Jump to content

Saygi

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Saygi Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

265 profil görüntüleme
  1. Saygi

    Agnostik Forum Saldırılar Yüzünden Kapandı

    İndirdiğim sql içinde forum yönetici de dahil her üyenin iletişim adresleri bulunuyor pm atarsanız yardımcı olabilirim.. Çoluk çocuk dediğin kişileri zamanında Türkiye'nin en büyük siteleri konuştular. Kendi cümlendeki çelişkinin bile farkında olmayan bir insansın. Üst üyedeki bilgi sizin içinde geçerli.
  2. Saygi

    Allah'a iman ediyorum

  3. Saygi

    Agnostik Forum Saldırılar Yüzünden Kapandı

    Öyle bir garantiyi sen mi veriyorsun? Neyine güvenerek Zaten dakika 1 gol 1 sin. Cenneti garantiledin filan boş muhabbetlere girmenden yetkin olsa ne yapabileceğini hayal edebiliyorum. Eminim biraz mesaj yazmak istesem adminler ve modlar huraaaa mesajı değiştirip silmek şöyle kalsın turan dursunda olduğu gibi banlamaya bile kalkarlar. Hatta ban mesajınada "Bu bir sanal tehdittir" yazabilirler. Şüpheliyim. Neyse turandursun kapandi artik pek fazla umitlenmeyin. Açılmasına müsade etmeyeceğim.
  4. Saygi

    Agnostik Forum Saldırılar Yüzünden Kapandı

    Oyuncağını elinden aldıysam üzgünüm. İfade özgürlüğü gerçek manasıyla küçük zihinlerde kazınana kadar devam
  5. Saygi

    Agnostik Forum Saldırılar Yüzünden Kapandı

    Agnostik forumların çöküp kapanacak ve host firmasının dışlayacak kadar neden saldırı aldığını turandursun internet sitesinde açıklamıştım. Orda uzun yazmıştım ama burada özet geçiyorum. Yöneticilerin müslümanları ve dinlerini eleştiriden ziyade alay konusu etmeleri ve eden kişileri desteklemeleri, konulara yapılan yorumları editlemeleri vs.. Bunları detaylıca turandursun forumlarında açıklamıştım ama ne yazıkki 6-7 saat sonra forumdan banladılar beni. Ban sebebi aynen şuydu: "Sanal Tehdit" Gerçekten sanal bir tehdit mi demek istediler bana yoksa onlara yapılan açıklamaları bir tehditmi algıl
×
×
  • Yeni Oluştur...