Jump to content

Sabah Uykusu

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Sabah Uykusu Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Sabah Uykusu

    Müzikle Açalım

  2. Sabah Uykusu

    Süreci geliştirme ve ilerleme

    Kes be, bir şey ezberlemişler müslüman siteler şöyle böyle diye gelen geçene aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsunuz. Otistik herif papağan gibi ezberlediğin şeyleri söyledin de züppelikten başka hiçbir şey çıkmadı yine ortaya gördün mü? Karşındaki adam ateist.
  3. Sabah Uykusu

    Süreci geliştirme ve ilerleme

    Lan bir şey biliyormuş gibi konuşup durma aptal aptal. Faşist taleplerin işte orada kendi laflarınla duruyor, utanmadan daha ne yazıp duruyorsun?. Otistik ateizm dinine ait olduğun için hemen beni müslüman yapmışsın bak gördün mü? Kim dedi ulan sana müslüman olduğumu da yobaz forumlarıyla karşılaştırmaya girerek aklayacağını sanıyorsun kendini? Sen forum adına konuşamazsın ayrıca, sen yetkili değil üyesin, haddini bileceksin, ben burada yönetime bir laf etmemiş senin gibi züppe faşsit ateistlere laf etmişim. Yönetime eleştiri getireceğim vakit çatır çatır konuşuyorum ben zaten. Fikirlerini sav
  4. Sabah Uykusu

    Süreci geliştirme ve ilerleme

    Haha faşist züppeler uçuştaa İnanç hakkındaki bilgisi şu düzeyde olan bir faşist züppe ateistin serzenişleri.. Sen daha henüz inancın ne olduğunu bilmiyorsun. Git bak bakayım insanlık tarihine; eşitlikçi, oba halinde yaşayan insanlarda inanç yokmuymuş. Önce papağan gibi ezberlediğiniz otistik ateizm ezberlerinizden kurtulun..Sonra faşist züppeler olarak müslümanları siteden atma konulara sansür koyma gibi isteklerinize kamuoyu oluşturmaya çalışın bakayım..
×
×
  • Yeni Oluştur...