Jump to content

izmirli

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

izmirli Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. izmirli

    Türk Ateistler Neden Rahatsız?

    Ankara'nın bazı yerlerinde bu planlama şeklini gördüm beş apartman bir cami beş apartman bir cami... Yeterince cami yok sanki memlekette okuldan fazla cami olacak
  2. izmirli

    İslamın Barışçıl Nesi Var?

    İslamı yayan Muhammed gidipte"Merhabalar müslüman olmak istermisiniz?" diye mi yaydı? Hayır. Savaşarak ve binlerce insanı öldürerek zorla islamiyeti getirmiştir. İşte hoşgörülü islamiyette bu şekilde yayılmıştır Eminim yalan, şudur budur diyeniniz olacaktır ancak biraz mantıklı düşünürseniz hak verirsiniz.
  3. izmirli

    Taksim gezi parkı

    Sivilleri dövmek zaten polis için boş vakitlerde yapılan bir hobi gibi. Acaba o insanlara vururken ne düşünüyorlar? Sanırım attığı her yumruğun vatan hayrına olacağını düşünüyor.Yazık, hemde çok yazık. Oturupta "Polis görevini yapıyor sadece." diyenler gazete okumuyorlarmı ? Gerçi okuduğunuz gazetede küçük bir yalaksa o gazete gazete değildir.
  4. Din de ne imiş ? Bence din sadece zamanında birkaç insanın insanları yönetmenin, onları tek bir çatı altında toplamanın kolay bir yolunu bulmuşlar. Onlara "Tanrı" korkusuyla hakim olmuşlardır. "Kutsal Kitap" denen ve onların için "Tanrı" tarafından gönderildiğini düşündükleri bu kitaplara zamanında isteyen aklına esen maddeyi eklerdi. Bunu yapamaz mıydı ? Elvetteki yapardı. Benim için bu kitaplar sıradan bir kitaptan farksız. Çok ama çok uzun zaman önce yazıldığı iddia edilen bu kitaplarla bugünün sorunlarına çözüm aramak bence yanlıştır. Bir de bu açıdan düşünün.
  5. izmirli

    Düşünce gücü gerçek olabilir mi?

    Bence zihnimiz tahmin bile edemiyeceğimiz kadar güçlü. Ben teist değilim ancak zihnimizin gücünü kafatasımızla sınırlamak bence yalnış. Olayları önceden görebilen insanlar var dünyada. Zihnimiz bize etrafımızdaki şeyleri kendi yararımıza kullanabileceğimiz bir zeka, bir düşünme kabiliyeti verir burda ilahi bir güçten bahsetmiyorum. Daha bilgili hayat karşısında daha tecrübeli insanlar zihinlerini daha kolay geliştirebilir bence.
×
×
  • Yeni Oluştur...