulunuyor. Her sene zarar gösteriyorlar ama üstlerinden 10 milyarlarca dolar para dönüyor. Yok böyle bir ergi kaçırma teknikleri uzmanlığı ,şaka gibi....Akabinde de eski florya , 4 çarşaflı florya'ya göşüştü Yeşilyöy ,sahilinde fahişe ile uyuşturucu pazarı olan yere dönüştü. Kocaman konağk aldıydım şeklinde dolanıyorlar bu sümük b
  5. Neumann

    İlimsiz Kuvvet

    Türkçe yazamıyor musun yobaz arab aşığı ? ''Elhasıl, böyle pest şüphelerin eli o zatın yüksek eline ulaşamaz..Çünkü, o fahr-i alemdir..Habib-i rabb-ül alemindir..resul-ü sekaleydir..İki cihanın güneşidir..Düşmanları bile onun güzel ahlakına hayran olmuşlardır. '' Ancak beyinsiz bir insan şu yukarda yazdıklarını yazar. fahri alemine atlıyım ben senin
  6. Neumann

    Moderatörlere sesleniyorum...

    Ayıp bence de...
  7. Neumann

    Yeni Eğitim Sistemi, Ülkenin Gittiği Durum ve Laiklik

    Hay sizin adı batsın şeriatınıza, hay sizin olmayan libidonuza,her halta bir cinsellik yüklemenize...Duyanda sanacak ki , her biri mesir macunu abidesi, Söyleyin bana koca kafalar, plajlarda neden kimse kimseye tecavüz etmiyor? Sebebi sizin gibi asalakların olmayışı olabilir mi?
  8. Neumann

    Hüzünlü, dramatik, trajik klasik müzikler

    Özellikle full videoları tercih ediyorum ki,indirmek isteyen,arşiv yapmak isteyenin elinde değerli bir şey olsun. Ben bir klasik müzik tutkunuyum,forumda da sevenler olması beni mutlu ediyor. @artaud, rica ederim.
  9. Neumann

    Hüzünlü, dramatik, trajik klasik müzikler

    Benjamin Gluck'tan , Orpheus ed Euridice operası. Slumdog milyoner'deki opera sahnesinden de hatırlanabilir. http://www.youtube.com/watch?v=XD2CeDeFrJs&feature=related
  10. Neumann

    Serdar turgut keşke hep şey yazarı olarak kalsaydı

    Ulusal kanal çok güzel tiye alıyor Serdar Angut'u. Adam gibi adam diyişiyle .....
  11. Neumann

    ATEİSTLERİN KİTABI VAR MI?

    Benim kitabım değil de surem var. Ahzab 50 adı da. Kutsal bir kitap da peygamberin adeta skor yaparcasına kaç kadına kadar helal kılındığı bilgisi imanıma iman katmadı nedense. Üstelik açılabilecek tüm gözlerim de açık elhamdüldül.
×
×
  • Yeni Oluştur...