Jump to content

Sevgili Seyirciler

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    122
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Sevgili Seyirciler Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Sevgili Seyirciler

    Müzikle Açalım

  2. Dini sitelerin ''Sapık Bir Kavmin HeLâkı: "Pompei" başlığı altında verdiği bu insan dramını açıklığa kavuşturup bir korkutma aracı olarak kullanılmasının önüne geçmeliyiz diye düşündüm. Pek bir kaynak bulamadım ama şu blogdan alıntılarla başlayayım açıklayıcı ve gerçekçi bilgilere sahip arkadaşlarda bizi aydınlatırlar belki. ...... İtalya’da Napoli yakınındaki Pompei de M.S. 79 yılında komşu şehir Herculaneum ile birlikte Vezüv Yanardağı’nın püskürttüğü kızgın kül ve taşçıklar ile bunlar üzerine gelen lavlar altında kalmışlardır. Sözü edilen İnternet sitelerinin ileri sürdüklerinin aksine,
  3. Sevgili Seyirciler

    EVRİM GERÇEĞİ

    Bütün ateistlerin evrimin peşinden koştuğunu zannetmen önyargılı olmanızdan kaynaklı ''Kesin bunların aklını bilim çelmiştir'' kafası ama yanlış, ve bunun evrime inanmakla inanmamakla alakası da yok, açıkçası umrumda değil nasıl bu bünyeler vucut bulmuş çokta darvinimdeydi biçoğuda evrimle ilgilenmez ama bunu dillendirmez ler, diğer bilim ezbercisi arkadaşlar tarafından ''aaa çok ayıııp'' diye ayıplancaklarını düşünebilirler belki, nadirdir gerçekten işi bu olupda ilgilenen çoğu gösteriş budalası ezberci.
  4. Sevgili Seyirciler

    Bakara 230

    Üç kere çileden çıkarıp kendini kovduran kadını neden tekrar istesin ki bu adam ? üç kere gına geldi bi daha gelsin diye mi ?
  5. Sevgili Seyirciler

    Sabit beden duruşu

    Bide bu duruşların günah olanları vardır bi arkadaş beni ellerimi bacaklarımın arasına sıkıştırıp yan yatarken görmüştü ''öyle yatılmaz günah'' diye beni cehennem ateşinden koruma refleksiyle uyarıvermişti, neden günah olduğu konusunda anlam verememiştim şimdi biri dese fena ağzının payını veririm zannımca
  6. Sevgili Seyirciler

    Bülent ersoy'un nil erkoçlar'dan farki

    Şunuda es geçmemek lazım, Bülent Ersoy çok sıkıntılı zamanlar geçirmiştir şimdi bu diğer şahısla ilgili basında konuşulması Ersoyun yaşadıkları yanında devede kulak bile değildir, konu sahibi neden Ersoyun hemen hazmedildiğini düşünmüş ki ?
  7. Sevgili Seyirciler

    Bülent ersoy'un nil erkoçlar'dan farki

    Şöyle düşünmüş olabilirler ''kesip atıyolar eyvallah da nasıl cük yapıyolar yokdan var etmek allan işi töbe estafirulla'' tamamen attım.
  8. Sevgili Seyirciler

    İslamda zorlama VARDIR...

    Olsa olsa ıkınma olur
  9. Sevgili Seyirciler

    ATEİZM DE BİR DİNDİR

    Hanzo demesine bozulmamam bile kendisinde sıkıntı yaratmış, diyoki ''hanzo dedim sana niye tepki vermedin, kesin okumamışsındır'' neler bekliyo insanlar vah vah
  10. Sevgili Seyirciler

    ATEİZM DE BİR DİNDİR

    Hala cümledeki yanlışı göremeyip hatasını tekrarlayıp duruyo, la bi yürü git şurdan çakma dantel.
  11. Sevgili Seyirciler

    ATEİZM DE BİR DİNDİR

    Şu cümleni açıklada öyle git, var mı ya böyle bir cümle, ne cümle doğru nede beis'in kullanımı doğru seni akıl fukarası seni.
  12. Sevgili Seyirciler

    ATEİZM DE BİR DİNDİR

    Bana kafa tuttuğu iletide, akıllı görüncem diye kullandığı eski bir kelimeyi de yanlış kullanmış, ne demek onu öğrende öyle kullan, çakma dantel seniii.
  13. Sevgili Seyirciler

    ATEİZM DE BİR DİNDİR

    avatarındaki resmi hangi facebook kullanıcısından arakladın seni arakçı senii
  14. Sevgili Seyirciler

    ATEİZM DE BİR DİNDİR

    Sen bide ateistlere saygı mı duyuyosun? Sen müslüman değilmisin? Senin saygını mı kazancam bide hoşt.
  15. Sevgili Seyirciler

    ATEİZM DE BİR DİNDİR

    He zihinsel fukara insan, testereli sapıklar tüm ateist camiasına fetva veriyo he
×
×
  • Yeni Oluştur...