Jump to content

hectortr

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

hectortr Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. hectortr

    SEKAM: "Ateist Gençlerin Yüzde 61'i Allah'a İnanıyor"

    Biz bide bunlara Ateizmi anlatmaya çalışıyoruz yıllardır . Boşuna uğraşıyormuşuz da haberimiz yokmuş .
  2. hectortr

    BİG BANG'İN FİZİĞİ

    Kısaca başka evrenler olabilir ama bizim evrenimiz falsevacuum sayesinde oluştu diyorsunuz sanırım . Böyle bir sonuç çıkıyor yazdıklarınızdan .Teşekkürler .
  3. hectortr

    BİG BANG'İN FİZİĞİ

    Paralel evrenler olmasa da , başka evrenlerin de olabileceğini sizde söylemişsiniz. Diğer evrenlerinde bir birleri ile etkileşimi söz konusu olamaz mı ? http://www.youtube.com/watch?v=36odIjUJUSA Bu video'da paralel evrenler ile bigbang'in sürekli olarak meydana gelen bir şey olduğundan bahsediyor.Yani evrenler bir birleri ile çarpışarak yeni bir evren meydana getiriyorlar ve M teorisi içinde çok uygun olduklarını söylüyorlar. Bende bu videoyu izledikten sonra merak ettim biraz araştırayım dedim ama çok karışık gerçekten bir türlü taşları yerine oturtamadım. Yine de teşekkürler. Belki ben
  4. hectortr

    BİG BANG'İN FİZİĞİ

    @hacı Paralel evrenlerin birbirleri ile çarpışarak yeni bir evren oluşturması , yani evrenimizin diğer evrenlerin çarpışması ile meydana gelen big bang ile oluşması bu anlatılan falsevacuum olayının neresinde ? Paralel evrenlerin olduğu artık bütün bilim dünyasında kabul edilen bir olgu.Ve evrenimizin paralel evrenlerden meydana geldiği de söyleniyor . Tam olarak anlayamadığım için soruyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...