Jump to content

Calculus

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    66
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Calculus Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Calculus

    Bir Tanrı olmak zorunda mı ?

    --EVRİMİN FOSİL AÇISINDAN SOMUT BİR KANITI VAR MI ? HANİ ŞU ARA FORM DEDİĞİNİZ ŞEY VARYA ONU DİYORUM VAR MI BİR FOSİL ?-- Yahu bin kere söylendi yazıldı Ara form görmek istiyorsan aynaya bir bak Sen de bir ara formsun Adam hala ara form soruyor ya !
  2. Calculus

    ATEİZMİ SAVUNMAK MÜMKÜN MÜ?

    Onların tamamı geri zekalı ! Topunun .... koyayım ! Ha bu arada, ateizmin savunulmaya hiçbir şekilde ihtiyacı yok ! Var diyen, gitsin teist olsun !
  3. beni konuşturmak zorunda bırakıyorsunuz özür dilerim Seks yaparken neler neler yapıyorsun zevkten hormanların salgılanıyor öpüşüyorsun kokluyorsun n yalıyorsun ısırıyorsun emiyorsun falan filan hahaha aayyy kandom mu istersen fantom kullan ne fark eder... hahahah Ayyyyy kamhiir Sen harbiden de geri zekalısın Oğğ yeaaa come on yeaaa
  4. Calculus

    ve böylece kuran geçersiz olur.

    Çok bilmiş Dinidarr ---buharideki hadisler ravileri tabiin ve etba-ı tabindir sahabeler değil--- demişsin Tabiin ve Tebe-i Tabiin'i çöpe atan bir müslümanla ne konuşayım ben Müslümanların büyük çoğunluğu, Tabiin ve Tebe-i Tabiin'in, sahabelerin birebir mirasçıları ve devamı olduğunu kabul ederler Yani, o 500 yıl yürüme mesafesi lafının geçtiği hadis bizzat sahabeden aktarılmıştır ---İmam-ı Ebu Hanefi diyorlar ki...--- diyerek de ayrı bir çelişkiye giriyorsun çünkü o da tabiin'dendir, Bu arada, sen müneccim şeyi mi yedin de benim müslümanken mezhebimin hanefi olduğunu söylüyorsun ? İlgi
  5. Calculus

    ve böylece kuran geçersiz olur.

    Anladım O zaman sen aşağıdakileri yazan insanların YALANCI olduklarını söylüyorsun Aslında sen utanmazın, yoldan çıkmışın ileri gelenlerindensin ! Sadece "Ben müslümanım" demekle olmuyor işte Sen mezhepsizin tekisin Ama bu da bir gelişmedir Bir süre sonra sen de aramıza katılırsın İslam Alimleri Ansiklopedisi'nden : İmâm-ı Buhârî hazretleri, hadîs-i şerîflerin râvilerini çok inceler, dînin emirlerine uymayan, edeblerini gözetmeyen, ahlâkında bir kusur olan kimselerin rivâyet ettiği hadîs-i şerîfleri almazdı. Hadîs-i şerîfin metnini ezberlediği gibi, o hadîs-i şerîfi rivâyet eden zâtla
  6. Calculus

    ve böylece kuran geçersiz olur.

    ---- Abdullah İbnu Mes'ud (R.a)'dan yapılan rivayette, Resûlullah (S.a.v)şöyle buyurmuştur: "Allah yedi semayı yarattı. Her birinin kalınlığı beş yüz yıl yürüme mesafesidir."---- 500 yıl yürüme mesafesi, 500x365x24x5=21.900.000 KM eder Buradaki 5, bir insanın 1 saatte yürüyerek alacağı mesafe yani 5 KM Dünyanın güneşe olan uzaklığı, 150.000.000 KM Biz 21.900.000 KM ye düz hesap, 22 milyon KM diyelim ve bunu 7 (kat sema) ile çarpalım 7x22 milyon KM = 154 milyon KM eder ki, bu durumda 7 kat semanın tamamı, güneş ile dünya arasında yer alır 7 ci kat sema, belki güneşten 4 milyon KM daha ileride
  7. Calculus

    Namaz kılmayan kafirdir.

    Yok böyle bir şey Neye dayanarak sallıyorsun hayret Bir kişi namaz kılmadığı halde, eğer imanlı ise problem yoktur Sadece cezasını çeker Mezhepleri filan baya bi karıştırmışsın Fakat gerçek budur işte !
  8. Calculus

    Ateistler İslam Konusunda Cahildirler!

    Yahu sen kendin yazmışsın işte Seyyid kutubu da okuyun diye sait'le alaka kuran filan yok hem onu hem diğerini oku diyorsun Senin zeka problemin mi var ?
  9. Calculus

    Ateistler İslam Konusunda Cahildirler!

    <<Bediüzzamanın Risale-i Nur külliyatı eserlerini tavsiye ederim.>> Yeter artık ya ! Yeter ! Bıktık artık şu deli zırvalarının tavsiye edilmesinden ! Şu an Türkiye'de yaşayan müslümanların çoğunluğu dahi bu külliyat denen şeylerin zırva olduğunu kabul ediyor ! Ayrıca, hem ehl-i sünnet geçiniyorsun, hem de ehl-i sünnete aykırı fikirleri olan seyyid kutubun yazdığı zırvaları da utanmadan tavsiye ediyorsun ! seyyid kutub, açık bir ehl-i sünnet düşmanıdır ! Kimin ardından gittiğini bir kez daha düşün ! Hayret bi şey ya ! Adam bi de kalkmış, kitabını okuyun diyor !
  10. Calculus

    Kalu Bela

    Yok böyle bi şey kardeşim yok !
  11. Calculus

    Deizm nasıl çürütülebilir?

    10. sözmüş 20. sözmüş Bi s...r git sen şurdan ! Git müslüman forumlarına, oralarda yaz !
  12. Calculus

    İsrail'i Sonuna Kadar destekliyorum !

    <<Yazık vicdanını insanlığını kaybetmişsin kardeşim.Doğru o cahil aptal müslümanlar yahudileri buldukları yerde öldürdüler. Ama genede bu masum çoçukların insanların ölüdürülmesine sevinmemizi gerektirmez......>> Be ahmak ! Ben değil de sen misin insan olan ? Göze göz dişe diş diyen, islamın kendisi değil mi ? O zaman bu Araplar bu salaklığı niye yaptı ? Bilmiyorlar mı başlarına gelecek olanı ? Sen bunları yazacağına, git bir televizyon kanalında ağla ! Daha etkili olur !
×
×
  • Yeni Oluştur...