Jump to content

T.TAŞPINAR

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    529
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

T.TAŞPINAR Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.473 profil görüntüleme
  1. HOŞUNUZA GİTMEYEN CEVAP HER ZAMANKİ GİBİ KIVIRMA OLUYOR:)) İNSAN TEK HÜCRELİDEN, BALIKTAN,AĞAÇ SİVRİ FARESİNDEN,PRİMATTAN ,MAYMUNDAN VS. EVRİMLEŞTİ DENİNCE HER ŞEY DOĞRU VE MANTIKLI OLUYOR DEĞİL Mİ?
  2. Ben lafı uzatmayayım http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=3039
  3. Çamur zaten su içeren toprak değil midir?
  4. Kuran'da bahsi geçen sıvı-su dur..sadece sperm, sıvı-su olamaz..Kuran'da meni den karışımlı bir sıvı diye bahsedilir..
  5. Benim bir ''son-kıyamet'' fantazim yok..ben sadece Kuran böyle söylüyor diyorum..denizler kaynayacak,dağlar renkli yün gibi atılacak..sürekli şiddetli depremler olacak..yıldızlar sönecek ve dökülecek..bu dökülme yere-yerküreye dökülme değil tabii ki..çok büyük ihtimal ile galaksi merkezindeki dev karadeliğe (Sagittarius A )düşecekler..Güneş Ay ve Dünya da düşecek..yine büyük olasılıkla dev karadeliğe düşmeden önce Güneşle de yakınlaşacağız..tabii ki Ay da Güneşle yakınlaşacak..yani Kuran'da tasvir edilenler bilimle uyumsuz değil bence..
  6. Kuran daki kıyamette sadece Dünya gezegeni yok olmaz..yıldızlar da söner mesela..sadece Dünya ya etki eden bir felaket değildir..en azından galaksi düzeyinde olması gereken bir çöküştür..Asteroid ile dinozorları yok etmiş olabilir..Dünya ve insanlar için ise başka bir son planlamış olabilir..
  7. onun tanrının planı olduğunu nereden biliyorsun..belki insanların kurtarmasını planları..yok eğer dünyanın yok olmasını isterse zaten hiç bir şey engel olamaz..
  8. öyle değil .. www.yenimucizeler.com
  9. 300 sene sonrasında o asteroidi kolayca uzayda yakalayıp yok edebilecek güce ulaşıp ulaşamayacağını bilemeyiz..
  10. Neden peki o ayette şöyle yazıyor diyemiyorsun da ''yüzyıllarca bu ayetler için yapılan yorum şu oldu:''diyorsun.?? O ayette sadece kıyamet vakti için onun bilgisi ancak Allah katındadır denir..ilginç bir nokta da, ayette yağmuru O yağdırır denir..ama yağmurun ne zaman yağacağını Allah tan başkası bilmez e getirmişler konuyu..şimdi anlaşılıyordur aslında kimin kıvırdığı..
  11. O ayeti aç bak.. ayette sadece kıyamet vakti için O bilgi ancak Allah katınndadır denir..ayrıca rahimlerdekini O bilir denir.. ama başkası bilemez denmez. Hem tüm rahimleri bilmekten bahsediliyorsa sadece Allah bilir. Yağmuru O yağdırır denir. Yağmurun yağacağını sadece Allah bilir denmez
  12. Sen neyi açıklamış oldun şimdi?? Meni=sperm mi?? meni testistlerde üretilen bir şey mi? değilse o zaman Kuran ın şurası yanlış falan da diyemezsiniz..ancak böyle laf kalabalığı yapabilirsiniz..
  13. Siz ateistlerin en büyük hatası ise Hz Muhammed in Allah ın elçisi olmadığı ön kabulüyle ve şartlanmışlığıyla düşünmenizdir.. Ne bilsin çöl bedevisi vitamini, emzimi diyorsun..zaten normal sıradan insan bilemeyeceği için buna mucizevi diyoruz.. ayetlerde bahsedilen meni midir? Evet... Peki meni testislerden çıkar diyebilir miyiz? Hayır..
  14. Neml 88 : Dağları görürsün, onları hareketsiz sanırsın. Hâlbuki onlar bulutların geçişi gibi hareket ederler. Bunu, her şeyi sağlam ve yerli yerince yapan Allah yapmıştır. Şüphesiz O, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır. Bu ayette dağlarla ilgili olayın kıyamette oluşacağı yazmıyor..öyle olsa bunu Allah yapmıştır denmezdi. hem zaten kıyamette dağların yürütüleceğini ve pamuk gibi atılacağını ifade eden ayetler de vardır.Bu ayette ise onları hareketsiz sanırsın deniyor..birazcık mantık yürütebilirseniz ve Kuran ve islam aleyhinde şartlanmışlıklardan kurtulabilir
  15. Meni nedir? Sperm nedir? bilmeden meni testislerde üretilir deyip geçiyorsun..ayette bahsedilen sıvı menidir, sadece sperm değil..ve bu meni bir karışımdır..vücutta sadece belli bir noktadan çıkan ya da üretilen bir şey değildir..meni=sperm değildir..meninin sadece yüzde 1 lik bir kısmı spermdir..meni bir çok şeyin karışımı olduğu için , mesela vitamin enzim vs gibi,bunlar da testislerde üretilir diyebilir misiniz.. http://www.yenimucizeler.com/bel-ile-kaburga-arasindan-cikan-ve-atilan-sivi-b69.0/
×
×
  • Yeni Oluştur...