Jump to content

Huskar

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Huskar Hakkında

  • Derece
    Newbie
  • Doğum Günü 18-05-1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Huskar

    Bu forumda neden kaliteli müslüman yok

    fena hortlattın konuyu
  2. Huskar

    İSLAM’IN ORTAYA ÇIKIŞ NEDENLERİ

    türkçe o kadar geniş bir dil ki söylenen ne olursa olsun cokca anlam cıkıyor sende ısrarla beni anlamamaya inat ediyorsun
  3. Huskar

    İSLAM’IN ORTAYA ÇIKIŞ NEDENLERİ

    1. ne bilim yazdığın yorumlara bakdımda muhammedi surda görsen boğup öldürecen 2. iyi ihtimalleri düşün biraz . hep herkez kötü değildir 3. iğrenç yalan ne anlamadım ne tür bir iğrençlik gördün sana diyorumya iyi seyler düsün biraz , muhammed kendini peygamber ilan ederek kendi götünün rahatlığınımı düşündü böylemi düşünüyorsun?
  4. Huskar

    İSLAM’IN ORTAYA ÇIKIŞ NEDENLERİ

    aynı şeyleri düşünüyoruz aynı şeyleri söylüyoruz ama sen kafanda Muhammedi o kadar kin beslemişinki beni anlayamıyorsun bir ateist olarak seni tarafsızlıga davet ediyorum isa musa muhammed sadece sorgula kin besleme bu beslediğin kin bize zarar veriyor islamcı kesim bizi kötü biliyor kötü görüyor onlardan farkımız olmamasına ragmen dıslanıyoruz.
  5. Huskar

    İSLAM’IN ORTAYA ÇIKIŞ NEDENLERİ

    diyorumya işte ''en iyi ihtimal ile , Muhammedi saf ve temiz biri olarak düşünürsek'' söyle bi düşünürsen Muhammed in neden böle bişiler yapma gereği duydugunu?
  6. Huskar

    İSLAM’IN ORTAYA ÇIKIŞ NEDENLERİ

    Ateist yanım ile cevap veriyorum: Muhammed o kadar akıllıymışki o kadar yöneticiymişki ; o anki hayat şartları , yaşam tarzları , adalet aranmayışı , zenginin fakiri ezdiği , köleliğin kol gezdiği , erkeğin kardeşiyle annesiyle zifaf yaptığı bir dönemde böyle bir din uydurup Kuran diye bir kitap uydurarak o anki yaşam şekline adalet getirmiş Diyebilirmiyiz? Demeliyiz en mantıklısı bu tabikide bence
×
×
  • Yeni Oluştur...