Jump to content

CN-07

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

CN-07 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. CN-07

    Hem Dindar Hem Çağdaş Olunur mu

    bana mümkün görünmediğini söyleyebilirim.çünkü bir toplumun çağdaşlığından bahsediyorsak bu bilimin ilerlemesini destekleyen bir toplum olmalıdır.dindarlar bilimi desteklediklerini söyleyebilirler fakat bu gerçeği yansıtmaz onlar sadece teknolojiyi kullanmayı severler.
  2. CN-07

    Neden Dindarlar Daha Mutlu

    yaşadıkları yerlerde çoğunluk oldukları için mutlular.böylece istedikleri gibi hüküm süreceklerini,kendilerinden olmayanlara işkence edebileceklerini ve bunu da kutsal gördükleri şeylere ilişkilendirebileceklerini düşünüyorlar.ama gözden atladıkları bir şey var ki o da sonlarını getirecek "tarikat kavgaları".
  3. CN-07

    Planlı hayat :/

    bedenini böyle zorlarsan yakında "Servis Dışı" kalacak.
  4. CN-07

    Dinsel sembollerin kültürde etkisi

    Türkiye deyince aklıma hareket eden araçları görmesine rağmen kornaya basan şöforler geliyor nedense.Geri kalmışlığın altında yatan ironi bence bu.
  5. Youtubede gezinirken rastgeldiğim bazı rock gruplarının isimlerinin "Dio","Kreator" (1.tanrı 2.yaratıcı,taglari girdiginizde bu grupların "deccal" ve benzeri isimlerde parçalarının olduğunu da göreceksiniz) olduğunu görmem kafamda acaba bizim toplumumuzda "Cihad Team" gibi bir grup olsaydı nasıl tepki görürdü şeklinde soru işareti yarattı.Sizin görüşleriniz nedir?
  6. CN-07

    Neden sadece biz insanlar bu kadar zekiyiz!

    mümkün mertebe dinlerden uzak durmanızdır.
  7. CN-07

    Neden sadece biz insanlar bu kadar zekiyiz!

    cümleleriniz birbiriyle çelişmektedir.ilk cümlede evrim düşüncesinde olduğunuzu anlayabiliriz fakat ikinci cümle akıllı tasarımı baz alarak söylenmiş bir cümle gibi geldi bana.arayışlarınız sürüyor gözüküyor fakat insanların tamamı "akıllı" sayılamaz. İnsanlar özgür iradelerinden dolayı yargılanırlar der dinler.Bazı insanlar örneğin otizmli kişilerin iradeleri yoktur o halde nasıl yargılanacaklar?
  8. CN-07

    Süreci geliştirme ve ilerleme

    kendinle çelişiyorsun sözlerine dikkat etmelisin bence.
  9. CN-07

    Rekabet

    buna ego diyoruz.
  10. CN-07

    İnsan kopyalama hakkında

    günümüz toplumunda ütopik karşılanacak bir fikiri savunuyorsunuz.açıkcası bilimin insan kopyalama düzeyine geldiğini sanmıyorum.
  11. CN-07

    AYNALAR ( küçük bir deney )

    şu astral seyahat geyiklerinin başka versiyonuymuş gibi geldi bana..
  12. CN-07

    Ateistlerin cennetlik davranışlar göstermesi

    http://www.youtube.com/watch?v=9spTBeyUIPU videoda bununla ilgili bir diyalog geçiyor.Tanrı ateiste "Sen bana inandın mı? Onu söyle" dedikten sonra Cehennem'e yolluyor. Yani bir ateistin iyilik yapması Tanrı tarafından yetersiz görülüyor.
  13. CN-07

    Ölümden sonra ne olacak?

    sıkıcı bir ateistin yaptığı gibi"kurtçuklar yiyecek döngü başlayacak toprağa karışacak" şeklinde bir cevabım olmayacak ama kötü kimseler Cehenneme gidip yaptıklarının cezasını ödeyecekler.Cennetten hiç bahsetmiyorum insan organizması seviye olarak bunun için çok geridedir.
  14. böyle ciddiyetsiz konuların akıbeti tavanarası oluyor,benden söylemesi.
  15. CN-07

    Tanrıdan ne anlıyoruz?

    Tanrı benim için bir yargıç konumundadır.
×
×
  • Yeni Oluştur...