Jump to content

Shape Of My Heart

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Shape Of My Heart Hakkında

  • Derece
    Member
  1. Shape Of My Heart

    cehennem müslümanlar içindir

    peki zeki müren de bizi görecekmiymiş?
  2. Shape Of My Heart

    Isanin Incili, Muhammedin Kurani.

    sadece kitap mı yok yaratıcı cebrail ve saz arkadaşlarını unutmuşsun
  3. evrenin bir yaratıcıya ihtiyacı yok. insanın da yok. ölücen bitecek işte olay bu. ama bazıları yok ben bidaha gelecem diye tutturdugu için,bedenim ölecek ruhum devam edicek şeklindeki seyrine mutlaka bir yaratıcı dahil ediyor. veya güneşe bakıp ota boka kuşa bakıp bu kendisi olamaz bir yaratıcı olmalı diyip götünden element uydurabiliyor. tavsiye etmiyorum tabiki. özet yaratıcı olduguna inanmıyorum. olsa şuanki dinler olmazdı. tanrının olmadıgına en büyük kanıt DİN lerdir.
  4. Shape Of My Heart

    Tanrı Kesinlikle Yoktur

    var diyen çıkıp kanıtlasın zaten.
  5. Shape Of My Heart

    Gelde inan şimdi yaw

    desteksiz sallamış yine
  6. Shape Of My Heart

    Aptalca bir ayet daha

    sizin yaşadıgınız düz dünyada herşey düşer başınıza gök de düşer ay da düşey yıldızda düşer güneş de düşer düşerde düşer.
  7. Shape Of My Heart

    Aptalca bir ayet daha

    43. Sure (Zuhruf Suresi), 12. Ayet O bütün çiftleri yaratan, üzerlerine kurulasınız, sonra da, kurulduğunuzda, Rabbinizin nimetini hatırlayasınız ve "Bunu hizmetimize veren Allah'ın şanı yücedir. Bunlara bizim gücümüz yetmezdi. Şüphesiz biz Rabbimize döneceğiz" diyesiniz diye sizin için bindiğiniz gemileri ve hayvanları yaratandır.
  8. Shape Of My Heart

    Bu ayet-i de yorumlayalım.

    malesef bişey bulamadım..
  9. Shape Of My Heart

    Bu ayet-i de yorumlayalım.

    taşı sıksa suyu çıkar lafı bu ayetten geliyor heralde.
  10. çok boş konuşan birisin. milletin her dedigine bok atacagına kendin niye burdasın bi onu düşün. oturdugun yerden beni tek satırla çözdügünü sanan zavvallı seni.
  11. mantık şu: dünya düzdür. dağlar çarşaf gibi serilen 'yer' sarsılmasın diye çakılmıştır. yıldızlar havada dır yani yukarda. onlarda kıyamet günü dümdüz dünya üzerine düşecektir. güneşte düzdür. oda kağıt gibi dürülür falan yani anlaşılmicak ne var bunda yerden bakılınca olabilitesi yüksek
  12. Shape Of My Heart

    Ateistleri nasıl bilirsiniz

    ne sanıyorsun sen kendini? zannediyosun ki bir dine mensup olmayan bi insan neden iyilik yapar öyle değil mi? cennet gibi hayali birşey kazanmayacak ise? dimi? veya kötülük yapar diyorsun cehennem diye hayali birşeyden korkmuyor diye? dimi? aslında sizleri bu tarz korkular tutuyor. o cahennemden korkmasanız neler yaparsınız neler.. veya taze memeli huri ödülleri olmasa... insan olmak başka birşeydir bunu unutma.
  13. Shape Of My Heart

    Ruhçulara Bir Soru

    ruh varmı bilmiyorum ama gözle görülmeyen bişeyler var çözemediğm.. madde ile temas edebilen ayrıca..
  14. Shape Of My Heart

    UYKU NEDEN VARDIR?

    selamlar.. bir soru sormak isyiyorum ben yıllardır gece çalıştım günüz uyudum.. son 5 yıl ara vermeden gece çalışıp hep gündüz uyudum.. haftada 1 gün tatili ve özel günleri saymazsak böyle idi yani.. şimdi bu işi bıraktım ama kafamda bir iki soru var.. bunlar; 1. bu şekilde gece çalışıp gündüz uyumanın bana zararı olmuşmudur? olmuşsada nedir bu zarar? 2. sürekli böyle gündüz uyumama karşın (tekabülen 8-10 saat) benim yine sabaha karşı uykum geliyordu sebebi nedir? hem gece uyunan kadar zaman uyuyup hem neden uykusu gelir ki bir insanın? üstelik yıllarca bu şekil devam etmeme ragmen? sevgi
×
×
  • Yeni Oluştur...