Jump to content

jiyanxweşe

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    46
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

jiyanxweşe Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. jiyanxweşe

    Ethem'i Vuran Polis "SERBEST"

    link atmamın sebebi yorum atanları göstermekti, birileri hep böyle taraf tutarsa doğruya asla yaklaşamayacağız, zulüm bazılarına doğru görünmemeli.
  2. jiyanxweşe

    Ethem'i Vuran Polis "SERBEST"

    daha olayların ilk gününde bu konu ile ilgili bir video paylaşmıştım, bu siteden birileri, o polisleri savunuyordu, savcı daşşakk geçmiş çok mu! http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=55291&hl=
  3. jiyanxweşe

    Müzikle Açalım

    özledik iki gözüm,
  4. jiyanxweşe

    Sevgili Vatan Evlatları

    bugün bir imam hatip lisesinde sınava girdim, sırada onca saçmalık varken ''yaşasın ateizm'', ''imam olmak yerine fizik mühendisi olsaydınız, dünya daha yaşanılır bir hal alırdı'' diye de not düştüm , mutluyum, umarım bir imam hatipli onları okurda azıcık sorgular, ayrıca vatan pekte zikimde değil, önemli olan erdemli insanlar yaratabilmekte,yobaz insanlar değil.
  5. jiyanxweşe

    Tek Bir Açıdan Kürt Sorunu

    Elektrik faturası mi? 90'lardan sonra bu ülkede kürtlerin yaşadığını yeni fark eden aydınlar var, tuhaf doğrusu. hiç unutmam, show tv'de bir çoçuk '' atatürk siz türkler için neyse, apo'da bizim için odur'' demişti. aslını sorarsanız, kürt doğdum kürt öleceğim, ve zulüm edenleri savunan insanları asla kardeşim diye nitelendirmeyeceğim, ayrıca bu ülkede ve uzak ülkelerde insanlar türk olmadığı için mutlular, bende öyle, çünkü mutlu olmak için türk, kürt, laz, ermeni, ingiliz olmak gerekmiyor sevgili insanlar.
  6. jiyanxweşe

    ethem sarısülük ölümü

    koyun geldin, koyun gideceksin, anladık! sonrada koyun olarak dirilirsin.
  7. jiyanxweşe

    Diren Gezi Parkı

    o değilde bersan, geçen pazar kızılay'a yürürken tüm mekanlar kapalıydı, bizde aldık biramızı gittik, sese ses vermeye gittik, sonrası laguna, sonrası kırılmış bir bacak, sonrası 'diren taksim' sonrası faşizm, o değilde bersan geçen gece taksimdeydim, hınca hınç kalabalık, herkesin elinde birası, sanırsın ülkenin tüm güzel insanları orada, ambiyans güzel, biraz gaz kolulu ama sorun değil, nede olsa doğal yapılı biber, portakal gazı. işte o an dedim keşke şu yüzde elli hep evinde otursa, bak o zaman ne güzel yaşanır. sakalı belinde, niyeti uçkurunda olan dindar nesil istememek gibi bir hakkımı
  8. jiyanxweşe

    ethem sarısülük ölümü

    oradaki hangi direnişçinin elinde silah var?
  9. pislik heriflerr, iğrençsiniz. neymiş, emir kuluymuşuz, neymiş; ekmek parasıymış, en büyük şehir magandaları, kafası boşken elinde çok imkan olan iğrenç topluluk.
  10. jiyanxweşe

    SOSYAL YAŞAM

    Aslında haklısın, biz defalarca düşündük bir örgüt kurmayı da, beceremedik yahu bu hayatta ki en korkunç şey, bir grup ateistin bir arada olması, toplanması, düşünsene yeni bir dünya falan kuruluyor özcesi dostum farklılık iyidir,tek kafatası anlayışıyla olmaz, onlarla kaynaş biraz.
  11. jiyanxweşe

    Diren Gezi Parkı

    he heyt be dümbük, siz değil miydiniz 'yaradanın adıyla -oku-'' diyenler, şimdi birkaç paragrafı okuyamıyorsun. hadi zagor'un yazdıklarını okumadın neyse de ''çünkü yazınız çok saçma örnekler ve analizlerle kurgulanmış, mantıksız ve tutrarsız bir yazı'' bunu nerenden çıkardın onu anlamadım, madem okumadın parçanın içeriğini ne anlatıyorsun, bazılarında bilgi karması olur, anlarız, seninki bildiğin ukalalık.
  12. jiyanxweşe

    Diren Gezi Parkı

    Ne mutlu -İnsanım- diyebilene..
  13. jiyanxweşe

    ateizmin kutsalı var mıdır

    niye kemoterapi, yani radyoterapi,brakiterapi ve cerrahi tedavi olmadan sen yetersizsin. özcesi kemoterapi, gereksizsin olum sen gereksiz.. sürekli bir yaftalama sanatına sahipsin anlaşılan, gurme seni,imam hatipli misin ne! ne bilim belkide kafan ayran'lıdır senin! eğer dediğin gibi ateistler otistik olsaydı, sen şu an koyuna çobandın, belkide başı arşa değen bininci peygamberin dinine tabiydin, hatta herhangi bir melek ile girdiğin tensel temaslardan söz de edebilirdin. çünkü sizin otistik olmayan sürü liderleriniz hep alışılmadık şeyler yapmaya meraklı, ağacı dile getirmeler, nehirleri
  14. jiyanxweşe

    ATEİSTCAFE'DE SİYASİ KONULAR

    neyse moderatörüm, ben bir ateistin hümanist olması kanısındayım, yoksa hiç birşeye inanmıyorum diyen tabiki ateisttir,
  15. jiyanxweşe

    ATEİSTCAFE'DE SİYASİ KONULAR

    insanları ırklarına göre ayıran faşist bir topluluk.. bahsedilen öcü ateistler onlar olmalı, ve onlar sorguladıkları için değil, yine dayatıldığı için bunu seçmiş olmalı, öyle ki kan kustuğunda zevk alabilirler.
×
×
  • Yeni Oluştur...