Jump to content

Angora

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    85
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Angora Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

330 profil görüntüleme
  1. Angora

    Futbolun karanlık yüzü

    Adına aidiyet de denilebilir fakat bu duygu holiganizmi aklamaz. Ben buna sürü psikolojisi derim. Vandalizm derim. Tanımlaması kolay ama çözüm bulması zor bir mesele. Yine de aydın insanlara yakışacak davranışlar değil. Hele ki bir Karşıyakalıya hiç yakışmamış.
  2. Angora

    İran olmayacakmışız

    Tayyibi kim savundu lan aşağılık yalancı! Vandalizmi savunmamakla karşı tarafı savunmak arasındaki farkı senin çürümüş beynin algılayamıyorsa bu sadece senin aptallığına ve laf çevirme, dönderme yeteneğine işaret eder. Döne döne top oldun çıktın. Top musun la sen?
  3. Angora

    Kadınların lüks tutkusunu anlamak

    Böyle bir toplumda bir kadının çağdaş anlamda özgürce yaşaması çok zor elbette. İnsanlar kurtlaşmışlar; canavarlaşmışlar. Hukukun çivisi çıkmış. Adaletin sadece adı var kendi yok. Vahşi hayvanlardan farkı yok insanların.
  4. Angora

    İran olmayacakmışız

    Ben istediğim olayı istediğim gibi anlatırım. Tayyip mayyip beni ırgalamaz. Seninki muhalefet etmek değil her boka maydanoz olmak. Senin gibi laleden AKP karşıtı olsa ne yazar olmasa ne yazar lan dingil!
  5. Angora

    İran olmayacakmışız

    Kim lan AKP yalakası? Ey allahın dallaması!
  6. Angora

    Futbolun karanlık yüzü

    Kim partili lan? Ne diyorsun sen LALE!
  7. Angora

    Kadınların lüks tutkusunu anlamak

    Yahu arkadaş neden yeterince okuyup anlamadan yanıt yazarsınız bilmem ki... Bak bakalım başta ne demişim, sonra iletimde ne demişim?
  8. Angora

    Kadınların lüks tutkusunu anlamak

    Sen de konuya öyle bir bakıyorsun ki anlamak mümkün değil. Önce sözle uyarırsın. Ne bileyim bir şekilde onun bu sözlerini tasvip etmediğini ona anlatırsın. Daha da ileri giderse, hele bir de fiziksel tacize girişirse o zaman dediğim varyansa girersin. Kadınların konumu erkeklere göre çok daha güçlü bu bakımdan. Sen boşuna dert etmişsin. Pasif kalmışsın güzelim.
  9. Angora

    Kadınların lüks tutkusunu anlamak

    O zaman polise söylesin. Adamı nezarete attırıp başını ağrıtması için polise "psikolojim bozuldu" demesi bile yeterli. Yasa denen birşey var hala bu ülkede değil mi. Osmanlı devrinde yaşamıyoruz; yırtık sökük de olsa Atatürk'ten bu yana gelen bir hukuk devleti çatısı var. Hem sonra tacize duyarlı insanlar orada burada her çevrede bulunur. Basıver çığlığı bak neler oluyor. Azıcık cesur olun, tacizsinin anasını ağlatırsınız.
  10. Angora

    Kadınların lüks tutkusunu anlamak

    Yani yolda yürürken elleyip kaçarsa ve yolda başka kimse yoksa olabilir de büroda, işyerinde falan zor o işler. Hiç biri olmadı bas tokadı geçsin gitsin. Sen biraz pasif kalmış olamaz mısın
  11. Angora

    İran olmayacakmışız

    Şurada yakalamasak millete o biçim yutturacaktın hani. Ne adamlarsınız siz ya...
  12. Angora

    Kadınların lüks tutkusunu anlamak

    Hay fikrine çarpayım senin. Sen bütün kadınları saat karşılığı satılık birer obje olarak görüyorsun ve utanmadan bunu bir de savunmaya kalkıyorsun. Bu arada işin acı ve komik tarafı, kendi anneni ve kız kardeşini de ne durumlara düşürdüğünün hiç farkında değilsin. Gerçekteyse kadınları biraz tanıyan her erkeğin bileceği gibi, kadınlar erkeklere göre çok daha sadık ve dürüsttürler. Bir kadın genellikle bir erkeğe yaşamını adar ve ona ömrü boyunca sadık kalır. Aldatan taraf genellikle erkektir ve erkekler arasında aldatma kadınlarınkine kıyasla çok daha fazladır. Onurlu bir erkek içinse se
  13. Angora

    Kadınların lüks tutkusunu anlamak

    Zula sen olayı epey abartmışsın. Eğer dağ başında erkeklerle yalnız değilsen kimse sana birşey yapamaz. Hele ki yanında şahidin varsa adamı tacizden içeri attırıp hayatını cehenneme bile çevirebilirsiniz. Dağ başında mı yaşıyorsun anlamadım ki
  14. Angora

    Kadınların lüks tutkusunu anlamak

    Bu senin içinde bulunduğun çevreyle ilgili. Giyim zevki denilen bir olay var güzel kardeşim. Şahsen ben giyimime çok özen gösteririm. Giydiklerimiz, dış görünümümüz kişiliğimizin aynasıdır. Ayrıca giyim estetik bir olaydır ve sanat ruhunu besler. Modadan bihaber toplumların bilim-sanatta geri kalmış olması raslantısal bir durum değil, toplumsal bir fenomendir.
  15. Angora

    İran olmayacakmışız

    Atıyorsun. İranda uygulanan recm, kamera kayıtlarıyla sabit bir kere. Yaz google'a onlarcası çıksın karşına. İyi sallamışsın ha.
×
×
  • Yeni Oluştur...