Jump to content

striker

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    466
  • Katılım

  • Son ziyaret

striker kullanıcısının paylaşımları

  1. striker

    Araf nedir? Araf'takiler cennetlik midir?

    bir şeyin eşit olması ne demek.... yani herhangi bir tarafı hak edip etmediği belli olmayan , iki tarafada gidebilir, ama alimlerin yorumlarına bakılınca, genel olarak araftakilerin cennete gidebileceğine işaret ediyorlar. yanlız bu kesin hüküm değildir, rabbim en iyisini bilir.
  2. striker

    Mustafa Kemal'in hutbesi

    sen rabbime küfürlerine devam edip, resulune hakaretler ederken, seni etkilemek için değil, o ağzını toplaman için mesaj atmıştım, in lerle cinlerle değil, cin lere inanmaman da onların yok olduğunu göstermez. isteyene istediği an gösteririm . ama buna yüreği yetecek delikanlı varmı acaba, böyle insan varmı, yok, siz klavye başında red edersiniz zaten, herşeyi ettiğiniz gibi, inşallah bu küfürlü hayatın bir ömür boyu sürer ve sen küfürler içinde ölür gidersin ve ettiğin hakaretlerle haşr olursun , rabbim sana hidayeti nasip etmesin. bu kadar sertt konusuyorum. sen ateist bile değilsin ki,
  3. striker

    Bu ayete uyan bir tane müslüman gösterin bana!

    alimin birisi demiş ki, cahille tartışmaktansa onu sırtımda taşımayı tercih ederim
  4. striker

    Bu adam ne diyor?

    senin gibilerin ciddiye almaması önemli değil, sen boş bir fıçıdan farksızsın . gerçekler böyle acıtır işte,
  5. striker

    Bu ayete uyan bir tane müslüman gösterin bana!

    bir yaratıcıyı aramaya çaba sarfedenler, önce kendini bulsunlar, daha kendisini bulamayan kişi, kaldıki yaratanını nasıl bulacak.
  6. striker

    Bu adam ne diyor?

    atatürk islama göre gömülmedi, cenaze namazı kılınmadı, buda müslüman olmadığını gösterir. atarük mason törenlerine uygun şekilde yolcu edildi. videosu mevcut ararsan bulursun.
  7. striker

    Et yiyor musunuz?

    bence sen ot da yeme, sadece serumlada yaşayabilirsin.
  8. striker

    Araf nedir? Araf'takiler cennetlik midir?

    günahı ve sevabı eşit olanların toplanacağı yer,
  9. striker

    Neden İsrail bu kadar güçlü?

    materyalist, ne ifade etmeye çalışıyorsun, iki kelime yaz da bilelim,yazdığım yazıları alıntı yapmışssın, sende yoksa yazacak birşeyi olmayanlardanmısın.
  10. striker

    Mustafa Kemal'in hutbesi

    atatürk, hitler özentisi, kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışan birisidir. uzatmaya ne hacet sayın khf adamı utanmasanız şehit diye taçlandıracaksınız.
  11. striker

    Bu ayete uyan bir tane müslüman gösterin bana!

    sen bu ayeti böyle yorumlarsın, çünkü kalbinde iman nuru yok, gerçek bir müslümanın kalbi rabbiyle dolu olduğu zaman, nasıl ki bir kalp sürekli atıyorsa, zikirde öyle sürekli kalpte tezahür eder.
  12. striker

    Ali İmran Suresi ; Dinden çıkaran ayetler

    bu forumdaki ve bu dünyadaki , allaha ve resulüne küfür eden ateistlere ve kafirlere , rabbim imanı nasip etmesin inşallah...
  13. striker

    İnsanların diğer primatlara göre daha zeki olması

    sayın first , yeni nesilin, eski nesile göre daha zeki olduğunu düşünmeniz doğal, teknoloji şuan bize göre maximum . ama ben eski insanların bizden daha az zeki olduğunu kabul etmiyorum. insan yaşadığı her dönemde her zaman aynıydı, eskiyle yeni arasında bence tek fark, eskiler daha sağlam ve dinç bizler daha kırılgan ve nariniz. dünya geliştikce orrganiğin yerine yapay malzemeler kullanılıp, herşeyi bozdu bu dünya, bizlerde buna yenik düştük.
  14. striker

    Ateist Ülkeler Daha Barışçıl

    kişi görmek istediğini görür....
  15. striker

    Neden İsrail bu kadar güçlü?

    bu ateist zihniyetimi böyle yoksa birkaç kişimi bu kadar geri kafalı ve dünyadan ırak . bizim hangi yazımızda büyü yoktur diye okudun. büyü vardır en kralını israilliler yapar anladın mı, israilin güvenlik güçleri de büyü gücü kullanır, mossad ve cia da medyumlarla işbirliği içerisindedir. sen büyüyü ne sandın, şirinler çizgi filmindeki gargamelin siyah kazanına attığı iksir mi?
  16. striker

    karekter genetiktir, sonradan kazanılmaz....

    eğer sizlerin gözünüzde, kişiler inançlarına göre kategoriye giriyorsa, kendinizi asla dürüst ve objektif olarak görmeyiniz, kendin söyleyip kendin yine değiştirmişssin sayın karşıyakalı. bu forumda müslüman düşmanlığı var, bir müslüman ağzıyla kuş tutsa yinede sizin gözünüzde hiçbirşey değildir. burada anlatmak istediğim budur. müslüman doğru söylesede cahildir, dürüst olsada yalancıdır sizin gözünüzde....
  17. striker

    karekter genetiktir, sonradan kazanılmaz....

    peki sayın cuvcuv, hiçbir donanımı ve bilgisi dahi olmadığı halde, ağzına gelen ilk yorumu yapıp karşısındakini anlamaya değil de, yalanlamaya uğraşan zihniyetin yaptığını siz nasıl açıklardınız. açılan yada ortaya sunulan ve bir bilgi doğrultusunda hazırlanan, her konuya sadece kendi penceresinden bakan ve kendi doğrularıyla hareket edenlere ne denir. siz bir bilgi sunsanız ve her sunduğunuz bilgiye direk yalanlama yada alay yada hakaretle karşılık verilse ne derdiniz.
  18. bu forumda ki, gördüğüm en belirgin özellik, anlamadan dinlemeden, verilen kararlar... bir hakim düşünün duruşmaya çıkmadan mahkumun yüzüne bakmadan kararını veriyor, bu hakim doğru bile karar verse onun adaletine asla güvenilmez. bu forumdada bazı kişiler bu zihniyettedirler. kimileri kendini beğenmiş, kimileri en büyük ilim adamı olmuş, geri kalanı direk yok sayıyorlar.... bu kibir nedir arkadaş... ne oldunuz böyle...sizin üstünlük gücünüz nerden geliyor.... bir konuya bir ateist saçma sapan birşey söylese bir tebessüm atılır, ama bir müslüman doğruyu söylese dahi, asla kabul edilmez, kab
  19. sayın cübbeli, herkes cehenneme gidecek sözünden şu anlaşılabilirmi, mahşer günü mizan kurulup hesaplar yapıldıktan sonra, cehennem üzerine kurulan sırat köprüsünden herkes geçecek, bu da doğal olarak herkesin cehennemi görüp bir nevi içinden geçmiş olacaklar.
  20. striker

    Neden İsrail bu kadar güçlü?

    sen kabala nedir bilirmisin, bilmiyorsun, cehaletini insanların üzerine yapıştırmaktan vazgeç, esas cahil sensin, biraz dünyadan haberin olsaydı, bunu ben söylemiyorum, yahudilerin ta kendisi söylüyor, anladınmı, çok bilmiş ukala insan benzetmesi varlık
  21. striker

    Neden İsrail bu kadar güçlü?

    dünya senin doğruların üzerinemi kurulmuş sürekli cahillikle itham ediyorsun, bre dinsiz imansız din düşmanı kafir, sen ne oluyorsun kendini beğenmiş insanları hakir görüp , karalama yapıyorsun, benim aldığım eğitimi senin yedi ceddin almışmıdır, bendeki donanım senin değil sülalen , çevreninde sülalesinde varmıdır, kafir zihniyet.
  22. striker

    İnanmakta Israrın Tek Nedeni G.t Korkusu

    keşke köylü olabilseydim, köylü gibi temiz insanlar mı var, sen hiç köy hayatı gördünmü, sen hiç bir köylünün kapısından içeri girdinmi, işte senin zihniyetin bu arkadaş, karekter genetiktir sonradan kazanılmaz. kalbin o kadar çirkinliklerle dolu ki, insanlara bakışın bile nefretle dolu, eğitim eğitim diyorsunda ispatlayamayacağım hiçbirşey için burada kendimi beğenmişliğe vurmam, sen bu meziyetlerinle devam et, hayata çirkin bakan bir insan güzeli göremeyecektir.
  23. striker

    İnanmakta Israrın Tek Nedeni G.t Korkusu

    eğitimden kastın inançsızlıksa doğru ben o eğitimi hiç almadım, ama imanlı bir kalpte korkuya yer olmaz ayrıca benim aldığım eğitimleri sen bilmediğin için sana cahil gibi gelebilirim, bu düşüncen sadece yüzyüze gelebilsek kırılabilirdi o da mümkün değil, ama şunu bilki sevgili ateist kardeş, bir kalbe iki maneviyat sığmaz.
  24. striker

    İnanmakta Israrın Tek Nedeni G.t Korkusu

    bu nekadar acizce bir başlık olmuş, hiç yakışırmı insan olana böyle bir cümle.... imanın ne demek olduğunu bilmediğin için böyle itham etmen doğal, sen hiç bilmezmisin bir kalpte iman varsa korkuya yer olmaz. esas aciz ve korkak böyle düşünenlerdir,
  25. striker

    Neden İsrail bu kadar güçlü?

    yahudiler, kendi kutsal kitabının men etmesine rağmen, ilahi olanı bırakıp, şeytanı ve büyücülük kitabı olan kabala yı benimsediler, büyük bir çoğunluğunun dini yada ideolojileri bu kabala üzerine yapılandırıldığı için, insanlıktan çıkmış ,şeytani varlıkların sayesinde bugunkü zenginliğine kavuşmuşlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...