Jump to content

ultraslanim

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ultraslanim Hakkında

  • Derece
    Member
  1. birileri allahın varlığını kanıtlamaya çalışırken neden hep iyi örnekler üzerinden gider? alın işte cevabı. bunları kim yarattı? kuyruklu bebeğe kim can verdi? ah tabi ya onların kaderi bu. böyle bir insana islami anlatabilir misin? o cesaretin var mı? bu insanlar senin işine gelen islamla kapitalizmi beraber gütme ideolojisinde yer bulabilecek mi? tvlerdeki ciks insanlara benzemiyorlar değil mi? bu insanların çocuk yapma şansı ne? 0 a yakın tabi ki. peki bu darwinin doğal seçilim teorisine uyuyor mu sence? biz de hayvanız oğlum işte ne insanlığı!!!!
  2. ultraslanim

    Benzine yine zam geldi.

    araplar petrolü buldu, türkler petrole vergi koymayı....
  3. ultraslanim

    Fazıl Say'a hapis istemi

    müzik dinlemek yapmak bestelemek paylaşmak günah. heykel tasarlamak yapmak birisine benzetmek günah resim çizmek evinin duvarına asmak günah daha ne olacaktı böyle bi toplumda?
  4. ultraslanim

    Meleklerin Kanadı Var mı?

    abi sen ne anlatıyon ya. eskidendi onlar yok gece küle işeme yok çöpe bilmem ne atma. tamam biz de korkuyoduk ama büyüdük artık. vazgeçsek artık şu bana geldiler göründüler ben seçilmişim mehdi ben olacam masallarından. http://youtu.be/hyM20z0OZYU
  5. ultraslanim

    10 sorum var, cevaplar mısın haci?

    bu sorulara şöyle sadece değinen bi makale gibi bişey okumuştum heralde 200 satır vardı. bulursam koyarım buraya. ama ne yalan söyleyim bence de hazır sorulara benziyor bunlar.
  6. ultraslanim

    2014 dünya kupası

    milli takımdan önce türk kluplerine bi bakmak lazım avrupada ne yapıyolar diye. senelerdir ciddi hic bi basarımız yok. kıbrıs rum kesimi ülke puanında bizi geçmek üzere. kısıtlı milli takım başarılarına baktığımızda ise -2000 yılında alınan uefa kupasından sonra euro 2000 de çeyrek final -2001 ve 2002 de galatasarayın ş. liginde çeyrek final ve 2. turların ardından 2002 dünya kupasında 3.lük -2008 de fenerbahçenin ş. liginde çeyrek finale kadar çıkmasının ardından euro 2008 de gelen yarı final. tamam bu kadar basit değil ama 2008den günümüze kadarki barcelona ve ispanya milli takımı arasın
  7. ultraslanim

    İnsan ile maymun % kaç benziyor?

    işte bu sözünle evrim teorisine destek oluyosun haberin yok. neandartellerle sapiensler birbirinden farklı olduğu için çiftleşmekte problem yaşamışlardır. sana soruyorum zenci bir insanla evlenmek istermisin?
  8. ultraslanim

    Komünizm Kötü Bir Şey Mi?

    kapitalizmin tatlı ambalajındaki çiğ eti yediklerinde aradaki farkı anlayanlar olmuştur elbette. şunu hiç bir zaman unutmamak lazım: plazaların gökdelenlerin lüks arabaların olduğu yerde muhakkak evsizler dilenciler şişe kağıt toplayanlar ayakkabı boyayan çocuklar olacaktır.
  9. ultraslanim

    Komünizm Kötü Bir Şey Mi?

    çin de komünizmi kıçından anlayarak uygulayan bir ülke. stalinin sovyetleri zamanındaki baskıcı rejimden etkilenerek o nüfusu yönetmeye çalıştılar. aslında 2 ülke de komünizmi zorunlu olarak uyguladı. birisinde coğrafi olarak diğerinde nüfus açısından korku ve baskı gerekliydi. ne zamanki televizyon insanların evlerine girdi insanların hayalleri hedefleri değişmeye başladı.
  10. ultraslanim

    İnsan ile maymun % kaç benziyor?

    içgüdülerinle hareket ediyosun ama müslümanım diyosun. derdin caka satmak yani. enaniyet günah olmaktan çıktı mı?
  11. ultraslanim

    İnsan ile maymun % kaç benziyor?

    zeus sorusu zormu geldi?
  12. ultraslanim

    Komünizm Kötü Bir Şey Mi?

    kübayı ayrı tutmak lazım. adamlar inin inim inliyorlar ambargo altında. hiç birşey alıp satamıyorlar. gerçek sosyalizm ordadır. fazla baskı asimilasyon da yoktur. suç oranı düşüktür.
  13. ultraslanim

    İnsan ile maymun % kaç benziyor?

    bildiğim kadarıyla anlatıyorum suda yapılan dalgalar gitmesi gerektiği gibi gitmiyor elektronlarla da deneniyor sonradan falan fişmekan. peki hepimizi allahın yarattığını nerden biliyosun? zeus yaratmış olamazmı. belkide antik yunanlılar yeterince kalamamış tarihte ondan olabilir mi? sen 1000 yıldır sünni müslüman ideolojisi tarafından yönetilmiş topraklar üzerinden yazıyosun bu entrileri. peki ondan dolayı olabilirmi?
  14. ultraslanim

    İnsan ile maymun % kaç benziyor?

    soranın niyetini açıkça belli eden soru. senin o soruyu yönelttiğin bilime meraklı adam bi kere çalışkandır. orayı kazar burayı kazar laboratuara götürür gerekirse dünyanın her yerine gider yazar çizer gece gündüz çalışır. yobaz adam ise tanrı böyle söylemişti der ve papağan gibi aynı şeyleri tekrarlar durur. güya her okumada farklı anlamlar kazanıyomuş. bende bi filmi tekrar izlediğimde başka şeyler yakalıyorum. insanın gücünün bittiği her yerde tanrı melek cin gibi mefhumlar başlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...