Jump to content

maviyolculuk

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    53
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

maviyolculuk Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. maviyolculuk

    ATATÜRK'Ü ELEŞTİREN LİBOŞLAR NEREDE?

    ben varım zamanım oldukçada tartışırım.insan yeri geliyor kendini bile eleştiriyor.her insanın eleştirilecek tarafları olur bunada atatürkde dahil.başlayalım o zaman eleştirmeye. atatürk bidiğimiz üzere ateist olmasına rağmen vatanını seven ama dinsel olarak tam bir bağnaz olan türk halkına sünni devlet anlayışı getirerek devleti alevileri yok sayan zihniyetin melesef öncüsü oldu hep denir ya ileri görüşlüydü yıl 2013 durum ortada.yeni cumhuriyeti tüm dinlerin dışında(o zamanın şartlarında tabiki zor)en azından eşit mesafe ve uzaklıkta yapabilirdi şimdi sonuç ne oldu tüm türkiyeden vergi al
  2. maviyolculuk

    Demokrasi Bize Yakışmıyor !

    yakışmadığına bende inandım kardeşim.kayseri mitinginde hani o kadının söylediği aptalca söz var ya(tayyibin ............. kılıyım)o kadar istismar edildi ve kadınla sakallı erkekler tüban takıp dalga geçip youtube koymuş ben bir ateist olarak nefret ettimse akp liler neler demişlerdir .içimden dedimki şu pırıl pırıl gençlik buysa yandık tek bildikleri küfür hakaret nerde kalmış gezideki asalet.demekki hepsi ilizyonmuş.ne diyeyim çok ayıp kaçmış.
  3. maviyolculuk

    Neden Diğer Dinler Değilde İslam

    merak ettim 52 yaşındaki islam peygamberinin 9 yaşındaki el kadar bebeyle gerdeğe girmesini nasıl normal karşıladın ve inceleyip islama girdin.
  4. maviyolculuk

    Demokrasi ve Laiklik aldatmacası

    islamla demokrasi yaşayamaz çünkü islamda tüm dünya fetih edilene kadar durmadan savaş vardır.ve bu savaşın amacıda yaşamı allahın isteğine göre düzenlemektir.o yolun sonuda şeriatın tam dibidir ve halk için bu dünyada cehennemin dibidir oysa tüm türkiye ateist olsaydı hayat bayram olurdu.
  5. maviyolculuk

    SEZERYAN CINAYETTIR. ? mi?

    artık tayyibe kin kusucam diye işi iyice azıttınız.ey ateist silkelen kendine gel.küfür etmesek olmazmı ya.neden karşı olduğumuzu söylemek en medeni hareket olsa gerek. bu insanlara ben ateistim desek yemediğimiz hakaret kalmıyor . yani aramızda bir fark olsun be kardeşim.
  6. maviyolculuk

    evren nereye genişliyor ?

    peki arkadaşlar bizim galaxsimiz acaba evrenin hangi noktasında acaba bu biliniyormu kıyısındamı ortasındamı. veya orta veya köşe varmı fikri olan varsa yazabilirmi.
  7. maviyolculuk

    İşçi

    beyzadeler siz bir işyeri açında millet patronluk görsün.oturduğun yerden sallamak kolay tabi. 80 milyonun olduğu ülkede iş bulmak sanki çok kolay.bulanlarda sizin anlattığınız gibi içine kapanmıyor ilk fırsatta araba alıp gezmeye çıkıyor..herkez becerisi kadar iş yapıyor kimseye hakaret etmenin gereği yok .işçilere cahil diyenler acaba siz bilginizle ne yaptınız neyi icat ettiniz hakaretten başka.
  8. maviyolculuk

    siz allaha ne sorardınız?

    allahım niye ben değilde muhammed derdim
  9. maviyolculuk

    Yaratılış ?

    bersan aslında kuranı ilk okuyanlardan beri bu olaylara kafaları basmamış olduğu için hep kelime oyunlarına ve zorlamalı yorumlara gidilmiştir.şimdi sen ne dersek diyelim balçıktan yaratıldığına inanmışsın.seninle bizim durumumuz;insanın uzaylılar tarafından yaratıldığına inanan bir insanla senin arandaki ilişkiye benziyor.biz nasıl insanın kuranda anlatıldığı gibi balçıktan yaratılmadığımızı biliyorsak sende insanın uzaylılarca yaratılmadığını biliyorsun.
  10. maviyolculuk

    aileniz biliyor mu ?

    asla söylemem yoksa tüm ailem kahrından ölür.mesela bayram namazına diye sabah çıkıp dolaşıp geliyorum nihayetinde hiç bir şey ailemden önemli değil.
  11. maviyolculuk

    Zavallı insanlar

    bir ateist olarak sorayım bende chp iktidardayken türkiye avrupa uygarlığına ulaştımı yakınlaştımı.bakarsak 60 lı yıllara kadar yalnızca kendileri batılı oldular toplumu değiştiremediler.baskıyla kendi milletini sindirmeye çalıştı dersimde kendi halkını bombaladı.şimdi sana kalırsa chp ye oy verenler aptalmı şimdi.tabiki değil aynı akp ye oy verenler gibi herkez kesesini doldurmanın ve çocuklarına iyi bir gelecek verebilmenin peşinde.çok gereksiz bir yazı yazmışsın ne insanlıkla ne demokrasiyle ilgisi var üstelikte hakaretvari olmadı cık.
  12. maviyolculuk

    Kaç kişi aynı şeyi yapardı?

    ben ateistim bir defasında daha o gün yeni açılan bir mağazadan kazak almıştım kasiyer bilmeden bana 50 tl fazla para vermişti hemen uyarıp geri verdim. dışarı çıktığımda yanımda olan arkadaşım(ateist olduğumu bilmiyor)manyakmısın niye geri verdin ben olsam vermezdim dedi bana mağazaların bizi devamlı kazıkladıklarına dair nutuk çekti.yani bu işin din imanla ilgisi yok ahlakla ilgisi var.
  13. maviyolculuk

    Müslüman Olmak İçin Kuran'a İhtiyaç Var mı?

    bende insanların aslında çoğunun allaha inanmadığını ama bunu toplum içinde dillendirmediklerini görüyorum,yoksa sen allahın şah damarından daha yakın olduğunu bileceksin sonra o kızgın cehenneme aldırmadan üçkağıt dalavere yetim hakkı yiyicen eline düşerse bir kıza tecavüz edicen öylemi.lafa gelince allah büyüktür ama nedense kimse tınmıyor ama o kişi mesela mafya babası alaattin çakıcının yanında olsa hareketlerine 1000 defa dikkat eder.
  14. maviyolculuk

    MÜSLÜMANLAR VE LİBOŞLAR DEMOKRASİDEN NE ANLIYOR?

    Atatürk sizi hayvan güder gibi gütmeseydi, bugün demokrasinin adını ağzınıza alabilirmiydi.DİYE YAZMIŞSIN sen iyi güdülmüşsün heralde .
  15. maviyolculuk

    MÜSLÜMANLAR VE LİBOŞLAR DEMOKRASİDEN NE ANLIYOR?

    ben liberalim ve ateistim .sorunun cevabını benim gibi liboştan al o zaman. demokrasiye senin gibi godoşlar ne anlıyorsa tam tersi bakıyoruz yani akıl ve insan odaklı.açıkçada söyliyeyim akp yi chp gibi 1930 larda kalmış partiye 1000 kere tercih ederim(oy atmıyorum)
×
×
  • Yeni Oluştur...