Jump to content

Path

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Path Hakkında

  • Derece
    Member
  • Doğum Günü 22-05-1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Marmara
  • Interests
    .....
  1. Path

    PKK katliamları listesi

    Bende, Türkiye'nin veya Osmanlının katliamlar yapmadığını savunmuyorum doğru. Yalnız biryeri işgal etmek, yalnızca toprağını kendine katmaktan ibaret değildir. Günümüzde savaşlar bile artık , Ekonomik savaş, Siber Savaş, Politik Savaş diye gruplara ayrılırken, İşgal etmek sadece toprağını kendine katmakla sınırlandırabilir mi ? Bir ülke, Ekonomik olarak işgal edilemez mi ? Abd, bir toprağı kendi topraklarına bağlamaktansa, bölgenin petrol gibi değerli kaynaklarını sömüremez mi ? Bu sömürü işgal değilde nedir ? Peki Abd'nin petrol avcısı olduğu efsane diyelim, fakat Petrol bölgelerinde bu k
  2. Path

    PKK katliamları listesi

    "Şimdiye kadar hiç bir ülkeyi işgal etmiş değil." Bu sözüne çok takıldım, ve bu konuda kesinlikle tartışmak istiyorum. Abd kurulduğu günden itibaren nasıl oluyorda hiçbir ülkeyi işgal etmiş olamıyor. Bu tamamen yaşadığın ülkeye yaptığın milliyetçiliktir. Abd'nin 1900 lü yıllarda yaptığı katliamları direkt olarak elemek istiyorum belki onları işgal olarak saymıyor olabilirsin. Ama bana, Abd'nin Irak'a gerçekten barış getirmek için girdiğini iddia edebilir misin ? Peki ya, Afganistana "gerçekten" Taliban terörünü yok etmek için girdiğini ? Ben Abd-Pkk-Cia-Mit gibi konulara hiç girmek istemiy
  3. Path

    akp müslüman değilmiş

    Cami yaptırmayı askerinin içine dincileri sokmasını o"dini hareket" larakmı görüyorsun? "siyonistmiş!!israile van minüt diyen ben miyim?" Sen israile van minüt demesini "israili düşman olduk" diye algılıyorsan bir doktora görünmelisin. Bunların hepsi bir ABD operasyonudur. Şeriat ile hiçbir ilgisi yoktur. Abd şeriat ile bu ülkeyi daha kolay sömürecekse, planlarını daha rahat yapacaksa, camide yapılır, şeriatte gelir, ordunun içine "sözde islamcılarda girer." Van münit davasıda şudur, Arap baharından önce tüm arapların nefret ettiği israile REST çeken birisi gerekiyordu. Böylece nasıls
  4. Path

    Organ Bağışı

    Ozaman 0 RH - kan'a ihtiyacı olan birisine kan vermekte kaderi değiştirmek. Organ kadar olmasa bile çok zor bulunan bir kan ?
  5. Path

    Ateistken Müslüman olan var mı? Neden?

    Neyse karınca üşenmedim ve tüm çelişkilerini göstermek için sana hazırladım. 1- Şeytan ve cinleri göremeyiz. Kurandada hadislerdede heryerde bu bas bas bağırılıyor. Ama sen görebiliyorsun. Kuranı ve hadisleri yalanlamış oldun. -- 2- Hadi gördün. Şeytan salakmı senin müslüman olacağını bile bile sana kendini gösteriyor ? 3- Şeytandan Allaha sığınan korunurmuş. Ama sen başına birşey gelmesinden korkuyorsun. ve gelmiş. Tekrar kuran ı yalanlamış oldun.
  6. Path

    Ateistken Müslüman olan var mı? Neden?

    Şunları yazacağına koyacaktın görüntüleri, yakıp sigaramızı izleyecektik ne güzel. :)
  7. Path

    Ateistken Müslüman olan var mı? Neden?

    Bu dediğini , ona film i izleterek anlatmak istedim.
  8. Aslında şuandaki beyinlerini dondursalar, mumyalasalar vs. ve teknoloji geliştiğinde o beyinleri çalıştırsalar. mesela M.O 500 lerde yaşamış mumyalı birisinin beynini tekrar çalıştırabilirlerse yada içindeki verileri alabilmek,
  9. Path

    Ateistken Müslüman olan var mı? Neden?

    Kendin açıklıyorsun işte. Git bunları bir doktora anlat. Korktuğun için gözünün önüne geliyor diyecek. ve hap verecek sana birdaha görmüyeceksin. Bak sana bir film tavsiyesinde bulunacağım izle ne demek istediğimi anlarsın. "Akıl oyunları" kesinlikle izlemelisin.
  10. Path

    Ulusalcı Olmayanlar Vatan Haini Olarak Anılacak

    Gelde o diğer % 50 ye anlat gerçekleri. Değil % 50 , % 95 muhalifin olsa yinede yetmez.
  11. Path

    Ateistken Müslüman olan var mı? Neden?

    İşte bunun adı halisülasyon. Olay bitmiştir. ( yani çok korktuğun şeyi gözünde istem dışı canlandırma ) nedense hap kullanınca geçiyor bunlar? cin hap kullanınca gelmiyormu ? bırakın bu işleri ya.
  12. Path

    Organ Bağışı

    "yani pratikte tüm sevap ve günahlarını da alıp başkasına koyma mümkün olsa ne derdi kitap?" burada saçmalamışsın. Ama kafa bulandıran şey şu, Din, ruhun yaşayacak olduğunu söylüyor. Peki beyin naklinde ruh nereye giderdi ? Ruh beyinle birliktemi yaşardı? Yada ruhun yokluğu böylemi kanıtlanırdı ? Yada varlığı ? Ruh dediğimiz şey düşüncemidir? Ozaman buna "ruh" nakli diyebilirmiyiz ? Yada ruh saçma sapan birşeymi yani yok mu ? Uçtum biraz ?
  13. Path

    Ateistken Müslüman olan var mı? Neden?

    Peki ya burdakileri kendi inancına çekmek için bu kadar debelenirken "neden koymuyorsun görüntüleri" diyecektim ama başına birşeyler gelecekmiş.
  14. Path

    Ateistken Müslüman olan var mı? Neden?

    Eğer paranormal şeyler yaşasaydım kesinlikle müslüman olurdum.
  15. Path

    Ateistken Müslüman olan var mı? Neden?

    Birinden birisine döndüm evet. Gerçekten senin gibi paranormal şeyler yaşamak isterdim fakat olmadı. Olmadığı için deistim.
×
×
  • Yeni Oluştur...