Jump to content

CinciHoca

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    478
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

CinciHoca Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 20-06-1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Çoook kuzeylerde.. tanrının olmadığı yerde
  1. CinciHoca

    3 günlük görünmezlik

    İyi fikir. Bunu hiç düşünmemiştim.
  2. CinciHoca

    Anime seyreden var mı?

    Ergo Proxy de harika bir animedir. En iyi animele serilerim listesine girdi.. Anlattıklarının dışında atmosferi çok harika. Bölümlerin neredeyse hepsi açık alanda geçmesine rağmen güneş neredeyse hiç yok. İzleyin..
  3. CinciHoca

    bilimsel deney olmasada, küçük bir çalışma...

    Harika. Bunu Newton fiziğinde de denemeleri umuduyla.
  4. CinciHoca

    bilimsel deney olmasada, küçük bir çalışma...

    Sosyal bilimler okuduğun belli oluyor.
  5. CinciHoca

    Kuran'daki Bilim

    http://www.atheistrepublic.com/blog/lee-myers/science-quran Afrika'dan Güneydoğu Asya'ya bir çok devlette inançsızlık yasak. Hapse girmekten kafanın kesilmesine kadar pek çok ceza uygulanıyor. Belki de bunun nedeni İslam'ın ilahiyatta bu kadar yeni gibi görünüyor olması. Müslümanlar kılıf uydurma konusunda çok zorlanıyorlar ve genellikle söyledikleri şeylerin çoğu Hristiyanlar tarafından daha önce duyulmuş. Onların argümanlarından biri kuranda bilimsel şeyler var ve özellikle kurandaki her şey bilim tarafından doğrulanmış ... İlk paragrafı çevirdim. Vakti olan çevirsin. Ya da herkes birer p
  6. CinciHoca

    AKP her zaman seçimleri hile ile nasıl kazanıyor?

    CHP ve MHP niye ses çıkarmasın? Eğer komplo varsa zaten halk bir daha Tayyip'i seçmez. Tayyip'in sonu olur. Komplo düzgün yazılmamış.
  7. CinciHoca

    Planlı hayat :/

    Bir de şu var. Her dakikanı planlarsan bir yerde plan bozulunca tüm planın altüst oluyor. Onun için her dakikayı ayarlamak tehlikeli. İkincisi.. Yapılacak işler listesi olur. Zamana yayarak aşama aşama gerçekleştirirsin. Çok da fazla sıkıştırmamak gerekiyor. Hiç bir işin yoksa günde 3 5 saatte bitireceğin işi planlaman yeterli. Bir söz vardır. Taşı yaran damlaların sürekliliğidir gibi bir şey.. Sürekli yapmak lazım. Neyse.. Çalıştıkça bu tarz düşünceleri kendin de geliştirebilirsin. Belki daha iyilerini de üretebilirsin. Ama azimli olmak lazım. Bir şeylerden fedakarlık yapmak lazım.
  8. CinciHoca

    Planlı hayat :/

    Benim yöntemim şudur.. Bir gün içerisinde tamamlanması gereken şeyler vardır. Onları tamamlamadan asla uyumam. Bir de engellemezsem fazlaca yaptığım şeyler vardır. Onlara da sınır koyarım. Aşmamaya çalışırım. Ama insan sonuçta makine gibi işleyemiyor. Yüzde yüz uyduğum söylenemez. Bir de mesela şu vardır. Bu şeyi 3 saatte tamamlayacağım dersin ama 5 saatte tamamlarsın bu da var. Hiç yapmadığın bir şey olunca tahmini zor oluyor.
  9. CinciHoca

    Müzikle Açalım

    http://www.youtube.com/watch?v=UVjVR_PzPXQ Bunu dinlemeyen ölsün..
  10. Absinthe bile içtim ama böyle kafa görmedim.
  11. Bir de şu tartışma var. Kariyer yapıp emekliliğimde güzel bir evim, eşim, arabam huzurlu bir yaşamım olsun, ve 50 60 a kadar harıl harıl çalışayım. Ya da kendime yetecek kadar çalışayım. Param bitince gene çalışayım. Hayatımı kafama göre yaşayayım.. Ben ikisini birden yapma taraftarıyım. Kariyer yapıp paramı arada çatır çutur harcama derdindeyim..
  12. Yahu sanki o şirketin sahibi türk olunca daha vatanperver oluyor. Bu zenginlerin hepsi paraya inanır. İster müslüman olsunlar, ister dinsiz, ister başka bir şey..
  13. İyi yapmış satarak.. İngilizler, Araplar paralarını buraya getiriyor işte. Daha ne istiyorsun. Kendimize hizmet ettiriyoruz.
  14. Bunun da geçerliliği yok artık.. Artık iphone yapmayanlar iphone yapanlara yenilmeye mahkumdur. Adam 1 kilo ayfon satıyo, senden bir şehrin bir senelik buğdayını alıyor mesela.. Ayrıca tarih tekerrürden ibaret değildir..
  15. CinciHoca

    Rusya'da Said'e Yasak

    http://www.hurriyet.com.tr/planet/22622984.asp KİEV - Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde Nur Cemaati ile bağlantılı olduğu öne sürülen 30'dan fazla kişi gözaltına alındı. Tataristan İçişleri Bakanlığı, ihbar sonucu cemaate ait olduğu iddia edilen 23 daireye baskın düzenlendiğini duyurdu. Turkrus.com sitesinin Rus basınına dayandırdığı haberine göre, Tataristan’ın Naberejnıye Çelnı (Yarçallı) kentindeki dairelere düzenlenen operasyonlarda 1 milyon ruble nakit paraya, Rusya’da mahkeme kararıyla yasaklanan Said-i Nursi kitaplarına, bildirilere, broşürlere, gazete kupürlerin
×
×
  • Yeni Oluştur...