Jump to content

murteddd

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    9.129
  • Katılım

  • Son ziyaret

murteddd kullanıcısının paylaşımları

  1. murteddd

    Dtp Kapatıldı.

    madem açacaklardı, partiyi neden kapattılar? artık pkk ile mi masaya otururlar, başka birşey mi yaparlar bilemem.
  2. reno, forumda uyuşturucu propangadası yapamk ve uyşturucunun nasıl kafa yaptığını paylaşmak suçtur. sen iyi misin ya? bütün islam memleketleri rezil durumda. dinin mensuplarının kendi sorunlarına çözüm olmayan bir din, o dine inanmayanların sorunlarına mı çözüm olacakmış? yok yav, senin kafa harbiden iyi. batı islam ile mi çözmüş sorunlarını? hımmm, hangi ara olmuş bu? paralel bir başka evrende mi olmuş acep?
  3. murteddd

    Dtp Kapatıldı.

    vahşizencinin aynı içerikli başlığı bu başlıkla birleştirilmiştir. vahşi, bir daha a.q, a.q, a.q. lu iletiler yazarsan karışmam. ama sen yazıyorsun diye başlama, ben bir kere yazdım. ödeşmiş olalım, bundan sonrakilerde gereği yapılır. diğer hakaret edenler de edeplerini takınsınlar. başlığı kilitliyorum, motorlarınız soğuyunca açarım bir ihtimal.
  4. Resimde görüldüğü gibi kendisi taş gibi bir hatuncağızdı. Bir an önce dönmesini temenni ediyoruz. :)

  5. murteddd

    Tsk 'ya iki düşman çok geliyor.

    irtica tehditi ve terör neden tsknın düşmanı olsun ki? (tsknın kurumsal kimliğinden bahsetmiyorum, en nihayetinde tsk, kuvayi milliye ve sonrasındaki kurulan ordunun devamıdır.) bunlar olacak ki hakka, hukuka uymayan, meşru olmayan pek çok şeye gözler yumulacak.
  6. murteddd

    19 emekçi ihmal kurbanı

    elbette, bu olay burada konuşulan pek çok şeyden çok çok daha önemli. ama hiç olmazsa iki satır şahsi yorum yapın, olayın hangi yönünü ele almak istediğiniz falan belirtin, haberin linkini falan verin ki bir tartışma ortamı doğsun. ben konuyu önemsiz olduğu için tavanarasına almaktan bahsetmedim. sadece hiçbir sunum yapmadan, haberi verip geçtiğiniz için böyle gelişi güzel açılan özensiz bir başlığın tavanarasına gidebileceğini hatırlattım. umdum ki konunun altını biraz da siz doldurursunuz. başlık burada kalacak, içiniz rahat olsun. ama benim dediğim gibi yapsaydınız daha güzel olurd
  7. murteddd

    19 emekçi ihmal kurbanı

    sevgili görkem, bu başlıkta neyi tartışmak istediğinizi belirtirseniz sevinirim. yoksa bu başlık tavanarasına gidecek. haberleri takip etmek isteyen kişi, zaten haber sitelerine uğrayarak ya da rss beslemeelerine falan üye olarak gündemi takip eder.
  8. Ben buna fazla ayak altında dolaşma, zaten artık yaşlandın dedim. O da bu lafıma alınmış olacak ki tümden uğramaz oldu foruma.

  9. Evet, sırada kürtçü hallac var. Onun hesabını da ben keseceğim. :)

  10. Neyi biliyoruz bilader? Söyle de hakikaten biz de bilelim. :)

  11. murteddd

    7 sehit, 3 yarali..

    portgas ve queenofhearts'ün aynı içerikli başlıkları birleştirilmiştir. bilginize...
  12. murteddd

    Müslüman'lara Tavsiyeler......

    haklısın, bütün müslümanlar böyledir yerine islamın istediği müslüman modeli budur falan olsa daha doğru olurmuş. bu haliyle biraz talihsiz bir yazı olmuş. alem jadıya, jadı cübbeliye hasta.
  13. murteddd

    Hangi metot ateistleri İslam'a yaklaştırır?

    ''mürtedi'' yerine ''mürted'i'' yazdığına göre burada mürted özel isim olarak kullanılmış. ben ne yaptım sana, neden öldüürüyorsun beni? bu arada cübbeli, biz islamı biliyoruz. daha bilmediğimiz hangi yönlerini anlatabilirsin ki? mesela kuranın hiç okumadığımız bir yeri var da insan hakları beyannamesini oradan mı araklamışlar? ps: başlığını tavanarasına attım diye mi böyle yapıyorsun?
  14. Zenciler Üstündür !

    İmzanla ırkçılık yapıyorsun, ilk fırsatta atacağım seni pis faşist. :D

  15. Bu sefer yapmadın la birşey, içimden geldi. :) Beni şiddet sever faşist yaptın, normalde ben kimseye elimi kaldırmam. Günahı senin boynuna. :D

  16. murteddd

    Bunu Yapabilir misiniz?

    sana hasta olduğu çok kere söylemiştim. hatta özel mesajlarımın bazısını foruma da asmıştım. yeni birşey değil bu.
  17. murteddd

    Molotof seven Liboşlar

    güzelmiş hayatım, sevdim ben bunu. Ceren Feride Hayrullahoğlu pek bir güzel oluyor. :D
  18. murteddd

    Molotof seven Liboşlar

    kanka valla, sırf ferideye yakın olabilmek için nurcu gominiz bile oldum.
  19. murteddd

    İmam 'domuz gribi'ne karşı!

    lanetlenmiş hayvan mı? lanetlemek bir çeşit cezalandırmadır. bir varlığın cezalandırılabilmesi için ne yaptığının bilincinde olması gerekir. mesela deliler de islama göre imanla mükellef değillerdir. ulen, domuzu domuz olarak yarat sonra da onu lanetle. allahın işine akıl sır ermiyor. muz da olmaz aslında. muzu da kendini tatmin için kullananlar var, bu da caiz değil. başka isim bulsunlar. hatta bu imama da yeni bir isim bulsunlar. mal imam nasıl mesela?
  20. murteddd

    7 sehit, 3 yarali..

    aman ve queenofhearts, seyitrıza ve goddesı ne kadar da andırıyorlar değil mi? sayit, gelir gelmez tehditlere başlma istersen.
  21. murteddd

    Molotof seven Liboşlar

    pante ödpli miymiş? artık açıklamanın zamanı geldi öyleyse. ben de tkpliyim aslında.
  22. murteddd

    Bunu Yapabilir misiniz?

    sana pabuç kadar dili var, kulağına bile değdirirsin demek istemiş aklıllım. bu başlık tam tavanarasına layık olmuş. hacı amcanın başlığını tavanarasına gönderirsem ne karizma yaparım haa. evet, bunu yapan ben olmalıyım. feride cerenciğim, bana da şaka yapsana. bana hiç şaka yapmaz oldun artık. bırak hacıyı falan, benim gibi şaka kaldırma skalası yüksek gençlere şaka yap. başlığı tavanarasına gönderecekseniz, benim gelmemi bekleyin. bu zevk bana ait olsun. şimdi çıkıyorum ben, ergenler beklerler.
  23. murteddd

    7 sehit, 3 yarali..

    bu iletimi geri alıyorum. adam resmen pkknın avukatlığını yapıyor burada.
  24. murteddd

    7 sehit, 3 yarali..

    adam naladığım kadarıyla pkk böyle birşey yapmaz demiyor. sadece olayın tokkatta oluşuna bakıp pkknın yapmış olmasının zor olduğunu söylüyyor. forum üyeleri arasında ciddi iletişim sorunu var.
  25. murteddd

    İsviçre'den çikolata gelmiş, annem babam laikmiş

    gene mod kontrolüne alınmak istiyor canın sanırım.
×
×
  • Yeni Oluştur...