Jump to content

MIKE 44

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    135
  • Katılım

  • Son ziyaret

MIKE 44 kullanıcısının paylaşımları

  1. MIKE 44

    8 yaşındaki gelin gerdek gecesi öldü

    Bu yas sinirini fazla abartiyorsunuz, önünüze gelene sapik demenin de bir anlami yok. 10, 11 12, yasinda olan kizlarla cinsel iliskiye girilmez, katiliyorum ama cogu kiz cocuklari 13 yasindan itibaren ergen caga gelmis,ay hali olmus, vucuden gelismis oluyorlar. Bu kizlarin bence erkek arkadasi olabilir, gayet normaldir, ve onlar sapik degildir.. Cinsel iliskiyi kendin yasayip ergenlere yasaklamak egoistliktir. Özgürlüge ve demokrasiye yakismaz. Zaten bu tür kizlar kendi yas gruplarinda erkek arkadas ediniyorlar.....yasli erkeklerle cok nadir. Ergen kizin erkek arkadasina sapik demek , kis
  2. MIKE 44

    8 yaşındaki gelin gerdek gecesi öldü

    13- 18 yasindaki bir kiz, 50-60 yasindaki birinlede cinsel iliski kurabilme özgürlügüne sahip olmali bence. Sonucta ortada tecavüz yok, kizin kendi istegi.
  3. MIKE 44

    Suriye'de 'Seks Cihadı' Yapan Tunuslu Kızlar.

    Allah adina yapiliyordur, Allah adina yapilan her pislik serbest....:-)
  4. MIKE 44

    Kuran ile ilgili tüm sorularınız

    Senin Allahinin oyun kurallari hosuma gitmedi, ben Allahimi degistiriyorum.
  5. MIKE 44

    8 yaşındaki gelin gerdek gecesi öldü

    ADAM KOSKOCA 15 YASINDAKI KIZLA EVLENMIS ONA SÜBYANCI DIYORSUN ? Anlasilir gibi degil.....sübyanci demeninde bir usülü var......!!! bacakarasini paramparca etmismismismis.....masal, hikaye.....kim uyduruyor bunlari ? Bakire bir bayan, elli yasindada olsa ilk cinsel iliskide vaginasi acir......BU GAYET DOGAL !!! Adama eziyet edenler serefsizdir ! Adam karisinla yatmis......bundan normal bir sey olabilirmi ? Asil caniler, adama iskence yapan serefsiz askerlerdir !!!
  6. MIKE 44

    8 yaşındaki gelin gerdek gecesi öldü

    Cinsel iliskiden dolayi hic bir kiz cocugu ölmez, yasi kac olursa olsun. Tecavüze ugrayan 2 yasindaki 5 yasindaki kizlar bile ölmüyorlar. Tecavüz veya cinsel iliski kesinlikle öldürücü degil, aci vericidir, zarar verebilir ama öldürücü degil. Bu aciklamayi bir belgeselde, kücük cocuklara tecavüz edilmis ve bu kiz cocuklarinla ilgilenen bir doktorun agzindan duydum. Bu 8 yasindaki kizin ölüm sebebini tahmin edebiliyorum. Orta doguda ve orta Afrikada Müslümanlar kiz cocugunu cinsel sakatliyorlar, ve cogu yerde sakatladiktan sonra dikiyorlar. Gerdek gecesi koca eline bir bicak alip dikilen
  7. MIKE 44

    Çocuğa cinsel istismarı Muhammed ile savundu

    Almanyada yasadigim icin bazi eksiklikler oluyor. Ergenlik cagi diye duymustum, ama bu ergenlik yasini arastirmamistim. Demekki haber söyle olmaliydi........Sakaryada 14 yasindaki ergen kiza cinsel..................
  8. MIKE 44

    Çocuğa cinsel istismarı Muhammed ile savundu

    Tamam ergen olsun seni mi kiralim..... Ama bu ergen kelimesi türkcede fazla kullanilmamakta.
  9. MIKE 44

    Çocuğa cinsel istismarı Muhammed ile savundu

    14 yasindaki bir kiza, cocuk denmez ! cocuk 12 yasina kadar diyebiliriz, 13 üncü yasinda genc oluyor. Aurupada, amerikada ve dünyanin bir cok yerinde teenager yani genclik yasi teenli ingilizce sayilarindan basliyor, thirteen. Ama basin duygu sömürüsü yapmak icin 18 yasina kadar hep cocuk diye bahseder.
  10. MIKE 44

    Araplarin iskence kitabi kuranda Allah Hitlermi. ?

    Ukalaca cevap vermisin.Kurani yanlis anladigin gibi benide yanlis anliyorsun. Ben sana tarih ögretmeye kalkmadim..... tarihi oku dedim. Bu ne demektir ? Tarihi, kitabindan oku demektir. Anlayisini biraz gelistirmeni ve insan gibi tartismani tavsiye ederim. Kavgalarin cogu yanlis anlasilmaktan kaynaklanir.....BUDIZM
  11. MIKE 44

    Neler oluyor orada?

    Türklerin genel olarak yapisinda var.....ani parlamalar....yargilayici, hakaretci.....
  12. MIKE 44

    Araplarin iskence kitabi kuranda Allah Hitlermi. ?

    Ayetleri asil carpitan müslümanlar. Ayetleri anlayarak oku ve iyi niyetle okuma, kendinden birseyler katma. Müsriki, inkar edeni durup dururken öldürün diyor, ! simdi sen iyi niyetle okudugun icin....düsündügün su.. ...yok canim, kuran öyle demek istememistir.....mutlaka baska türlü söylüyordur...... Müsriki, inanmayani öldürün diyor.....savasla ilgisi ne ? Hem senin peygamberin ve araplar sürekli saldiri savaslari yaptilar.....nerde savunma ? Tarihi iyi oku......iyi niyetle degil.....oldugu gibi oku.
  13. MIKE 44

    Araplarin iskence kitabi kuranda Allah Hitlermi. ?

    Ben müslümanken cuma namazinda vaazda duymustum......cehennem kadinlarla ve zenginlerle dolacakmis.
  14. MIKE 44

    Araplarin iskence kitabi kuranda Allah Hitlermi. ?

    Hic aciklanamaz.......okumadan anlamadan iyi bir sey zannedip girmis olabilirler.....ama cogu ülkelere müslümanlik savaslarla dayatildi. ABD de girdigi arap ülkelerde, hiristiyan olmayani kilictan gecirse, muhammedin ve araplarin tarihte yaptiklari gibi, acaba müslümanlar o zaman ne der ?
  15. MIKE 44

    Araplarin iskence kitabi kuranda Allah Hitlermi. ?

    Bir cevapta ben vereyim ve senin konuyu baska bir baslik altinda tartisalim, yoksa uzar gider. Benim konumla ilgili yazmaya devam edebilirsin. Benim icin bir yaraticinin olup olmamasi hic önemli degil, önemli olan dinleri insanlarin yazdigini anlayabilmek, görebilmektir.Ayetleri anlayarak okuyup sorgulayabilmeli.Iskence ve öldürme ayetlerini acaba allah göndermis olabilirmi ? Allah bu kadar vahsimi ? Hitlerin yazdigi "benim savasim" adli kitabinda bilene bu kadar iskence, öldürme yazilari yoktur.
  16. Kuran öldürme emirlerinle dolu, iskencelerle dolu. örnegin.... Nisa 89. Sizin de kendileri gibi inkâr etmenizi istediler ki onlarla eşit olasınız. O halde Allah yolunda göç edinceye kadar onlardan hiçbirini dost edinmeyin. Eğer yüz çevirirlerse onları yakalayın, bulduğunuz yerde öldürün ve hiçbirini dost ve yardımcı edinmeyin. Haram aylar çıkınca müşrikleri Nerede bulursanız öldürün, yakalayın, kuşatın, hapsedin onları, gelip geçecekleri bütün yolları tutun. Fakat tövbe ederler, namaz kılarlar ve zekat verirlerse bırakın onları, şüphe yok ki Allah suçları örter, rahimdir. Tevbe:5 Maide 33
  17. MIKE 44

    AKP'nin 2020 Olimpiyat Tanıtım Filmi İkiyüzlülüğü

    Bu tanitim filmine, hapishanelerdeki gazetecileride gösterselerdiya. Hapishanede gazeteci sayisinda dünyada cini ve irani gecerek birinci sirada yer aldigimizida gösterselerdiya. Yoksa utanilacak bir seymi yaptilarda 65 tane gazeteciyi hapishanelerde göstermiyorlar ?
  18. MIKE 44

    İLGİNÇ SORULAR

    Halbuki Ademin koltuguna bir kuran verip günde 40 defa benim icin domalcaksiniz deyebilirdi,niye illede arap muhammed ? ademden milyonlarca sene sonrami dinleri akil etmis.....entresan :-)
  19. MIKE 44

    Ortak Noktalarda Buluşalım.

    Ne ögrendin, neden kapatilmasini istiyorsun hayirdir ?
  20. MIKE 44

    Tevrat ve İncil Değiştirilmemiştir

    Bir din kitabinin degistirilmis olmasi aslinda ögünülecek birseydir, cünkü o kitabi cagdaslastirmak icin degistirilmistir. Bence bütün din kitaplari degistirilmeli, cagdaslastirilmali, en azindan, din kitabini degersiz yapan siddet, iskence ayetleri cikartilmali.... sonucta din kitaplarini insanlar yazdi.
  21. MIKE 44

    Tevrat ve İncil Değiştirilmemiştir

    Kuranin bir cok ayeti Tevrattan ve Incilden kopyalanmis ( örnegin nuhun gemisi ) Bu kitaplar degistirilmis olsa, aynilari yazilirmiydi ? Müslümanlar Tevrata ve Incile degistirildi diye iftira atiyorlarki, müslümanlar o kitaplara inanmasin diye.
  22. MIKE 44

    İLGİNÇ SORULAR

    [quote name='Zavallı' timestamp='1378122311' post='1081021 3- Tanrı Âdem’i yarattı, daha ortada kadın yaratma fikri yok. Âdem’in yalnız kaldığını görünce kadın ADEM ILE HAVVA NIKAHLANMADAN CINSEL ILISKIDE BULUNMUSLAR: ISLAMIYETE GÖRE ZINA ISLEDILER !
  23. MIKE 44

    İslam Barış ve Bilim Dinidir

    E mail ile Muhammede yollamis......
  24. MIKE 44

    İslam Barış ve Bilim Dinidir

    Bence tartisilmasi gereken asil konu Allahin olup olmadigi degil, dinleri Allahin gönderip,göndermedigi, kurani insanlarin yazip yazmadigidir. Önemli olan, kurani anlayarak okuyup bu iskence ayetlerini, bu masallari gercekten allahmi göndermis yoksa insanlarmi yazmis diyerek sorgulamaktir.
  25. MIKE 44

    Liboş Cemaat Yalakası Ateistler

    Sen yazdiktan sonra yükledim...yinede acimadi...neyse kardesime bir baktirmam lazim... belki baska seylerde yüklenmesi gerekebilir.....tskkürler
×
×
  • Yeni Oluştur...