Jump to content

CASSETTE

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

CASSETTE Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. CASSETTE

    Müzikle Açalım

  2. Bilindik yavşak amerikan propagandası. Türk askerine yön veren kim? Amerikalı...Bu amerikalıların olduğu hiçbir yerde başka bir millet tek başına bir şey yapamaz. Mutlaka bir katkıları bir şeyleri vardır, hem de öyle bir katkıdır ki aptalca kuzeye giden birlik ölüme gidiyordur ama bu adam sayesinde güneye döner ve müthiş bir başarıyla bu adam sağ kurtulur ve bu hikayeyi anlatır. Türk askeri amerikalı yönetiminde iyiki natonun içinde şükredin.. Emperyalizmin şakşakçısı yobaz aklı bir karış havada gelir taşır buraya..
  3. CASSETTE

    Tübitak Darwin'i Yok Etti

  4. CASSETTE

    Tübitak Darwin'i Yok Etti

    Kıvırıp durmayı bırak, sen kendi halkının yani amerikan halkının cahilliği üzerine konuş. Sana sorulan bu. Sana sorulan bu grafik. http://news.national...s/21329204.html ..., mensubu olduğun amerikan halkının cahilliğinden dem vur bakalım biraz. Ki, bu cahillik bilimsel konularda olsa da iş siyasete geldiğinde Türk halkı çok daha başarılı okur dünyayı. Bize evnajelistlerden bahsetsene, onların delirme seanslarından, toplantılarından bahsetsene amerikalı hacı, kilisenin örgütlenmesinden bahsetsene hacı, bize bushlardan söz etsene.....
  5. CASSETTE

    Müzikle Açalım

    http://www.youtube.com/watch?v=PFvEIK2-oIM
  6. CASSETTE

    Müzikle Açalım

  7. CASSETTE

    Ruhçulara Bir Soru

    Matsés Indians of Peru?? http://en.wikipedia.org/wiki/Mats%C3%A9s_people Animist? http://en.wikipedia.org/wiki/Animist http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=animizm animal !!! manimal !!!!
  8. CASSETTE

    Müzikle Açalım

  9. Ohooo..nasılsın admin kişisi.. Ben kimin kaldırdığını öğrendim. Korkma yazmayacağım buraya. sizi gidi paçozlar sizi..
  10. CASSETTE

    Müzikle Açalım

  11. Ateizm ve Siyaset başlığını kaldıran yönetici kim?
  12. Ateizm ve Siyaset başlığını kaldıran yönetici kim? O başlıkta daha cevap vereceklerim var.
×
×
  • Yeni Oluştur...