Jump to content

seven samurai

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    210
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

seven samurai Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 15-01-1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    istanbul

Güncel Profil Ziyaretleri

637 profil görüntüleme
  1. seven samurai

    ttnet cumada

    şunu bir türlü anlayamadık.. yok müslüman ülkeymiş yok normalmiş.. arkadaşım bu ülke yasalarla yönetilen bir ülke yasa ne diyor ona bakarsın.. yasada cuma günü namaz vaktinde devlet daireleri kapatılır diye bir şey varsa amenna.. vatandaş bilir ki o saatte kapalı ona göre ayarlar kendini..yoksa yapılan düpedüz yasaya karşı gelmektir.. cuma namazı madem öyle 2-3 dakikalık bir olay pek ala dönüşümlü gidilebilir.. özgürlük sadece kendin için istiyebileceğin bir şey değildir.. baş örtüsü meselesine her zaman destek vermişimdir istiyen taksın arkadaş size ne oluyor.. ama dediğim gibi yasalar
  2. seven samurai

    40 Bin Avro Ver, 'VIP Hacı' Ol.

    islam şekil dinidir diyince kızıyorlar bir de.. yav adam evrakta sahtecilik yapıyor hacca gidiyor.. dışardan bakınca hacı olmuş oluyor.. yani şekil tamam şekil süper.. de özünde sahtekar olmuyon mu hacıı??
  3. seven samurai

    Mısır ve Katliam...

    şekil şekil şekil.. müslümanlık şekilden başka birşey değildir.. lafa gelince barış dini ahlak dini.. icraate gelince 'e ama onlar gerçek müslüman değil' göz boyamayı lafı çok sever müslümanlar.. aman bir huşu içindedirler aman bir ulvidirler.. müslümanlar şiddete meyillidir.. ama islam şöyle diyor böyle diyor palavrası ile SEN iyi biri ol işte.. ama şu islam devletlerinin halini de gör be kardeşim.. islam ahlak üretiyorsa bu ülkeler neden bok içinde?
  4. seven samurai

    Mısır ve Katliam...

    ya arkadaş yüzsüzlerle uğraşmak ne zormuş.. ateistliğin ahlak dayanağı yokmuş da bu başlıkta kanıtlanmış da.. islamın var da ne oluyor?? bir önceki iletime cevap yok neden?? görmedin büyük ihtimalle ya da yemedi.. kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.. bir islami foruma git de ahlak nasıl olurmuş gör.. gezi olayları sırasında öldürülen gençler için müslümanların neler dediğini ben biliyorum.. haa onlar islamı bağlamaz demi?? zavallısınız başka birşey değil..
  5. seven samurai

    Mısır ve Katliam...

    kötü müslümanların yaptıkları islamı bağlamaz diyorsun ama kötü olduğunu söylediğin ateistlerin söylediği şeylerle hemen ateistliği gömüyorsun.. herkesle çeliş kendinle çelişme.. gezi olayları sırasında ölenler için 'oh iyi oldu' diyen yığınla müslüman gördüm.. kınamaymış konuşmalarmış boşver bunları kim ne yapıyor sen ona bak.. türkiyede kimler öldürdü polis.. polis içinde bir anket yap bakalım kaçı ateist.. mısırda kimler öldürdü ordu.. ordaki asker içinde yap bakalım anket kaçı ateist.. burda yapılan birkaç yorumla ateistliği gömdün ahlaksızlık çıkardın.. icraatlara baksana sen.. afgan
  6. seven samurai

    '''TESADÜF''ün SONU

    tesadüfün sonuna mı geldik?? iniyormuyuz??
  7. seven samurai

    Saygı Gösterirmiydiniz?

    islam ve alkol aynı şeydir.. tek fark islamı alanlar alkolü yasaklamaya çalışır(rekabetten hoşlanmaz) alkol alanların islamı yasaklamaya çalıştığını görmedim.. varsa da benim cahilliğim kusura bakmayın.. şöyle ki: bir müslümana örnek verdiğin zaman 'o yapan kişiyi bağlar müslümanlık aslında öyle değildir' diye cevap almanız büyük ihtimal.. mesela.. aga adamlar kafa kesiyor.. müslümanlık bu değil.. aga adamlar 4 kadın alıyor.. bunların yaptığı müslümanlık değil.. diye gider.. peki islamı alanların yaptıkları 'kötü şeyler' islamı bağlamıyorsa alkolü alanların yaptığı 'kötü şeyler' neden a
  8. seven samurai

    Allah'ın Blöfü

    ha bi de allah 'neden secde etmiyorsun?' dediğinde şeytan 'hacı kusura bakma belim tutulmuş!' deseydi tarihin akışı değişirdi be.. neyse olan olmuş artık..
  9. seven samurai

    Allah'ın Blöfü

    allah bi de şeytana soruyor 'neden ademin karşısında eğilmedin?' allah herşeyi bilmezmi neden soru sorma ihtiyacı duyuyor?? kayıtlara geçsin diyemi?? dinlere göre bugün hayattaysak şeytanın sayesinde!!
  10. seven samurai

    Allah'ın Kanatları Neden Yok?

    hadi kanat manat mecaz.. peki herşeye muktedir olan neden meleklere ihtiyaç duyar??
  11. senin ne istediğini zaten bilen yaratıcıya neden dua ediyorsun? herşeye muktedir olan neden yardımcıya ihtiyaç duyar?(melek nedir yavs) evren genişliyormuş kuran önceden bildirmiş hala neden inanmıyormuşuz?? kuranda yazdığı başkası başka metodlarla öğrendikten sonra çıkıyorsa ne işe yarar o bilgi?? insanlığa katkısı olmayan bilgi bilgimidir?? 3 anlamı olan kelimenin keşfedilen olaya göre biri seçilip kullanılır olur biter.. kuranda herşey yazıyor ama biz kullanma klavuzunu kaybettik elin gavuru icat yapınca ağlamayı biliriz 'bu kuranda yazıyodu zate ühühü'
  12. seven samurai

    burda yazmak güvenli mi

    büyük konuş mıyayım ama eğer beni sırf birşey düşünüyorum diye gözaltına alırlarsa çıkarçıkmaz o karakolu yakarım.. madem yatacam bari değsin..
  13. dostum bu mantık sakat mantık.. o çok sevdiğin 1,5 milyar kişi 'biz ateizme inanıyoruz' deseydi sen ateist mi olacaktın? sakın bana öyle birşey olmıyacağı için saçma bir soru deme.. soru basit diyelim ki diyorum bir virüs bulaştı insanlara bitek sana bulaşmamış.. cevabı evet çünkü.. ya da hayı çünkü.. diye verirsen sevinirim.. teşekkürler..
  14. sen dinlimisin yoksa komedyenmi?? peki sen niye kendini diğer dinlere inananlardan ayrı görüyorsun?? hadi diyelim onlardan ayrı görüyorsun.. bütün müslümanlar birlik içindeyse neden onca mezhep ve savaş var?? savaş derken müalümanlar arasındakinden bahsediyorum.. madem o kadar güçlüsünüz dünyaya neden siz hükmetmiyorsunuz?? ayrıca allaha tapman gerekirken neden güce tapıyorsunuz?? neymiş biz dinsizler birlik değilmişiz onun için gücümüz yokmuş.. eee??
  15. maalesef burda işler korku ile yürümekte.. türbanla çalışmak isterler.. eyvah şeriat geliyor.. alkol yasağına karşı çıkılıyor.. eyvah herkes ayyaş olacak.. insanların birbirine karışmayacağı bir ülke neden bu kadar zor acaba.. ben türabana asla karşı olmadım kişilerin kendi tercihidir.. ama hergün başörtüsü diye ağlayan hükümetin 11 yıldır bu işi çözmemesi olaydan nemalandığını gösterir.. özgürlük.. istisnasız herkes için..
×
×
  • Yeni Oluştur...