Jump to content

anarkom

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    2.137
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

anarkom Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

1.292 profil görüntüleme
  1. anarkom

    Şeytan Taşlamada İzdiham: 220 ölü, 400 Yaralı

    Ölmek istiyorlarsa korkup niye canlarını kurtarmaya çalışıyorlar? Cahil halk ölmek, şehit olmak isteyebilir ama otoriteye düşen görev onları korumaktır. İnsan neden var onu bir sorgulamak lazım.
  2. anarkom

    Şeytan Taşlamada İzdiham: 220 ölü, 400 Yaralı

    Aklıbaşında bir ülke olsaydık, vinç kazası olduğunda can güvenlikleri yok diye hacılarımızı geri çağırıdık. Ama oraya gidenlerden de, bizi yönetenlerden de böyle bir davranış beklemek zor.
  3. Tolon yine seviyeyi düşürmüş.
  4. anarkom

    Kabe'de Vinç Kazası

    Kazaya sebeb olanlar takdir-i ilahi ve kutsal topraklar diyerek tazminattan kurtulurlar. Ölüleri vermiyorlar kutsal topraklara gömecekler diyerek de tur şirketleri cenaze nakil masraflarından kurtulmuş olurlar.
  5. anarkom

    Ingilterede bulunan 1370 yillik kuran

    http://www.birmingham.ac.uk/news/latest/2015/07/quran-manuscript-22-07-15.aspx
  6. anarkom

    Tartışma Duyurusu

    Habertürk de Peygamberlerin Mucizeleri adlı program var. Ünlü filozof Taslaman da var.
  7. anarkom

    Kuantum

    İstatistiksel Newton mekaniği de diyebiliriz. Boyut küçüldükçe beklenen olasılık dağılımı, doğal dağılımdan boltzman vb. gibi farklı dağılımlara kayar.
  8. anarkom

    Allah kelimesinin kökeni.

    Ha ölmeseydi devam ederdi diyorsun. Şansımız varmış desene. Ne zırvalıyorsun sen? Peygamberlik geni var he aq.
  9. anarkom

    Allah kelimesinin kökeni.

    Al İlaha benzer şekilde kendini Allah diye çağıran, adlandıran bir tanrıdan söz ediyoruz. Öyle sonradan değişmiş le olmaz. İslamın iddiası tanrının adının Allah olduğu yönünde.
  10. anarkom

    Özgecan için dinci şerefsizlerin yorumları

    Emin misin? http://www.milliyet.com.tr/kizina-tecavuz-eden-suudi-vaize-8/dunya/detay/1774997/default.htm
  11. anarkom

    İsa Kimin Çocuğu?

    Ol diyince oluyor da bir kadıncağızın iffeti ile niye oynuyor. Ol diyince 21 yaşında bir erkek belirsin. Tutmuş rahmine üflemiş. Orda 9 ay bekletmiş. Sonra uzak bir yere götürüp doğurtturmuş. Bunca eziyet niye? Baba olmadan, suni dölleme ile de oluyor. Bunu sana tanrı gönderdi diyip bir kadını dölleyebilirsin. Klonlamada da bir verici lazım.
  12. anarkom

    İsa Kimin Çocuğu?

    Tanrı var kabul edelim, Tanrı babasız, bakireden doğma çocuk mucizesine neden gerek duymuş. Bu kadar tırt olaya ne gerek var? Gökten indireydi, filden, balinadan çıkaraydı. Hem babasız çocuk doğurtmuş sonra da ben babası değilim savunması yapmak zorunda kalmış. Eee be köylü tanrı ne gerek vardı bu artistliklere. Babasız, bakireden doğma mucizesinin insan ürünü bir masal olduğu gerçeğine dönersek. İsa; - Geçmişte bir metafor olan bir anlatım zamanla ortadoğu, mezapotamya masalına dönüştü. - Antik çağ Mısır, Yunan vb. mitolojilerindeki (Horus, Dionysos vb.) bakireden doğma mitlerinin ort
  13. anarkom

    İsa Kimin Çocuğu?

    Basitleştirelim. Meryemin yumurtasının içine yerleştiren spermatoza yı kim yaptıysa veya rahmine konulan döllenmiş yumurta kime aitse babası da odur. Babasız klonlama yöntemiyle oldu ise, klonlama için gerekli materyal kimden alınmış? Meryemden alındıysa İsa'nın %100 meryeme benzeyen bir kadın olması gerekirdi.
  14. anarkom

    Maymundan türeyenler içeri bir giriverin.

    Ayette içinden demiyor. Çapından, kutrundan diyor. İnsanların ve cinlerin kanatları mı var ki göğe çıksınlar da geçsinler. Yerin üstündeki fanusun uçlarından demek istiyor.
  15. anarkom

    8 yy dan önce İslam

    Hepsi temsili olarak yapılmış yerler. Sen gerçek mi zannediyorsun?
×
×
  • Yeni Oluştur...