Jump to content

KarşıyakaCephesi

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    746
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne KarşıyakaCephesi kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. On 01.09.2016 at 12:12, Yeremya yazdı:

     

    Bir insan, gerçek olan bir inancı, hem de kötü sonuçlarını bildiği halde reddederse, o kötü sonuçları hak eder.

     

     

    Gerçek olan inanç ? Mensubu olduğumuz galaksiden milyarlarca var ve senin gerçek olduğunu idda ettiğin arap putu denizde yüzen gemileri varlığına delil olarak gösteriyor. :D Yarattığı kainattan haberi olmayan bir put olur mu ? Elçisinin uçkuru için ayet indiren bir Put olabilir mi ? evet olabilir ne de olsa put, göremez, duyamaz, bilemez.

  2. Bir şeyi unutmayın. Eğer Mustafa Kemal Paşa olmasaydı hiçbirimiz olamazdık. Yaptığı devrim belki hanedan için kötü oldu ama Türkiye onun sayesinde var. Siz, ben, hepimiz varlığımızı ona borçluyuz.!

    - Ertuğrul Osman Osmanoğlu - Osmanlı Ailesi Reisi -

    Kraldan çok kralcılara gelsin.

    417960_579916262030378_1704408426_n.jpg

  3. kime özenelim atatürkemi, ülkenin başına geçtikten sonra , açılan her fabrikayı adına tapulayan her konutu adına tapulayan, her araziyi, ormanı , verimli tarlaları kendine alan adamamı özenelim.

    savaş öncesi basit bir subay olan ve başka hiçbir geliri olmayan bir kişi savaştan sonra dünyanın en zengin insanları arasına giriyor, bu adamamı özeneyim.

    kıvırın yavrum kıvırın, nereye kadar kıvranacaksınız , zalim diktatörlere özeneceğime, gider afrikadaki yamyamın gölgesini alkışlarım daha evladır.

    Hala aynı argümanlar , hala aynı gevelemeler , Doğru git petrol kuyularını torunlarına miras bırakan Abdülhamid'e özen , İngilizlerin gemisine binipte yurtdışına kaçan Vahdettin'e özen. Sen Atatürk'e özenme kirletme onun adını.

  4. nasılda zorlarına gidiyor kafirlerin osmanlı kelimesini duyması.

    doğaldır bin yıldır dünya titredi karşısında , sizin osmanlı kelimesinde bu kadar nefret duymanız anlaşılması zor bir durum değildir.

    yaralı bir imparatorluğa içimizdeki irlandalılar sağlam darbe vurdular , getirdikleri sitem ve inklaplarlada kafir bir nesil yetişti.

    suç sizde değil , zamanında sizin gibilere bu topraklarda eşit bir şekilde yaşayabilirsiniz diyenlerde.

    demek kki, kafire el uzatmak doğru değilmiş , gün gelir yaralanırsa insan , arkasından haçeri gömer.

    şimdilik oyunu oynayın kafirler, bizimki sürgün der , bir düşünür.

    Hanedan soyundan mı geliyorsun ? Yoksa Devşirme kökenli filan mısın sen ?

    Birde sizin için dünya balkanlar ve arap yarımadasından ibaret sanırsam , bana şu bin yıllık dünyanın titretildiği dönemi tarih aralıklarıyla verirmisiniz ?

×
×
  • Yeni Oluştur...