Jump to content

Teblig

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    196
  • Katılım

  • Son ziyaret

Teblig kullanıcısının paylaşımları

  1. Teblig

    Ateistlerin Yahudiler hakkındaki düşünceleri nedir ?

    Aramızda kendi tarihinden utanan kanı bozuklar var...yazıklar olsun !
  2. Teblig

    Ateistlerin Yahudiler hakkındaki düşünceleri nedir ?

    ''Yahudiler kraldır,Osmanlı pistir'' bir atayist ata sözü
  3. Teblig

    Muhammed'le Röportajlar

    (Ey Muhammed)''Andolsun senden önceki peygamberlerle de alay edildi. Ancak alay edenleri, alaya aldıkları şey kuşatıverdi.''21 / ENBİYÂ - 41 Ey ateistler yaptıklarınız siz öldükten veya kıyamet koptuktan sonra sizi mutlaka kuşatacaktır.Dalganıza devam edin...
  4. Teblig

    Ay'ı ikiye böldüm palavrası

    Geçmiş olsun.
  5. Teblig

    Neden Diğer Dinler Değilde İslam

    Kardeşim çok doğru bir seçim yaptın çünki 4 kitabıda Allahü teala göndermiştir.3 kitap zaten nesh edilmiştir.Geriye onları tastik eden Kuran-ı Kerim kalmıştır.Seni burda ezmeye çalışan maymun sıfatlı arkadaşlar mutlaka olacaktır.İçin rahat olsun doğru yoldasın.Tebrik ederim seni... "Allah katında din, şüphesiz İslâmiyet'tir. Ancak, Kitap verilenler, kendilerine ilim geldikten sonra, aralarındaki ihtiras yüzünden ayrılığa düştüler. Allah'ın âyetlerini kim inkâr ederse bilsin ki, Allah hesabı çabuk görür." (Ali İmran/19.
  6. Teblig

    Dinlerin Yokolacağı Tarih

    Bak bakalım kardeşim uçak fabrikalarını kim kapattırmış ? sonra burda konuş http://www.transport.com.tr/hav102,31@2200.html Siz halen suçu kendinizde arayın.Bu dış güçler osmanlının çöküşündede vardı,osmanlının çöküşünden sonrada vardı ve hepte olacaklardır. Yahudileri ve batıyı savunan kansızlar oldukça bu toplumda bir ilerleme kaydedilemez
  7. Teblig

    Dinlerin Yokolacağı Tarih

    Hz. Ayşe’nin evlendiği zaman yaşının büyük olduğunu, ablası Esma’nın biyografisinden kesin olarak anlıyoruz. Eski biyografi kitapları Esma’dan bahsederken diyorlar ki: “Esma yüz yaşındayken, Hicretin 73. Yılında vefat etmiştir. Hicret vaktinde yirmi yedi yaşındaydı. Hz. Ayşe ablasından on yaş küçük olduğuna göre, onun da hicrette tam on yedi yaşında olması icap eder. Ayrıca Hz. Ayşe, Hz. Peygamber’den önce Cübeyr’le nişanlanmıştı. Demek evlenecek çağda bir kızdı.” (Hatemü’l Enbiya Hz. Muhammed ve Hayatı, Ali Himmet Berki, Osman Keskioğlu, s. 210)
  8. Teblig

    Dinlerin Yokolacağı Tarih

    Hz. Aişe'den bir rivayette; 'Hz. Muhammed henüz Mekke de iken ve bende oynayan bir çocuk iken 'onların vadeleri kıyamettir. Kıyamet ne dehşetli ve ne acıdır!' mealindeki (kamer s. 46) ayet inmişti... (Buhari 1.cilt Telifil Kur’an bahsi)' Bu sure Mekke devrinin birinci döneminde(4.yıl) inmiştir. Hz. Aişe validemiz bu sure ve ayetleri net olarak hatırladığına göre en az 7-8(ya da daha büyük) yaşlarda olması gerekir. Resulullah'ın Hz Aişe'yi istetmesi vahyin başlangıcından 10 yıl sonradır. Hz. Aişe vahiy başlangıcından beş altı yıl önce doğmuştur. Dolayısıyla Hz. Aişe’nin peygamberimizle evle
  9. Teblig

    Dinlerin Yokolacağı Tarih

    Kardeşim diyelimki evlenme yaşı islamiyette 10 islamiyet sana bunu zorla yaptırmıyor ki ister yaparsın,ister yapmasın diyor ?
  10. Teblig

    Dinlerin Yokolacağı Tarih

    Osmanlının asıl çöküşü bu ingilizlerdir.İlerlerini okudukça daha iyi anlayacaksın Bu gençlerin yazdıkları, dinleri kötüliyen kitâbları okuyan ve ingilizlerin islâma karşı yalanlarına, iftirâlarına aldanan ba’zı müslimânlar da, din câhili oldular. İslâmiyyetden uzaklaşdıkca, fende gerilemeğe başladılar. Çünki islâmiyyet, dünyâ işlerinde de çalışmağı, ilerlemeği emr etmekdedir.
  11. Teblig

    Dinlerin Yokolacağı Tarih

    Vahhabilik nedir bir araştır,72 sapık fırkadan bir tanesidir biz vahhabilerin sapık fetvalarını dinlemiyoruz.Biz ehli sünnet vel-cemattanız.Ayrıca peygamber efedimiz Hz.aişe ile evlediği zaman 18 veya 19 yaşında idi Vahhabilik ingilizlerin islami çökertme için kurduğu bir örğüttür. http://www.hakikatkitabevi.net/bookread.php?bookCode=011 merak edersen şurdan ingiliz casusu Hempher'in itiraflarına bakabilirsin.
  12. Teblig

    Dinlerin Yokolacağı Tarih

    Evet ediyorum.
  13. Teblig

    Dinlerin Yokolacağı Tarih

    Bu zaten kıyamet alametidir çünki “Kıyamet, Allah Allah diyen bir kimsenin üzerine kopmayacaktır.”Hadis “O gün (kıyameti) yalanlayanların vay haline!..”(Tur, 52/11)
  14. Teblig

    Diyanet işleri başkanı cevaplasın.

    Elbette amma velakin Hz.Mehdi a.s'de insan gibi dövüşmeyecek.
  15. Teblig

    Miras paylaşımı hakkında Zavallı isimli üye baksın

    Ashabına çok güvendiği için,zira 4 halifede evliyaların en üstünleri idi Allahü teala onların kalplerine ilham etmiş olabilir.
  16. Teblig

    Diyanet işleri başkanı cevaplasın.

    Evet ama benim söylediklerimin hepsi Levh-i Mahfûz yazan şeyler yani bunları peygamber efendimiz önceden söylemiş hepside olmuş veya olacak şeylerdir... Bknz.''istanbul bir gün elbet fetholunacaktır.Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir"Hz.Muhammed(S.A.V)
  17. Teblig

    Allah vardır. İşte size ıspatı.

    Deistler haklıysa tanırı neden insanlara ne yapıp ne yapmıyacağı konusunda uyarmammış ? biz nerden bilelim şimdi kim cennette,kim cehenneme gidecek ?O yüzden o tanrının yaptığı çok saçma ve mantıksızca olur.
  18. Teblig

    Allah vardır. İşte size ıspatı.

    Neyse seninle tartışıp edebimi bozmaya niyetim yok ! zira imam gazali hazretleri buyurur ki; ''Cahillerle Tartışmaya Girmeyin, Zira Ben Hiç Yenemedim ..!''
  19. Teblig

    Allah vardır. İşte size ıspatı.

    O hayvanlardan biri sen oluyorsun sanırım (Bu ağır oldu yalnız)
  20. Teblig

    Allah vardır. İşte size ıspatı.

    Ahmak birine yapılan öğüt, hayvanlara sunulan inci ve mücevhere benzer. 25 Al-iİmrân 3/102.
  21. Teblig

    Allah vardır. İşte size ıspatı.

    Madem öyle bir tanrı varsa neden kullarını uyarmak için bir kitap veya bir metin göndermemiş ? Asıl zalim olan o tanrıdır.Çünki kullarını uyarmak için hiçbirşey göndermemiş ve öylece cehenneme atıyor ? Allah ise kitap göndermiş,peygamber göndermiş inanın demiş inanmayanlara ahirette azap edeceğini,inanlarada cennet ile ödüllendireceğini söylemiş... Söyle bakalım sence hangisi daha mantıklı ?
  22. Teblig

    Allah vardır. İşte size ıspatı.

    Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’ye felsefecilerden bir grup geldi. Suâl sormak istediklerini bildirdiler. Mevlânâ Hazretleri bunları Şems-i Tebrîzî’ye havâle etti. Bunun üzerine onun yanına gittiler. Şems-i Tebrîzî Hazretleri mescidde, talebelere bir kerpiçle teyemmüm nasıl yapılacağını gösteriyordu. Gelen felsefeciler üç suâl sormak istediklerini belirttiler, Şems-i Tebrîzî; “Sorun!” buyurdu. İçlerinden birini başkan seçtiler. Hepsinin adına o soracaktı. Sormaya başladı: “Allah var dersiniz, ama görünmez, göster de inanalım.” Şems-i Tebrîzî Hazretleri; “Öbür sorunu da sor!” buyurdu. O; “Şeytanın
  23. Teblig

    Miras paylaşımı hakkında Zavallı isimli üye baksın

    Allahın varlığı güneş gibi meydandadır.Hepimizin içinde muazzam bir fabrika var,hepimiz birer sanat eseriyiz.Yaradılan herşey Allahın aynasıdır,herşey onu anlatır.Artık bundan sonra doğruluk ve eyrilik birbirinden ayrı.Ne hırıstiyanlık,ne yahudilik nede başka din Allah katındaki din değildir. "Kim İslam'dan başka bir din ararsa, bilsin ki, (o din) ondan kabul edilmeyecek ve o, ahirette kaybedenlerden olacaktır." (Al-i İmran: 3/85)
  24. Teblig

    Diyanet işleri başkanı cevaplasın.

    Müslümanlar dünyaya böyle hakim olmayacaktır.Şuanki gibi batının özellikle abd ve yahudilerin yaptıkları zülümler artacak,müslümanlar zor zamanlar geçirecek,ölümler çoğalacak.Daha sonra mescidi aksa yeniden imar edilecek,mekke harap edilecek daha sonra yahudilerin kurmak istediği büyük israil kurulacak ve bundan sonra deccal ortaya çıkacaktır..büyük sınav için.Daha sonra Allahü teala hz.mehdiyi gönderecektir.Daha sonra halen yaşayan hz.isa gökten inecek yahudileri yok edecek hıristiyanları islama davet edecektir.Bundan sonra islamiyet altın çağını yaşayacaktır(kafirler istesede istemesede)
×
×
  • Yeni Oluştur...