Jump to content

SanTa

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    143
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

SanTa Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Neden buraya kadar desen ki...? Bilim adamları, Davinci' nin Mona Lisa tablosunun sırrını çözmeye çalışıyor. Neden? Yapan belli, gerek var mı? Davinci yapmış bulabildiğimiz, anlayabildiğimiz bu kadar deyip araştırmayı bırakıyorlar mı...?
  2. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Siz oluşumu, başlangıcı biliyorsunuz. Daha neyi açıklayacak. Canlılar evrim, Kahinat kendi kendine. Ortak nokta TESADÜF. Gerisi teferruat.
  3. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Allah' ın anlattığı hiç birşeyde noksanlık yoktur. Kertenkele türünün kendi kendine doğurganlığıda çift olayını gerçek dışı kılmaz. Şuan görünen görünmeyen herşey çift. Çünkü Allah TEK. Belgeseli var mı bu türün. Varsa yollarmısın. Bu kadar konuştuk izleyelim. Yollarsan yarın izlerim inş. Şuan çok uykum geldi iyi geceler.
  4. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Siz şakamısınız? Lezbiyen olayını sen açıyorsun saçma saçma konuşup. Hayvanı lezbiyen ilişkiye koyan sen değilmiydin. Sen git kendi beynini yıkamaya ve avunmaya devam et. Senin evrimin bizden biraz geri kalmış. Tabiat ın da sana garazi heralde.
  5. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Sende şöyle düşün bu Kahinat kendi kendine oldu. Bu millet salak mı da daha bunu açıklamaya çalışıyor. Biri yapmış ki bilimde merak ediyor " NASIL?" Bilimin güvenirliği Edison-Tesla dan bellidir. Böyle bilime kim güvenmez.
  6. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Kendi kendine döllenen kertenkele türü varsa neden lezbiyen olsun. Bu arada sen eş cinselliği savunup benimsiyorsunki, Allah'ın bunu yasaklaması senin zoruna gitmiş. Buna nasıl bir cevap verelim de seni mutlu edelim. Haklısın diyorum Anlatmak zorundaydı %99.99 hepiniz çiftsiniz demesi lazımdı.
  7. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Yani tek bu neden le inkar ediyorsun? Ya bu yazılanları gördükçe ateizmin nedenli saçma olduğunu daha iyi anlıyorum.
  8. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Sen hala türden bahsederek konuşuyorsun. Allah bu tür hariç dese senin inancında ne değişecekti? Bu arada her canlıdan da çiftler yarattık demez. Her şeyden der.
  9. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Bilim nedir? Allah' ın herşeyi yarattığını bilimsel olarak kanıtlansa ve bilim nasıl yaratmış olacağını çözmeye çalışsa yine bilim olmaz mı? Evrimin bilimsel bir teori olarak geçmesi ayrı, her bilim adamının evrimi kabul etmesi ayrı. Sen kabul edenlerinkine bilim, etmeyenlerine değil diyorsan. Ben kabul etmeyen bilim adamlarının bilimine inanıyorum. Senin ki kabul edince daha zeki oluyordur. Bunlarla ancak keninizi ve kendiniz gibi olanları kandırıp, inandırabilirsiniz.
  10. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Neden sadece bu kertenkele cik türü meydan okuyor? Tabiat bunu bilinçli mi yaptı?
  11. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Ne alaka. Bir başlangıç varsa bizim için, başlatan var. Bizim için o başlangıç. Kahinatı düzenleyip, bizleri yaratması için O' nu başkasının mı yaratması gerekir?. Ne gerek var?
  12. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Ben onu marka olarak ele alırım model olarak değil. Senin söylediklerinin bir anlamı yok. Sonuçta kertenkelenin erkeğide dişiside var. Bana yeterli. Sana yetersiz geliyorsa yapabileceğim bir şey yok. Erkeği olmadığı içinmi doğurabiliyor. Tesadüf mü? Erkeği yok diye kendi kendine döllenemeseydi. Sonuçta kertekele dişi ve erkektir.
  13. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Sende haklısın. Senin akılsız tabiatın akıllı canlılar yarattı.
  14. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Haklısın...
  15. SanTa

    Evrimsel çıkmaz

    Fıkrayız tabi. Güldürebiliyorsak ne mutlu bize. Zaten gülüp gülebileceğin tek yer bu dünya senin...
×
×
  • Yeni Oluştur...