Jump to content

murteddd

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    9.129
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

murteddd Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 20-09-1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Dünyada Bir Yerdeyim

Güncel Profil Ziyaretleri

19.748 profil görüntüleme
  1. Çayı koysakda gelemez artık :D.

  2. Ben mürteddd'i özledim ;(, bana ne ya, gelsin mürteddd ;(. Trollük yapmıyon de mi lem :D

  3. "Buraya gelip de yorum yazmadan giden herkesi şiddetle kınıyorum" demişsin. Forumdan ayrılmış olsan da eminim buralardasındır. O nedenle bir iki şey karalayayım... Bir insan bu kadar mı övülür mübarek, ben gelince mi gitmek zorundaydın... Hesaba yazdım...11.826 iletisi olan birinden bi imza alsam i...

  4. vay anasını yav. Mürted de gitti ya. daha da bişe demiyorum.

  5. Dünya ahret kardeşimdir :)

  6. murteddd

    Dtp Kapatıldı.

    madem açacaklardı, partiyi neden kapattılar? artık pkk ile mi masaya otururlar, başka birşey mi yaparlar bilemem.
  7. reno, forumda uyuşturucu propangadası yapamk ve uyşturucunun nasıl kafa yaptığını paylaşmak suçtur. sen iyi misin ya? bütün islam memleketleri rezil durumda. dinin mensuplarının kendi sorunlarına çözüm olmayan bir din, o dine inanmayanların sorunlarına mı çözüm olacakmış? yok yav, senin kafa harbiden iyi. batı islam ile mi çözmüş sorunlarını? hımmm, hangi ara olmuş bu? paralel bir başka evrende mi olmuş acep?
  8. murteddd

    Dtp Kapatıldı.

    vahşizencinin aynı içerikli başlığı bu başlıkla birleştirilmiştir. vahşi, bir daha a.q, a.q, a.q. lu iletiler yazarsan karışmam. ama sen yazıyorsun diye başlama, ben bir kere yazdım. ödeşmiş olalım, bundan sonrakilerde gereği yapılır. diğer hakaret edenler de edeplerini takınsınlar. başlığı kilitliyorum, motorlarınız soğuyunca açarım bir ihtimal.
  9. Resimde görüldüğü gibi kendisi taş gibi bir hatuncağızdı. Bir an önce dönmesini temenni ediyoruz. :)

  10. murteddd

    Tsk 'ya iki düşman çok geliyor.

    irtica tehditi ve terör neden tsknın düşmanı olsun ki? (tsknın kurumsal kimliğinden bahsetmiyorum, en nihayetinde tsk, kuvayi milliye ve sonrasındaki kurulan ordunun devamıdır.) bunlar olacak ki hakka, hukuka uymayan, meşru olmayan pek çok şeye gözler yumulacak.
  11. murteddd

    19 emekçi ihmal kurbanı

    elbette, bu olay burada konuşulan pek çok şeyden çok çok daha önemli. ama hiç olmazsa iki satır şahsi yorum yapın, olayın hangi yönünü ele almak istediğiniz falan belirtin, haberin linkini falan verin ki bir tartışma ortamı doğsun. ben konuyu önemsiz olduğu için tavanarasına almaktan bahsetmedim. sadece hiçbir sunum yapmadan, haberi verip geçtiğiniz için böyle gelişi güzel açılan özensiz bir başlığın tavanarasına gidebileceğini hatırlattım. umdum ki konunun altını biraz da siz doldurursunuz. başlık burada kalacak, içiniz rahat olsun. ama benim dediğim gibi yapsaydınız daha güzel olurd
  12. murteddd

    19 emekçi ihmal kurbanı

    sevgili görkem, bu başlıkta neyi tartışmak istediğinizi belirtirseniz sevinirim. yoksa bu başlık tavanarasına gidecek. haberleri takip etmek isteyen kişi, zaten haber sitelerine uğrayarak ya da rss beslemeelerine falan üye olarak gündemi takip eder.
  13. Ben buna fazla ayak altında dolaşma, zaten artık yaşlandın dedim. O da bu lafıma alınmış olacak ki tümden uğramaz oldu foruma.

  14. Evet, sırada kürtçü hallac var. Onun hesabını da ben keseceğim. :)

×
×
  • Yeni Oluştur...