Jump to content

YüceBen

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    163
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

YüceBen Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. YüceBen

    Laikler

    Bizim devletin laiklik ile uzaktan akrabalığı bile yok. Cumhurbaşkanı, valiler, belediye başkanları dinden bahsediyor. Laik bir devletin yöneticisi "Allah izin verirse" diyebilir mi? O iş olmazsa basın toplantısı yapıp Allah izin vermedi mi diyecek? Ramazan ayında yemek dağıtılıyor seviniyoruz. Hiç olmazsa durumu olmayanlara yarıyor da gece dörtte davul çalan adama belediye nasıl izin veriyor? Dinde hoşgörüymüşmüşmüş. Ben çıkıp afrikanın halulu malulu dinindenim deyip gece ikide davul çalsam sabahı göremeden cezaevine yollanırım. Ne yapılmalı bu iş için arkadaşlar ben gecenin köründe davul s
  2. YüceBen

    Ahzab 53. Saçmalığı

    Misafirden sıkılan muhammed karı kızda yaptığı gibi rocket-ayet indirir.
  3. YüceBen

    İSLAM'IN HERŞEYİ KÖTÜDÜR

    Demek ki sen onlardan değilsin. Komşu derken illa çevrenden tanıdıklarından mı bahsediyor?
  4. YüceBen

    Allah güzel mi?

    Gördüğü başı açık modern rus kızının ardından musa yere yığılmıştır. Veya karşısında 7-8 yaşlarında bir çocuk yüzü görmüştür gülmekten yığılmıştır. (Fantastik ayetlerin açıklamasıdır bu yüz) Allah diye sandığı şeytan çıkmıştır. Hass... demiş yığılmıştır.
  5. YüceBen

    Türkiyede Ateizm/Dinsizlik/Agnostik.

    Aynen katılıyorum özellikle genç nüfus. Kimliklerinde yazanın dışında islamla alakaları yok. Dinleri hakkında hiç bir şey bilmiyorlar. Ateistlerin ufak bir ateşlemesi ile deist olduklarını kabul ediyorlar.
  6. YüceBen

    Kuranda öyle yazıyor hakim bey.

    Yani hakimler 13 yaşında kızında rızası var diyerek dava düşürebiliyor. Asıl vurgulamak istediğim şey forumda kuran kusursuzdur, allahın kelamıdır diyen müslümanlar. Allahın bu ayetlerini nasıl uygulayacaklar?
  7. İyi günler. Arkadaşlar hep merak ederim bir gün biri karısını dövse, eve hapsetse, kısasa kısas yapsa, 6 yaşında kız ile evlense ardından bu adam hakim karşısına çıkarılınca "Kuranda öyle yazıyor hakim bey." dese ne olur? Laik devlet anlayışına uyulur ve gerekli ceza verilirse allah bu durumda ne yapar? Sonuçta kulu kendisine uyuyor ve sonucunda ceza çekiyor. Bu konu hakkında onlarca durum ve soru çıkabilir fakat ben sırayla ihtimalleri sayıp soru soracağıma görüşlerinizi alayım dedim. Not: Burası sınav yeri o adam cennette ödülünü alır tarzında yorum yapacak arkadaşlar kendi kendilerin
  8. YüceBen

    Allah (Tanrı) Vardır, çünkü...

    Aslında sen aslında insanlara hakaret etmeyi bırakıp aslında bir Türkçe kursuna kayıt olsan aslında hiç fena olmaz aslında aslında. Ayrıca 2. maddende bahsetmişsin. Zaten kuran yazılmadan bir misli Sümerler tarafından yazılmıştı. Ayrıca ayetlerin çoğunun mantıklısı yazılabilir. Karı dövmeyi, el kol kesmeyi öneren bir kitaptan daha mantıklı bir kitap: Yaşadığın ülkenin anayasa kitabı. Madem kuran mantıklı neden onun kanunları yerine anayasa getirilmiş? Bu insanlar ateist mi salak mı? Yoksa kuran yetmemiş mi?
  9. YüceBen

    Bilgisayardan anlayanlar baksın

    Müslüman arkadaşlar neden DNS kullanır merak ediyorum Bide mesajı da okumamış. Bence CCleaner kur tüm tarayıcıları sen uğraşmadan ona temizlet. Flash player güncel ise sorun çıkmaz.
  10. YüceBen

    Ateist-Müslüman Evliliği Yürür mü?

    Ateist arkadaşlar nasıl bir Müslüman ile evleniyorlar anlamıyorum Ha ben evlensem zeki biri ile evlenirim balayından dönene kadar ateist olur o zaten. Hani eşim Müslüman dediğiniz 5 vakit namazlı olan cinsinden mi? Yoksa klasik kimlikte islam yazan Müslüman mı?
  11. YüceBen

    İlk Kuran Nerede?

    Şimdi müslüman gelecek konuya "allah kitap göndermedi ki" diyip kaçacak. Sonra başka bir konuda islamın bozulmadığını savunacak. Ordan başka bir konuya atlayıp "yanlış yorumlanmış anlatılmak istenen o değil bütün müslümanlar yanlış biliyor" diyecek. İnsanlar 3 kişi kulaktan kulağa oynayamıyor.
  12. YüceBen

    İlk Kuran Nerede?

    Kitap hali nerede bedava anlayamadım. İslam sitelerinde "KAMPANYAAAA!!! KURAN SETİ 15TL KARGO ÜCRETSİZZZ!!!" diye karşılaştığımız kurandan mı bahsediyorsun?
  13. YüceBen

    Dayak ayeti bizzatihi dayağı toplumdan siler

    Allah hep etrafımızdaki ibretlerden falan bahseder ya. Bir de trip atar ateistler göremez diye... Capablanca'yı görünce ne anlatmak istediğini anladım adamın.
  14. Adam haklı. Birbirlerine su topu atıyor lunaparkta koşup oynuyor, beraber yemekler yapıyorlardı o seferlerde. Savaş aletlerinide oynamak içi getirdiler. Kimseye bir zarar gelmedi. Haci'nin dediği gibi avrupa birliğinde köşeye bağlanan iti oynamak için çok doğru bir konuşma.
  15. Son anda ben ateistim diye kıvırırlardı. Cennete ve orada verilecek o kadar şeye inanan insanlar nasıl oluyor da ölümden korkuyor anlamıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...