Jump to content

Cinci-Hoca

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    195
  • Katılım

  • Son ziyaret

Cinci-Hoca kullanıcısının paylaşımları

  1. Sen bile ettirebildigine gore ben 100 yil sonra sulale olurum.
  2. Normal insanlardan farkli dusunebilirim ama bu beni yanlis yapmaz..
  3. Bu konudan cikacaktim ama sirf gicikligina bir kere daha yazayim bari.. Farkli olmak umrumda degil. Aslinda bu forum da umrumda degil. Oylesine yaziyorum. Senin cok umrunda heralde ki hala cevap veriyon.. Kac gundur benin yazmami bekliyodun ki boyle kindar bir ileti yaziyon.. Neyse. Lafin sende kalsin. Sana ithamda bulunmayacam.. Tespitlerim neredeyse her zaman dogrudur. Uymak senin cikarina.
  4. Dunyanin tek akillisi sensin heralde..
  5. Cinci-Hoca

    9 Haziran 2013 Pazar, İstanbul Ateist Buluşması.

    Ben gelemeyeceğim. Herkese iyi eğlenceler.
  6. Cinci-Hoca

    Ateistler yok edilmeli.

    Kanına dokunuyorsa diyaliz yaptırsın..
  7. Ben de bir müddet zor koşullar altında, hatta asgari ücretin altında çalıştım. O duyguyu az buçuk bilirim.. Ama yakınmanın manası yok.. Zamanla seveceksin bile. Tecavüz edilmek hoşuna bile gidecek..
  8. Benim pederin evi atatürk havaalanına bir buçuk saat. Yani paran varsa gelebilirsin. Çok da uzak sayılmazsın.
  9. Baba evinde kalıyorsa extra para ödemez. Onun dışında bir kişiye koca ev çok çok fazla.. Zaten çalışıyorsa ki çalışıyor.. Bir yurtta bir oda yeter.. Ya da arkadaşlarla ortak bir eve çıkmak.. Yani 800 tl da yaşanılabilecek bir para. Sadece başkaları bir kaç saat çalışıp benim 2 3 5 katım para kazanıyorlar kıskançlığı var. Daha fazla kazandıkça o da geçer..
  10. Cinci-Hoca

    Suriye gerçekleri

    kralı savunan sosyalistler.. karşı tarafı da şeriatçı ilan ediyorlar.. politika tuhaf bir şey yahu.
  11. Boş durmaktan iyidir. Boş durmanın iç sıkıntısı bile 12 saat çalışmaktan daha kötü. Patron olduktan sonra görelim seni.. Bakalım o zaman da bu şekilde yazabilecek misin?
  12. Anladık... 800 tl ya 12 saat çalıştırılıyorsun. Valla 250 tl ye geçinen öğrenciler var. İçlerinden sigara içen de var. Keşke daha çok olsa ama 800 tl da az para değil. Haftasonları barlara, klüplere bile gidilebilir..
  13. Dawkins tartışma programlarına çıkmayı tavsiye etmiyordu..
  14. Cinci-Hoca

    Müzikle Açalım

    Şu Fransız da iyi gidiyor bu saatte.
  15. Cinci-Hoca

    Müzikle Açalım

    Yatcaz kalkcaz ooop ordayım ın davullu zurnalı şekli
  16. Cinci-Hoca

    9 Haziran 2013 Pazar, İstanbul Ateist Buluşması.

    Katılım biraz olursa gelebilirim.. Bakalım..
  17. Cinci-Hoca

    Müzikle Açalım

    Bir ara çok agresiflerdi. Sonra içinde hiç melodi olmayan müzikler yapmaya başladılar. Sonradan içine biraz melodi attılar. Yüzüklerin efendisi ile ilgili şarkılar yazıyorlar. Tabi "tahttaki göz"ü savunan cinsten değil. İnsan olmuş. Bu şarkı insan olmadan önceki hallerinden kalma..
  18. Cinci-Hoca

    Müzikle Açalım

    bellerophon Summoning bilir misin? Yeni albümü çıktı. Middle Earth'dan! En hoşuma giden şarkısı: http://www.youtube.com/watch?v=kk1PkZ3PTRc
  19. Cinci-Hoca

    Allah'a iman ediyorum

    Samimiyetsiz olarak görüyorum. Zaten dinin etkisinden tam olarak çıkamamış birisiniz. Bir ara madem cennete inanmak onları mutlu ediyor, cennete inansınlar diyen biri.. 40 yıldır tarikatlerde en sofi şeyleri yapmışsınız.. Bir iki senede normal bir inançsız insan olmak çok çok zor bir iş. Zaten olamamışsınız da.. KAfanızda ayet hadisler, davranışlar da ayet hadislere uygun hala.. Tek fark içten bir inançsızlık.. Dinin yalan olduğunu görüp sonra da yalandan müslüman oldum deyip sonra da kendinize uygun bir din icat ediyorsunuz.. Kimseye uygun mal satamıyorsunuz.
  20. Cinci-Hoca

    Uluslararası İngilizce Sınavları

    Bu para o kadar yüksek değil. Bir tane arkadaşım 3000 dolara Rusya'da çalışıyor. 1 sene tecrübesi var. Hiç dil bilgisi de yok. Sadece Türkçe biliyor. Türk işyerinde çalışıyor. Avukatlar doktorlar ayda en az 30 40 bin lira kazanıyorlar.. Kimileri 50 60 lı yaşlarda hastane kuruyorlar. Burda 7000 lira alan mühendisler var. Biraz daha yönetici kademelerindekiler 10-15 bini zorluyorlardır.. Yani bu para çok da yüksek değil. Fırsatları değerlendirmek lazım işte..
  21. Cinci-Hoca

    BENİM DÜNYAM

    Aptal aptal konuşma. Ateistler de senin biyolojik türünden. Onlar da insan. Onlar da senin gibi yiyip içip s.çıyorlar. vs.. Olmayan bir tanrıya aptal aptal ibadetler yapan, öldükten sonra da sonsuz mutlulukla ödüllendirileceğini sanan saflarsınız siz.. Daha bu dünyada kendi g.tüne zor bakıyorsun. Günde bir kaç saatlik aptal hareketler yaparak sonsuz mükafat alabileceğini mi sanıyorsun sen gafil! Neyse bu kadar yeter..
  22. Cinci-Hoca

    BENİM DÜNYAM

    Sanki müslümanlar 18'den sonra müslüman oluyor. Adamdaki mantığa bak
  23. Cinci-Hoca

    Uluslararası İngilizce Sınavları

    İş inşaat işi.. Hollanda da. Zaten girmeyi düşünmüyorum şu an 5 sene tecrübem yok ama biraz bu konuda bilgileneyim dedim..
  24. Cinci-Hoca

    Uluslararası İngilizce Sınavları

    Şimdi linkini bulamadım da adamlar 5 sene tecrübe istiyorlar. İnşaat mühendislik diplomasını istiyorlar. Sadece ingilizce istiyorlar. Ve iş de Hollanda'daydı. Oradaki yaşam standartlarının da çok üstünde ama gerçek olduğundan emin olabilirsin. Artık hastane mi yapıyorlar. Dağ mı inşa ediyorlar orasını bilmiyorum.
  25. Cinci-Hoca

    BENİM DÜNYAM

    Hayat içgüdülerdir, duygulardır. Akılcı bir davranış yoktur. Bilim adamı olmak doğrudur ama futbolcu olmak yanlıştır diye bir şey denilebilir mi mesela?
×
×
  • Yeni Oluştur...