Jump to content

işsiz adam

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

işsiz adam Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. işsiz adam

    Olmasaydı da olurduk

    tamam o zaman sen big bang yerine başka bi şey koyabilirsin. önemli olan big bang değil. evrenin başlangıcına açıklama getirdiğine inandığın şey ne ise onu yazabilirsin.
  2. işsiz adam

    peygamber efendisine küfreden küfürbaz şakirt

    bir şeyin şehvet düşkünlüğü olduğunu kim, neye göre belirliyor? her insanın bünyesi farklıdır. senin karnını patlatacak derecede olan bir yiyecek obez birine göre atıştırmalık bile olmayabilir. peygamberin de şehveti senin şehvetin gibi olmayabilir. kaldı ki peygamberin niyeti kendi şehvetini dindirmek değil de eşlerinin şehvetini dindirerek allah'ın emrini uygulamak olabilir. peygamberin bu yaptığı şehvet düşkünlüğü olsa bile, şehvet düşkünü olmak diye bir suç mu var? allah'ın emirlerine uygun olduktan sonra istediğin kadar kadınla, istediğin kadar yatabilirsin.
  3. işsiz adam

    Olmasaydı da olurduk

    ya olmuşsa?
  4. işsiz adam

    Olmasaydı da olurduk

    elbette olurduk. bir atenin "atatürk olmasaydı olmazdık" demesi hem akla, hem mantığa, hem de bilime aykırıdır. atenin demesi gereken şudur: big bang ve evrim olmasaydı olmazdık. hadi olayı insanlara indirgiyorsan o zaman da ilk insanlar çiftleşmeseydiler olmazdık ya da ilk savaşları kazanan atalarımız olmasaydı olmazdık. selanik'i kim fethetti? ıı.murat. şu halde ıı.murat olmasaydı mustafa kemal de olmazdı, biz de olmazdık. biz de, mustafa kemal de, anası da babası da varlığını ıı.murat'a borçludur demeleri gerekmiy mi bunların? bu zihniyetin asıl hedefi "o olmasaydı olmazdık" düşüncesini kab
  5. işsiz adam

    peygamber efendisine küfreden küfürbaz şakirt

    allah'ın izin verdiği şeye şehvet düşkünlüğü deyip hakaret mi ediyorsun? "Yetimler hakkında adaletli davranamamaktan korkuyorsanız uygun gördüğünüz kadınlarla ikişer, üçer, dörder evlenebilirsiniz. Onlara eşit davranamamaktan korkuyorsanız bir taneyle veya yeminlerinizin/anlaşmalarınızın hak sahibi olduklari ile* yetinin. Sapmamanız için en uygunu budur." peygamber 9 karısının da ihtiyacını gidermesin de allah'ın emrine karşı mı gelsin? "Ne kadar isteseniz de kadınlara eşit davranamazsınız. Öyleyse tamamen birine yönelip de diğerini askıdaymış gibi bırakmayın. Bu durumu düzeltip erdemli olu
  6. işsiz adam

    TOLONBEY NERDESİN ?

    işte beleee, hağaten yea. nirelerde bu tolonbeg özletti kendini kerata
  7. Taş atıyorsan "cop-gaz yedim", molotof atıyorsan "mermi yedim", esnafın camını çerçevesini indirip iflasın eşine getiriyorsan da "esnaf bize palalarla saldırıyor" diye ağlamayacaksınız. Bu olaylar direniş falan değil düpedüz provakasyon. Mesele sadece gezi parkı değil arkadaşlar siz hâlâ anlamadınız mı?
  8. işsiz adam

    Şu Kadın Türbanlı Olsaydı!

    Nereye kaydediyor? klasörüne mi?
  9. işsiz adam

    islamda, kizlar icin seks yasi ve ayse

    bence bu adamın asıl demek istediği şey şu. islam'da evlenmek için bir yaş sınırı yoktur. 1 yaşında da evlenebilirsin, 6 yaşında da, 9 yaşında da. ki bence de evlenme konusunda bir yaş sınırı olmamalıdır.
  10. işsiz adam

    islamda evlilik yasi

    aşkın yaşı yoktur. akıl yaşta değil baştadır. gönül bu, ota da konar oka da
  11. işsiz adam

    islamda evlilik yasi

    kızlar müminse ve sen de kafirsen bu iş olmaz.
  12. arap kıyafetiyle müslüman olunmadığı gibi, şapkayla da ilerici olunmaz.
  13. işsiz adam

    Putperestlerin mantıksal hatası

    allah, elçiye destek olun ve ona bağlı kalın diyor. isminin başına hz, sonuna sav ekleyin demiyor.
  14. işsiz adam

    İslam'ın Şartı Dört dür.

    islam'ın şartı, allah dışındaki her şeyden tam bağımsız olup sadece allah'a tam bir bağlılıkla bağlanmaktır.
  15. öldürmeye gerek yok. ilmî cevap ölümden daha çok koyar. ona sıra gelene kadar kafası kopartılması gereken çok kişi var.
×
×
  • Yeni Oluştur...