Jump to content

KHF-232

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.452
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

KHF-232 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.246 profil görüntüleme
  1. KHF-232

    Türkler Uyanıyor mu?

    Hadi oradan, cehennemlik münafık ! Katillere meyleden, zulmedenlere meyleden senin gibi münafıkların yaslanacağı şey ateş, gideceği yer cehennemin dibinden başka bir şey değil. Deyyup denilen zalimi savunanların %100'ü cehennemlik.
  2. KHF-232

    Geri Dönmemeliydin Tayyip...

    Müslüman olmak lafla değil, icraatla olur. 6236 ayeti uygulamakla olur. Hud 113: Zulmedenlere meyletmeyin. Yoksa size de ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka dostlarınız yoktur. Sonra size yardım da edilmez. Şimdi Hacı, bu başlığı açarak Hud 113'ü %100 uyguluyor. Zulmedenlere savaş açmış. Şimdi Allah, Hacı'ya Hud 113 maddesinden sevabı çoktan yazdı bile. Sen Hud 113 ile ilgili bu dünyada ne yaptın, ahiretin için ???????
  3. KHF-232

    Geri Dönmemeliydin Tayyip...

    Seçim hilesi ile ilgili şu yazıyı tıklayıp okumanızı tavsiye ederim: http://kurtaricisizs...secsis-akp.html Tıklayacağınız yazıda; AKP'nin ilk defa kullandığı bilgisayar programlı seçim sistemini Amerikan Sun Microsystems firmasından aldı. Bu sistemi inceleyip, hile olduğunu anlayıp hangi ülkeler vazgeçti; detaylı anlatılıyor. Nasıl hile yapılıyor? Bu hileli sistemle daha 100 yıl iktidarda kalırlar. Seçimle geldikleri yok; zorla geldiler; zorla devam ediyorlar. Gidişleri de ancak zorla, zorlayarak olur !
  4. Bana sinsi fesat dedi. O zaman onun da bunu ispat etmesi lazım. Sen kimsin beni sorguluyorsun? Ben gerçekleri söylüyorum. Allah'ın izniyle bize gelen bilgi ile Bersann'ın cinsel sapık olduğu açıklandı. İftira atmaktan Allah'a sığınırım ama gerçekleri söylemekten de çekinmem yeri gelince. Bana önce saldırana; Allah'ın bize vermiş olduğu kısasa kısas yöntemiyle iftira atmadan cevap verdik. Onun avukatlığını bırak, kendi cevaplasın; arkasından konuşmuyorum açıkça tabelaya yazdım. Konu başlığından sapmayalım. Başlık: içkici keş padişahları bize nasıl müslüman diye yutturdular ? Amaç ve konu iç
  5. Ben kimseye boş yere iftira atmam. Adamın cevap hakkı var. Boş yere iftira günah olur. Bana sinsi fesat deyince ben de kendimi savunmak zorunda kaldım; kısasa kısas. Gerçekten bana fizik ötesi alemden gelen bilgiye göre Bersanın cinsel sapık ve sapkın olduğu söyleniyor.
  6. Benim kuracağım sistemde yöneticiler; padişahlar gibi uyuşturucu içkiyi çekip hareme dalıp istediği kadının üstüne atlayamayacak ! Elden giden petrollerimizi, madenlerimizi, topraklarımızı kanırta kanırta zorla alacağım ! Memleketimizi satanların hepsininin boynunu vuracağım. Türkiyedeki bütün Nato üslerini, incirliği kapatacağım. Liste uzar gider... Biz en iyisi başlıktan sapmayalım. Konu; içkici, uyuşturucu kullanan ve harem çifliklerinden çıkmayan padişahları bize nasıl müslüman diye yutturdular; ona bakalım.
  7. Fizik ötesi alemden bana gelen bilgilere göre senin cinsel sapık olduğun söyleniyor. Ne diyeceksin bu konuda? Bana sinsi fesat diyeceğine kendine bak.
  8. Teyyupçu keneler başlığa yapışmışsınız 3'ünüz. Konuyla ilgili kaynak vererek yazdım, hala zırvalıyorsunuz. Ve konuyu başlığından saptırmayın başka yerlere. Kafiri, münafığı bana müslüman diye kimse yutturamaz. Padişahların çoğu içki içmiş; uyuşturucu kullanmışlar; anadoluda mümin hatunlar dururken; yurt dışından müşrik ve kafirlerin karılarını sipariş edip edip hareme atmışlar. Ben müslümanım deyip de bunları savunanların hepsi cehenneme gidecek.
  9. Bak şimdi. Konu ne biliyor musun? Müslüman olmayanı sana müslüman diye yutturuyorlar. Sana Malezyalıyı Afrikalı diye yutturmaya çalışıyorlar. Burada esas olan bir yalanın ortaya çıkarılması. Olmayan bir şeyin olmuş gibi gösterilmesi. Sanırım bu yorumum senin soruna cevap olmuştur.
  10. osmanlı padişahları yabancı ülkerlerden sipariş ettikleri karıları hareme dolduruyordu. Memlekette mümin hatun mu kalmadı? Maide 5: Bugün size iyi ve temiz şeyler helâl kılındı. Ve kendilerine kitap verilenlerin yemeği, size helâl, sizin yemeğiniz de onlara helâldir. Ve mü'minlerden iffetli hür kadınlar ve sizden önce kendilerine kitap verilenlerden iffetli kadınlar, zina etmeksizin, gizli dost tutmaksızın namuslu bir biçimde mehirlerini verdiğiniz taktirde, sizlere helâldir. Ve kim îmânı inkâr ederse artık onun ameli boşa gitmiştir. Ve o âhirette hüsrana uğrayanlardandır. Allah, müslümanlar
  11. KHF-232

    Geri Dönmemeliydin Tayyip...

    Helal olsun Hacı. Cennete bir münafık giremez ama sen böyle sevap işlemeye yani alçak münafıkları deşifre etmeye devam ettikçe toplayacağın bonuslarla cennete adım adım yaklaşıyorsun ! Allah razı olsun. Allah, dürüst adamların yardımcısı olsun.
  12. Sen de o polislerden misin? Yoksa beni hedef mi gösteriyorsun? Bu mesajı özelden de atabilirdin. Bu sabah olmaz, çok uykum var.
  13. Ben peygamberim mi diyorum ?? Dediğim bir tane cümlemi şu forumdan bul; ben de bir daha buraya yazmayacağım. Ben sadece apaçık bir uyarıcıyım, sizden farkım yok. Uyarıyorum, uyandırıyorum.
  14. Sadece TV seyredersen, başka şeylere beynini ve kalbini kaparsan benim söylediklerimin deli saçması gelmesi normaldir.
  15. Biraz gözünüzü açın sadece TV seyretmeyin. İnsan nesli çok pis cendereye sokuldu. Komplo değil, özel bilgisayar programlarıyla görüntüler holografik olarak analiz edilir. Hangi insanın gerçekte insan şeytanı olduğunu anlıyoruz. Hatta insan görüntüsü yayan sadece şeytanlar var fakat teknolojiye yakalanıyorlar. Ama şeytan takımı bizim bu mücadelemizi bildiğinden HD teknolojisini ortaya çıkardı; işimiz zor ! HD teknolojisini sizin babanızın hayrına piyasaya vermediler. Bana, Allah'ın izniyle, fizik ötesi alemden gelen uyarılarda; eğer insan neslini kurtaracak adam gibi Allah'ın aslanları ortay
×
×
  • Yeni Oluştur...