Jump to content

Pantera

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Pantera Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. Pantera

    Laikler

    Ne oldu kendinden utandın mı lan..? Sen ilk zamanlarda da bu konuyu öne sürüp dururdun o tartışmalar duruyordur aç bak.Sonra dikiş tuturamayıp forumda başka niklerle dolanıp ne olduysa şimdi yine ortalığa çıktın. Ben buradayım o'lum. Cevapları olanlar hasta olup bekleyenler cevaplar sonunda senin nasıl bir cahil nasıl boş beleş biri olduğunu gösterir konuyu da bir güzel bağlarız. Hiç canını sıkma. Senin gibi çakma atatürkçü, çakma direnişçi, çakma ateistleri ezbere biliyorum. Sen şimdi böğürmeye devam et..
  2. Pantera

    Laikler

    Hahahah.. sen bu laik müslümanlar konusunda çok dayak yersin daha. Bu kaşar suratınla daha çoook böyle kendini bir şey sanma havalarında dolanırsın. Sen hayırdır ne oldu da kafa nickini bırakıp bir şeyler değişmiş gibi bu zırvalarına geri döndün? Uzun süredir bu konulara girmiyor ağzını açamıyordun..Ne oldu? Vahiy mi geldi kur'ancı ateist?
  3. Pantera

    Laikler

    ''Allah'ın izniylen'' parçalarız da sende parçalanacak kimlik çok be.. :=) acelesi yok..hastalar iyileşsin ötsün önce.
  4. Pantera

    Laikler

    katalan boşuna bekleme, bu kadının bunları yanıtlayabilecek bir bilgisi ve düşüncesi yok. Hasta olduğu da %99 yalan. Ha ! Bu senin dayanaksız ve saplantıdan öteye gitmeyen zırvalarının cevaplanamayacağı anlamına gelmiyor. Tokadı yiyeceksin yine
×
×
  • Yeni Oluştur...