Jump to content

Alphonse

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    58
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Alphonse Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kitap okuyan, aydınlık, eşitlikçi bir Türkiye..

Güncel Profil Ziyaretleri

541 profil görüntüleme
  1. Alphonse

    muz yalama ayini

    solcular sol mu satıyor?neyse madem sevmiyorsun sana demeyiz kardaş.bu arada islam sence de vahşi ve şiddet içeren bir din değil mi?
  2. Alphonse

    muz yalama ayini

    senin gibi bir arkadaşım vardı.islamcıydı ama o da mezheplere inanmazdı.kuranda mezhep yok sonradan çıkmış derdi.iyi bir çocuktu.ama islamcılar bunu biraz dışlardı.sende de oldu mu bu dışlanma?
  3. Alphonse

    muz yalama ayini

    mezhepsiz misin?
  4. Alphonse

    muz yalama ayini

    var var. (31-34) Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.
  5. Alphonse

    muz yalama ayini

    sen nesin?
  6. Alphonse

    muz yalama ayini

    daha ne kadar uğraşacaksınız la..100 000 cami var 700 cemevi var..tek vali emniyet müdürü alevi yok.aleviler kendilerini korkudan gizliyorlar ezilmemek için..daha ne yapacaksınız la..bir soykırım yapmadığınız kaldı onu da yapın..katledin tüm alevileri hitler gibi..
  7. Alphonse

    muz yalama ayini

    sinirden ve nefretten.
  8. Alphonse

    norveç'e, isveç'e bakın, bir de bize bakın

    ben vahşi falan değilim.hayatımda kimseyi ezmedim.kimseye zararım olmaz.kitap okuyan aydın kültürlü yakışıklı biriyim.bakmayın sinirden böyle ağır konuşuyorum..beni tanımadan hakkımda hüküm verme.hadi hoşçakal..
  9. Alphonse

    muz yalama ayini

    sünniler alevilere mumsöndü yapıyorsunuz diye iftira ederler.güya aleviler cemevinde mumu söndürüp ana bacı demeden birbirlerini yerlermiş.ben de sünnilere bir iftira atayım..ama bunu bizzat tv den canlı izledim.yani iftira falan sayılmaz.bazı sünni tarikatlerde müritler sevaba girmek için şifa bulmak için afedersin şeyhin penisini yalıyorlar.buna muz yalama ayini diyorlar..hadi aleviler size mumsöndücü diyenlere siz de muzcu deyin.
  10. Alphonse

    norveç'e, isveç'e bakın, bir de bize bakın

    sen beni tanıyor musun? 7 sene boyunca islamcı kürtlerden baskı gördüğümü beni şizofren ettiklerini biliyor musun?belamı ..tiler ln!!
  11. Alphonse

    norveç'e, isveç'e bakın, bir de bize bakın

    istisnalar kaideyi bozmaz ***.norveç bizden 100 000 kat aydınlık, kültürlü, mutlu ve huzurlu bir ülke.bizde terör örgütleri cirit atıyor.pkk hizbullah dhkpc
  12. Alphonse

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    onu da araştırdım et yiyen vahşi domuz..bitkiler evet canlı ama meyvesi canlı sayılmaz.bitki meyvesini dışarı atmak ister..mesela domates bitkisi domates meyvesini dışarı atmak ister yiyebilirsin.bitkiyi kökünden sökmedikçe katil olmazsın..elma armut domates meyvesi ye..
  13. Alphonse

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    bak gılman severim..cennet güzelmiş namaza mı başlasam.
  14. Alphonse

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    tamam.
  15. Alphonse

    bu ayetten utanmıyormusunuz?

    haklısın.insanız işte.çiğ süt emmişiz.pisliğiz.ama dünyada et yememek için bir kamuoyu oluşturulursa ben et yememekten yana oy kullanmaya hazırım.
×
×
  • Yeni Oluştur...