Jump to content

AyAsa

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

AyAsa Hakkında

  • Derece
    Member
  1. AyAsa

    Şehre inen domuzu recm etmeye çalışan Müslümanlar

    Olayın domuzla bir ilgisi var evet; ama bu ülkede hayvanlar genel olarak hep aynı muameleye maruz kalır. Lise hayatım boyunca her gün ilkokula giden çocukların köpek taşladığına şahit oldum. Hadii bunu da adamların şafii olmasına bağlayalım. Öldürülen, zarar verilen, sakat bırakılan kedilerin haddi hesabı yok. Yolda derisi komple soyulmuş bir kedi bile görmüştüm. Kendinizi kandırmayın boşuna, bu ülkenin insanı dinden bağımsız her şeye karşı nefretle dolu.
  2. AyAsa

    Psikolojik rahatsızlıklar

    Bir ay klinikte kaldım. Unipolar depresyon teşhisi koydular.
  3. AyAsa

    Psikolojik rahatsızlıklar

    Hayır. Psikoterapi öneriyorlar ama o da çok pahalı.
  4. AyAsa

    Psikolojik rahatsızlıklar

    Herkese merhaba. Hayatım boyunca sürekli bir sorun yaşadım, insanlara anlatmakta dahi zorlanıyorum. Sorun tamamen normal mi yoksa zorlanımlı bir davranış mı bilemiyorum. Zevk alınan şeylere karşı aşırı bağımlılık ve kontrolsüz para harcama. Farzedelim ki 10 gün geçinmem için 500 tl param olsun. Bu para ilk günde olmadı ikinci günde kesinlikle bitiyor ve anormal şekilde harcanıyor. Sanki "harcamak zorundaymışım" gibi. Alışveriş hastalığına benziyor aslında ama bununla arasındaki bir fark şu: Benim harcadığım şeylerin hiçbiri "eşya" tanımına girmiyor veya çok az giriyor. Örneğin evde yemek yap
  5. AyAsa

    Psikolojik rahatsızlıklar

    İntihar riski var evet, bu yıl iki kere intihara teşebbüs ettim çünkü. Henüz ilaç yazmadılar sadece bir uyku ilacı yazdılar o kadar. Psikologla da çok konuşmuyoruz sadece 5-10 dakika nasılsın iyi misin muhabbeti şeklinde geçiyor.
  6. AyAsa

    Psikolojik rahatsızlıklar

    Hayır sanırım, tanının netleşmesi için 2-3 hafta hastanede yatmam gerekiyormuş.
  7. AyAsa

    Psikolojik rahatsızlıklar

    Uyuyorum ama uyku saatlerim dengesiz. Bazen sabah uyuyorum, bazen akşam erkenden, bazen öğlen ortasında. Sanırım manik atak için soruyorsun ama şu an manik olduğumu sanmıyorum. Sadece bazen intihar etmeyi düşünüyorum, bir kaç gün önce şırıngayı atardamarımdan çıkardım hava vermek üzereyken.
  8. AyAsa

    Psikolojik rahatsızlıklar

    Benim günlük olağan bir faaliyetim yok ki. Okula gitmiyorum, ders çalışmıyorum, gezmiyorum tozmuyorum. Hiçbir şey yapmıyorum. Sabahtan akşama kadar amaçsızca kampüste dolaşıyorum. Artık dayanamayacağım bir noktaya geldim, hiçbir amacım yok neredeyse.
  9. AyAsa

    Psikolojik rahatsızlıklar

    Merhaba. Bir kaç gün önce psikiyatr ile görüştüm. Bipolar bozukluk ile başka bir rahatsızlık arasında teşhisi netleştiremediler ama diğerinin ismini hatırlayamıyorum şu an. İki günde bir psikolog ile görüşme zorunluluğu getirildi ve en kısa zamanda 2-3 hafta beni hastaneye yatırıp gözlemleyeceğini söylediler. Ne olacak? Nasıl bir ortamda olacağım bilen var mı? Her şeyden önemlisi manik depresiften 3 hafta yatmış tek bir insan evladı var mı yeryüzünde ya hu?
  10. Hasta mısınız olum siz? Böyle değil 40, 1000 tane ilişkin olsa ne olur? Sen buna ilişki mi diyorsun ya hu? Dün eklemişsin, bugün silmiş, bir de arkadaşlık sitesinden tanışmışsınız. Nasıl bir müzmin kaybedensin abi? Git insan içine karış, reel hayata in biraz.
  11. AyAsa

    Cem Yılmaz

    Sağda solda dolaşan hükümet karşıtı sözlerin uydurma olduğunu düşünüyorum. Cem Yılmaz sahne dışında da ülke gündemine dair hiçbir açıklama yapmamakla beraber, oldukça terbiyesiz ve kırıcı bir insan. Ben kendisinin inanmadığını düşünüyorum zaten onu ilgilendiren bir durum bu sadece; ama Cem Yılmaz'ın bunu gösterilerinde George Carlin gibi rahatsız edici bir dille işlemesini beklemeyin.
  12. AyAsa

    Son dakika, İsrail gazzeyi bombaladı..

    Yok işte boğamazsınız. Çünkü siz gerizekâlılar zamanında solcu diye FKÖ'ye destek vermeyip destek verenleri de terörist ilan ettiniz. Yeşil sermayenin palazlanmasının ardından bizzat İsrail'in eliyle kurulan Hamasla birlikte müslümanlığınız aklınıza geldi de buralarda kıçınızı yırtıyorsunuz. İsrail sizin gibi sünepeleri yedi sülalenize kadar katleder ama siz ancak boş boş konuşursunuz buralarda. Sizin gibilerin mücadele ettiği hiçbir zaman görülmemiştir ancak Kahrolsun İsrail diye bağırmayı bilirsiniz. Onlarca Arap devleti var bir de sen varsın, hadi birleşin de boğun bakalım gözünüz yiyorsa
  13. AyAsa

    Son dakika, İsrail gazzeyi bombaladı..

    İşte bu ülkenin neden parabolik bir şekilde gerizekâlı ürettiğinin kanıtı bu başlık. İnançlarınızdan başka hiçbir şeyiniz yok, koca bir hiçsiniz. Müslümanınız da öyle ateistiniz de. Bir savaş, bir katliam haberinde tartıştığınız şey klasik ateist-müslüman çekişmesi. Allah nerdeymiş, Yehova şurdaymış, müslüman ülkeler bla bla bla. Ne kadar aptal insanlarsınız, insanın aklı hayali almıyor. Olay belli. Hamas kaşındı, İsrail de vahşetle karşılık veriyor. Askeri noktaları vurdukları söylenebilir; ama bunu kesinlikle 1 birim güçle yapabilecekken 100 birimle yapıyor ve ortaya bir katliam çıkarıyor.
  14. AyAsa

    Bu yılların hesabını kim verecek?

    Kendi salaklığınızın hesabını kendinizden sorun ya da ebeveynlerinizden. Orası size kalmış; ama kimse gelip size bu yılların hesabını vermeyecek. Benim her iki dedem de imam ancak anne babam pek dindar sayılmaz, müslümanlar sadece o kadar. Ortaokuldayken sadece Fem dersanesi vardı bizim ilçemizde, biz de mecburen ona giderdik. O kadar sivri biriydim ki beni hiçbir zaman sevmediler. Hiçbir zaman toplantılarına falan davet etmediler. Her zaman aramızda müthiş bir gerginlik vardı, 3 yıl gitmeme rağmen. Sadece ramazanlarda öğrencilerin evine teker teker iftara giderlerdi, öğretmenleri bir iftarda
×
×
  • Yeni Oluştur...