Jump to content

dunyayikurtarankadin

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

dunyayikurtarankadin Hakkında

  • Derece
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. dunyayikurtarankadin

    Kuran benzeri ve iyisi yazılabilir mi ?

    sanırım bu yüzden kuran da kuran son kitaptır, muhammed son peygamberdir diye yazılmış. adam akıllı zaten aptal olsa müslümanlığı bu kadar yayamazdı.
  2. dunyayikurtarankadin

    allahı kim yarattı...

    evren Allah ı yaratmış olamaz mı? veya evren tanrı olamaz mı? yani tanrı tanımında doğmamıştır, doğrulmamıştır, başı ve sonu yoktur diye geçiyor. evrende öyle değil mi? hiçbir şey yoktan var olmuyor ve hiçbir şey yok olmuyor. bizde öyleyiz bizde yoktan var olmadık ve yok olmayacağız, yani toprak organizma belki bir hücre olarak devam edeceğiz. bu durumda tanrı biz olabilir miyiz?
  3. dunyayikurtarankadin

    Evrenin sonu nasıl gelecek?

    merhaba ben düne kadar kendimi deist olarak tanımlardım bu yüzden çok fazla bilgi sahibi değilim ancak dünden bu yana okuduğum kadarıyla evrenin başı ve sonu yoktur, hiçbir şey yoktan var olmamıştır ve sonradan yok olmamıştır. su kaynayınca azalır ama bu suyun bir kısmının yok olduğu anlamına gelmez, gaz haline geçmiştir yani evren alt üst olsa bile hiçbir şey yok olmaz ve yeni bir düzen oluşur. yanlışsam düzeltin lütfen.
  4. dunyayikurtarankadin

    ALLAH VARSA BELANIZI VERSİN.

    bizler gelecek nesile göre şanslı bile sayılabiliriz, artık yeni nesil çocuklar dindar yani bir koyun olarak yetişmeyi okulda öğrenecek. en büyük görevse bize düşüyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...