Jump to content

anthemoessa

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    535
  • Katılım

  • Son ziyaret

Profil Yorumları bölümüne anthemoessa kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Nasil uye olunuyor ben de tam olarak bilmiyorum :( bir yerde "izle" olmasi lazim ama... :)

  2. Noir abla, merhaba :)

  3. Selam Afrodit... :) Donem donem kabuguma cekiliyorum yine geliyorum foruma :P

  4. Işığın ancak üzerinde yansıyacak bir şey olduğunda aydınlatma niteliğine sahip olması gibi,sonsuz gizem ışığı Tanrı da sonsuz evren şeklinde tezahür ederek sonsuz sayıda canlı bilincinin üzerinde yansıyıp aydınlanan ışık oldu

  5. Daha yeni gördüm, nereye gittin be Noir ablacım :( Tanrı hem bu hayatta hem de sonrasında seni hep mutlu etsin...

  6. Harika olur valla bekliyorum efendim :)

  7. Teşekkür ederim, yenileri de yolda :D :-)

  8. Bu arada piyano almaktan vazgeçtim, :)) şu aletten alıcam ve ilk şu parçayı çalıcam:

    (Ses sonuna kadar açılmalı, süper bir şey)

  9. Tuşları klasik kuyruklu piyanoyla tamamen aynı, bir de bunlara ek olarak ekstra dan bazı efektler etklenebiliyor mesela şu slow parçayı öyle çaldım:

  10. Yok, bir akustik piyano var bir de dijital. Benimki dijitaldi, büyüklüğü/uzunluğu gerçek piyanoyla aynı şekli de hemen hemen aynı, sesi yüzde 90 aynı :) bir tek elektrikle çalışıyor. :)

  11. Teşekkür ederim ablacım, kader işte tam kendimi geliştiriyordum ki piyanoyu sattık artık 1-2 yıl sonra kaldığım yerden devam ederim çalmaya :)

  12. Eh madem yenilerini çalamıyorum piyano yok bari eskilerden 1-2 tane koyayım idare etmelik :D

  13. Biraz daha bekleticem Noir cim :P :) Şu Kpss'yi atlatıp Tanrı'nın izniyle bir memur olayım da hemen çalıyorum 1-2 parça en duygusalından hem de. :) Ama çalarken sadece ellerim görünecek utangacımdır ona göre :):D:)))

  14. Aaa evet ben de tam gözden kayboldum kurtuldum sanıyordum :P :P :D:) En kısa zamanda Antalya'da bir piyano mağazasına uğruyorum kamermaı hazırladım :)

  15. Çinlilerin felsefi yönü, Hintlilerin mistik yönü, Japonların disiplin yönü kuvvetlidir. Biz Türklerin nesi kuvvetli acaba onu bulamadım :)

  16. Aa tabi koyun, izleyelim:)

  17. tamam ama zaman alacak biraz :P Piyanom olmadan önce ne yapıyorsam aynı taktiği yapıcam, bir piyano mağazasına gidip "deneme" bahanesiyle çalıcam üstelik kaydedicem sonra atıcam youtube a :P :D:))

  18. Sizin için çalıp youtube a atarım birkaç parça ama kıskanmak yok :) :P :P

  19. Hastane mi, geçmiş olsun... :)

  20. Evet piyano çalıyordum aslında ama 1,5 yıl önce satmak zorunda kaldık :((maddi ndenlerle) piyanoma veda ettim o gün bugündür piyanomsuz yaşamaya çalışıyorum. Kıskanma canım :) azıcık heves varsa azıcık da yetenek gerisi hemen gelir ;)

  21. Teşekkür ederim :) Bu arada son bir hüzünlü parça yazıp sancılı ilkbahar sezonunu kapayayım :) Bu seferki hem çok hüzünlü hem de mistik: http://www.dailymotion.com/video/xbmzli_for-my-fallen-angel-bloodkiss_videogames iyi dinlemeler. :)

  22. Aaa çok teşekkür ederim eline sağlık sevmez miyim Moonlight Sonata hayatımın parçalarından biridir, çocukken dinleyip dinleyip ağlardım sonra piyanom olduğunda piyanoyla çaldığım ilk parçadır çok etkileyici bir parça. :)

  23. Vayy! harika yorumladın sevgili NOIR. Ben sancıları atlatamadım gitti, hep ilkbaharda mı kaldım nedir. :) Zaten en sevdiğim mevsim de sonbahardır demek ki kemale ermek için içimde istek var ama (şimdilik) güç yok. :)

  24. Evet bahar ayı duyguları tetikliyor cidden, ilkbaharda hüzünlü parçalar açıyor beni bir terslik var demek ki bu işte :) :P İlkbaharda hüzünlü sonbaharda tasavvufi mistik parçalar dinlenir. :):D:P

×
×
  • Yeni Oluştur...