Jump to content

mjolnir

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    69
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

mjolnir Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. mjolnir

    Ateistler yok edilmeli.

    gereksiz yere müslümanları savunma çabanızı anlamıyorum. "Ateistler yok edilmeli" şeklindeki bir açıklama fikir özgürlüğü falan değildir. utanmasanız şeriatı da savunacaksınız. değişik değişik fikirleriniz var. hatta ateistleri sevmediğinizi düşünüyorum. değişiksiniz....
  2. mjolnir

    Ateistler yok edilmeli.

    hayır bütün AKP'liler bu şekilde düşünüyor. bu adam ise dile getirmiş. galiba türkiye'de olmadığınız için, türkiye'den de haberiniz yok. hiçbir fikriniz yok.
  3. mjolnir

    Ateistler yok edilmeli.

    konuyu değiştirmeyin. müslümanlar burada konuyu değiştirme amacındalar. asıl konuyu konuşmak istemiyorlar "ateistler yok edilmeli" mevzusunu geçiştirme çabasındalar.
  4. mjolnir

    Adalet ve İslam

    @Mesudi sanki allah'ın bir geçerliliği, islam'ın bir geçerliliği varmış gibi konuşuyorsunuz. yok böyle birşey. insan fikirlerinden başka birşey değil bunlar. en basitinden örnek sana. Tahrim:4-5. (Ey peygamber’in eşleri!) Eğer siz ikiniz Allah’a tövbe ederseniz, ne iyi. Çünkü kalpleriniz kaydı. Eğer Peygamber’e karşı birbirinize arka çıkarsanız bilin ki Allah onun yardımcısıdır, Cebrail de, salih mü’minler de. Bunlardan sonra melekler de ona arka çıkarlar. Eğer o sizi boşarsa, Rabbi ona, sizden daha hayırlı, müslüman, inanan, sebatla itaat eden, tövbe eden, ibadet eden, oruç tutan, dul ve b
  5. mjolnir

    Adem ve Havva kaç yaşında yaratıldılar?

    hadi bunu da açıklayın inananlar.
  6. mjolnir

    Adem ve Havva kaç yaşında yaratıldılar?

    bence sorunun altında ezildiler. cevap vermeye korkuyorlar
  7. mjolnir

    BİR AYETİ MÜNAZARA EDELİM

    ayetle bunların hiç alakası yok, farklı ve gayet sıradan birşeyden bahsediliyor. mucize uydurmaya çalışıyorsanız boşuna uğraşmayın, rezil olursunuz.
  8. mjolnir

    vergi?

    sana kütüb-i sitte'den hadisler verdik hepsini reddettin. sonra da diyorsun ki hadisler güzeldir, gereklidir cariye ile ilişkiyi de reddediyorsun. kabul ettiğin hadis var mı?
  9. mjolnir

    vergi?

    hadisler kuran'a uymalıdır dediğine göre kütüb-i sitte'deki hadisleri reddedebilirisin artık. tirmizi, ebu davud, buhari, müslim seni ilgilendirmiyor bundan sonra! hoşuna gitmeyeni reddetmeye başladın çünkü.
  10. mjolnir

    vergi?

    ne oldu birden kütüb-i sitte'yi reddetmeye mi başladın? yakında hepsini reddedeceksin kuran'la çelişkili dediğine göre yavaş yavaş hadisleri reddetmeye başlıyorsun galiba. tirmizi, müslim, buhari, ebu davud... ne oldu bunlar?
  11. mjolnir

    vergi?

    rivayet zaten ya ne olacaktı... 2655 - Abdullah İbnu Amr İbni'l-Âs (radıyallâhu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselam) buyurdular ki: "Sizden biri cariyesini veya kölesini veya ücretlisini evlendirdi mi, artık onun avretine bakmasın." Ebü Dâvud, Libâs 37, (4113, 4114).
  12. mjolnir

    vergi?

    yahu zaten hadis vermişim sana. sen diyorsun ki kuran'da böyle birşey yazmıyor. hangisinin hadis, hangisinin ayet olduğunu birbirinden ayıramadın. o hadis zaten kuran'daki o ayeti açıklıyor.
  13. mjolnir

    vergi?

    olmadı yemedi hadis no verdiğim zaman bunun ne olduğunu bile anlamadın. hadis verdim. kuran'da böyle birşey yazmıyor, dedin. bana rivayet vermişsin, dedin. hangisinin hadis, hangisinin ayet olduğunu birbirinden ayıramıyorsun. hatta o önemli hadis'i ilk defa görmen kuran'ı okumadığını gösterir. çünkü, kuran'daki o bilinen ayetin sebebini açıklar. hadis no verdiğim halde kaynak istedin, yok böyle bir olay hadis no kaynaktır zaten.
  14. mjolnir

    vergi?

    tamam da senin gibi hadis'in ne olduğunu bilmeyen, kütüb-i sitte'nin ne olduğunu bilmeyenler "siz bilmiyorsunuz" diyince çok komik ve acayip oluyor. daha islam'dan haberin yok gelmişsin cevap yazıyorsun. asıl ilginç olan islam hakkında hiçbirşey bilmeyip de müslümanım demen.
×
×
  • Yeni Oluştur...