Jump to content

nero_life

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    171
  • Katılım

  • Son ziyaret

nero_life kullanıcısının paylaşımları

  1. nero_life

    Dindarlar Ahmaktır !

    dindarmıyım orası tartışılır inanclıyım dindar olmaya çalışıyorum aklını gerektiği gibi kullanamayan kişilere ahmak denir buna göre sizde beni ahmak yerine koyuyorsunuz haliyle ispatınız var mı.? kendimi yeteri kadar geliştirdim yalan dolan anlatılan bilimide bilirim az çok fıkıhda bilirim.sayamayacağım kadar satranç şampiyonluklarım vardır egoistlik yapmak istemem ama bunu belirtmek zorundayım iddia ettiğiniz şeye göre.. gerçek dindarlarla karşılaştım coğu kere çoğununda benden akıllı olduklarını düşünüyorum.. bu açtıgınız konunun fiyasko olduğunu düşünüyorum..
  2. nero_life

    Sünnet

    Sizinle tartışmaktan yoruldum Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.Size hiç birşey anlatamayacağım bu anlaşıldı.. burada 10 sayfada yazsam bişey anlamayacaksınız..yukarda yazdım isteyen okur... iyi geceler..
  3. nero_life

    Sünnet

    oradaki söz, peygamberin sözü olan hadis değildir. sizin gibi insanların söylediği sözlerdir Bakara 151: Nitekim kendi aranızdan, size âyetlerimizi okuyan, sizi her kötülükten arındıran, size kitap ve hikmeti öğreten, ayrıca bilmediklerinizi de öğreten bir peygamber gönderdik.
  4. nero_life

    Sünnet

    cevabınızı verdim yukarıda okuyun lütfen. kuranı inkar etmedim ben bari bunda provake etmeyin. sadece kuranı okuyan birisi,kafasına göre anlar diyorum... ben demiyorum bütün ehli sünnet alimleri öyle diyor. ki bakıyoruzki kimi diyor namaz 3 vakit kimi diyor sünnet yok kimi diyor kurban bayramı yok kimi der tavuk kurban olur der. herkes kafasına göre konuşur ? işte burada Allahın resulü peygamber devreye giriyor yukardada ayeti yazdım okuyun... Bakara 151: Nitekim kendi aranızdan, size âyetlerimizi okuyan, sizi her kötülükten arındıran, size kitap ve hikmeti öğreten, ayrıca bilmediklerinizi
  5. nero_life

    Sünnet

    kuran, benim peygamberim size kitap öğretecek diyor hikmet öğretecek diyor kitap kuran oluyor hikmet ise sünnettir..! senin gibi birine bunları anlatma zorunlulugum yok ama iyilik yapıp anlatacağım. kuranı, hadisle anlamazsan herkes kafasına göre anlam çıkartır ve reform yapar tevrat ve incil gibi tahrip edersiniz. kuranda zekat verin diyor ? kaçta kaçı ? koyun varmı altın varmı ? bak bazıları 5 vakit namaz yok diyor.... 3 vakit kılarız biz diyor demekki yanlış anlamışlar. nasıl anlıcaksın hadisle anlıcaksın. umarım almışsındır cevabını Bakara 151: Nitekim kendi aranızdan, size âyetl
  6. nero_life

    Sünnet

    bir müslüman rastgele birine kafir demeyeceğini bilir.. çünkü o kişi kafir değilse laf geri dönmüştür.ben değilsem o laf sana geri dönmüştür bunu bil. ben hiç bir ayete yanlış demedim.hadisler peygamberin sözüdür ayet gösterki bana peygambere inanmayın yalan söylüyor desin..
  7. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    verdiğim hadis açıktır.kıyamet tek bir müslümanın üstüne kopmayacak buda demektir ki o gün geldiğinde hiç bir müslüman kalmayacak.gidiş o gidişi gösteriyor.
  8. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    islam dediğin olgu hz.ademden bu yana gelir.hatta insan yaratılmadan önce cinler vardı dünyada onlardada islam vardır onlarında peygamberleri vardı o dönemlerde. islam hep vardı. mitoloji dinler sayesinde oluştu ve bu sapkınlıktır antik mısırın cinlere tapması gibi güneşe tapması gibi,aynı şekilde helenistik dönemlerde zeusa tapmada Allahın dinini çarpıtmadır.
  9. nero_life

    ya yoksa ?

    işte burada kişi kendi aklını kullanacak. resmen hikaye yazmışlar mata markos luka gibi.bunu anlayamıyor mu? çelişkiler diz boyu zaten reform sonucu oluşan dinler dedik bunlara.kraliyet ailesine bile özel mezhep sunmuşlar islamdaki gibi değil,kökten değiştirilmiş bir din nerdeyse bazı haklar tanıyorlar. hinduları karıştırmayalım lütfen onlar başka bir alem.
  10. nero_life

    ya yoksa ?

    kur'an tahrip edilmedi çelişki yoktur.tahrip edilmemesi içinde noktasına kadar tekrar yazdırabilecek hafızlar mevcuttur ilk yıllardan bu yana. arapların kendi sorunu islamı yaşayan temiz olmasını bilir ama hindularda pislik bir gelenek.bkz:ganj nehrinde yıkanılması bile bir ispatı ölülerin küllerini, ölü bebekleri atıyorlar kanalizasyonu atıyorlar ve orada yıkanıyorlar.
  11. nero_life

    ya yoksa ?

    tevrat ve incil hakkında yanılmadıgıma eminim tahrip olan birşey reform olmuş bir din. hindulara haklımı diyorsunuz ? pislikten kırılan bir millete?
  12. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    1 cümle okuyorsun onuda yanlış okuyorsun. hepsinimi dedim ben? anlama problemi herşeyine işlemiş.
  13. nero_life

    Bilderberg Toplantıları

    yalçın küçüğün akıl sağlığı yerinde olup olmadıgını bilmiyorum ama adamın birşeyler bildiği kesindi bilmese o kadar derin ilişkiler içinde olmazdı.. israil,kibbutz denilen komün modeline borçlu gelişmesinde ama buda bir yere kadar silah sanayini son derece gelişmiş teknolojileri tarımla yapamazsınız.kibbutz dan başka modelleride var ama yinede yetmez.. şuan dünyadaki en büyük 100 şirketini sırala dersem %80nin yahudi oldugunu göreceksiniz. hepsi yahudi değil evet mason kuklalarda vardı unutmuşum aşırı derecede materyalist düşünmek bunları kabul etmeyi engellememeli.böyle yazdıkca kısır döng
  14. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    araştırmanız yanlış,kıyameti sadece inanmayanlar görecek "kıyamet Allah Allah diyen bir kimsenin üzerine kopmayacaktır" (3) Enes(r.a) tarafından nakledilen hadis.
  15. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    İslam'a yok olacak diyorlar ki bu zaten kıyamet alameti bende biliyorum yok olacagını böyle giderse. tekrarlıyorum kıyamet,1 tane Allah diyen kalmayınca kopacaktır.ahir zamanda bunlar zaten haber verilmişti biz biliyorduk ne olacagını olacaklardanda haberimiz var...
  16. nero_life

    İşte Şeriat! Tunuslu Amina'ya recm istemi

    1 bardak suyun içine 1 damla zehir katılsa içilir mi ? bu forumda bazıları 1 bardak suyun içine katılmış 1 damla zehirli suyu içmişler ve zehrin etkisinden kurtulamıyorlar..
  17. nero_life

    ya yoksa ?

    kime teşekkür edeceksin? bence sen kendini tamamen emanet etmemişsin ya varsa ya yoksa diye kendini sorguluyorsun. yoksa benim zararımı söyle? Koca bir 0 ben iyi yaşarsam ve iyilik yaparsam benim zararım ne olur ? zaten öleceğiz insanlara iyilik etmek, amaç olmamalımı ? varsa onların zararını söyle?
  18. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    al işte .. 2-3 kişiye bakarak konuşan birisi daha..
  19. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    ben öğrendiğim tecrübelerin çoğunu ninelerimden dedelerimden öğrendim sen belki merak edip sormamışsındır .. ya güzelim ben evrimi biliyorum nasıl gerçekleştiğini, bana niye bilmiyor muamelesi yapıyorsun ki ben evrimin olduğuna inanmıyorum bana saçma geliyor herşeyi bu kadar tesadüfe bağlamak primattan şu oldu sudan bu oldu beyin gelişti vs.. vs.....
  20. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    duyma değil ninelerinden dedelerindende hiç duymadınmı eskiden uzun boylu insanlar olurdu normal karsılarlardı diye.. şimdikiler yer elması gibi gitgide kısalıyor nesil sen ben farkedemeyiz bunu ama eskiler fark ediyor...
  21. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    insanlık boyu git gide kısalıyor ve yaşam süresi kısalıyor soguk suyun içine konulan kurbağayı yavaş yavaş pişirmek gibi birden sıcak suyun içine atarsanız sıçrar bunu duymuşsunuzdur.
  22. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    senin çocugun 1,50 boyu olsa nesil bundan böyle devam etse kim ne diyebilir farkına bile varmaz.? 100 sene önce 160 yıl yaşayan insanların oldugu kanıtlanmış bir gerçektir.
  23. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    ırklar kavimler birbiriyle anlaşsın diye yaratılmıştır.araplarla ilgilide hadisler vardır bu kavim düşmanlığı değil tam tersi olacakların göstergesidir.
  24. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    o bilimin tespit ettiği yaşlardır insanlık yüz binlerce yıl değil değil binlerce yılla ölçülür.ama bunu size anlatmak imkansız.
  25. nero_life

    islam yok olmaya mahkumdur

    islam bitecek doğru söylüyorsunuz kıyamet alametidir. Yer yüzünde 1tane Allah diyen insan kalmadığında kıyamet kopacaktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...