Jump to content

Kelle Avcısı

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Kelle Avcısı Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. abd lozana gozlemci olarak katılmıstır, gozlemci olarak katılanlar anlaşma imzalamaz ve bu da anlaşmayı etkilemez. tamam mı anladın mı anlamadıysan bi daha anlatim.
  2. olabilir aslında. peki sence ikiz kulelere ucak carpi mi, yoksa bu da mi bir oyun.
  3. ben burda ampul partisini savunmuyorum, sadece senin yalanlarını ortaya koyuyorum ki, milleti kandıramayasın. abd lozanı onaylamasına gerek yok cunku taraf degil. abd chester projesini onaylamamıstır. chester projesi ise musul petrollerini abd ye kiralayan bir anlaşmadir. ama musul elden gidince abd antlaşnayı imzalamaktan vazgecmistir. milleti kandirma burda yalancı.
  4. Abd lozanda taraf mıydı ki imzalasın.? Sallama.
  5. bak şimdi çelişkiye: dedinki bizans bildiğin roma.doğrudur bildiğin roma. osmanlı ile roma ittifak yapıyor, avrupayı ele geçirecek.osmanlı balkanlara bir çıkıyor ki karşısında romanın tertiplediği haçlılar. gördün mü çelişkini, ya da palavranı.hem osmalıyı avrupa üstüne sürecek hem de onu durdurmak için karşısına haçlıyı dikecek. film mi çeviriyoruz lan burda, sahtekar yalancı. hangi kitapta yazıyor zorla müslüman yapmak. sen dinini anlatırsın, ister müslüman olur ister olmaz, vergisini verir paşa paşa. madem osmanlı kimsenin müslüman olmasını istemiyordu ne diye bütün osmanlı camileri, kü
  6. ulan madem osmanlı putçu romanın desteğini alıyordu ne diye sırpını bulgarını yunanını savaş meydanlarında inletiyordu. neden haçlıları balkanlarda yere seriyordu. neden varnalarda, niğbolularda, kosovalarda putçu romanın sokak köpeklerini parçalıyordu. ne ittifak ama papucumun ittifakı..
×
×
  • Yeni Oluştur...