Jump to content

Catastroph

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    55
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Catastroph Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Catastroph

    Stalin..

    Eğer kapitalist ve dincilerin ortak düşmanıysanız bilinki doğru yoldasınızdır.. Stalin büyük bir insandı.. Sizlere saygılar.. Bu forum bilgisizlerin bilgi ürettiği bir kaynaktır.. Ben forumdan ayrılıyorum.. Sizlere iyi günler.
  2. Catastroph

    Stalin..

    Kimin yazdığı tarih?Kapitalistlerin mi? Sen niye inanıyorsun? Aptalmısın? Önüne her konan şeye inanıyormusun? 1930'lar da ukraynadamıydın? Neye dayanıyorsun? SSCB de toplu mezar mı açtın? Kendi kanıtların ne?
  3. Catastroph

    Stalin..

    Türkiye,Sovyetler korkusundan değil,din istismarı ve sömürü,rantın biteceği korkusundan NATO'ya girmiştir..Bilirsiniz ki Adnan Menderes uzman bir din tüccarıydı. Kendi çıkarı için Kore'de binlerce askerimizi yok etti,bunun üzerine bu hain için bizi çıkarlarına dahil ettiler..
  4. Catastroph

    Stalin..

    Ben zalimliklerini bilmiyorum,siz zalimliğini söyleyin ben de yalan olduğunu ispatlayayım ..Varmısınız?
  5. Catastroph

    Stalin..

    1932-1933 yılları arasında sadece ukrayna'da değil bütün rusya'da kuraklık vardı. özellikle de ukrayna'da kolektif çiftliklere katılmak istemeyen ve devrime halen direnen kimi toprak sahipleri kolhozlara katılmayı reddettikleri için mahsül üzerinden yüksek oranlı ayni toprak vergisine tabi tutuldular. ancak söz konusu toprak sahipleri bu vergileri vermek yerine mahsülü stokladılar, hatta mahsülü vermemek için yaktılar. ukrayna'da bu durum tarımsal ürün kıtlığına yol açtı. Stalin,mahsül stoklayan ve halka dağıtımı engellemek için kendi mahsülünü yakan toprak sahiplerine karşı mücadele etti, k
  6. Catastroph

    Stalin..

      1932-33'te bütün SSCB'de bir tahıl kıtlığı ve bazı yörelerde belli ölçülerde açlık yaşandı, ancak bu olayın boyutları ve karakteri hiç de emperyalistlerin iddia ettiği gibi 5-10 milyon kişinin kasten öldürüldüğü bir soykırıma işaret etmiyor. Zaten başta ABD olmak üzere emperyalistler 1988'e gelinceye dek böyle bir iddiayı ortaya atmaya da cüret edemiyorlardı, çünkü ellerinde kanıt yoktu ve SSCB'den gerekli yanıtı alacaklarını biliyorlardı. Ne zamanki Gorbaçov ve Yakovlev hainleri iktidara geldiler, o zaman ABD kongresi böyle bir karar almaya cesaret etti. Çünkü bu hainlerin karşı çıkmayac
  7. Catastroph

    Stalin..

    Bu büyük insanı karalayanlara kıçımla gülüyorum., Dünyanın başına büyük bela olmuş ve olacak" Hitler "denen pisliği tarihin çöp kutusuna yollamıştır.. Köylü bir toplumdan,uzay istasyonu kuran bir toplum yaratmıştır.. Hakkındaki bütün katliam iddiaları yalandır,ispatı yoktur.. Gerçek bir ateisttir..Sosyalisttir.. İtiraz eden varsa buyursun,tartışalım...
  8. Catastroph

    Kapitalizmin seçimi..

    Cücük kafalı,sen niye patron olamadın!Bi anlat hele! Öpüle öpüle,öpecek adam arıyorsun sen.. Ama nah bulursun. Bir baltaya sap olamamış,muhtemelen devlet yardımıyla geçinen,çıkmış bir de kapitalizmi savunan ahmaksın.. Öpülmeye devam edeceksin sen..
  9. Catastroph

    Kapitalizmin seçimi..

    Sorun halkın aptallığı değil kapitalizmin yarattığı aptallıktır. Kapitalizmin sürmesi için her daim aptallara ihtiyaç vardır.
  10. Ey Ateistler.. Fakirler,cüceler,ezikler kapitalist sistemde seçim yapamazlar. Bugün bunun örneğini yaşadık.. Kapital yani para endeksli bir toplum ancak patronunun bir kölesi olur. O Patron o kölenin köleliğini ancak tasdikler. Nitekim Allah ve onun Peygamber'i de bunu destekler.. "Hiç hür bir insanla köle bir olur mu der.." Kapitalizm böyle bir şeydir,Allah'la,demokrasi denen zırvayla,çok hak vermiş gibi görünüp insanın bütün haklarını yutar,sömürür,emer. Kapitalizm bir pisliktir.. Kapitalizm ,insanlara çok hak verdim diyen ama insanları bu yalan altında, faşizme,kompradorlara yol ve
  11. Zorla askere alınan biz! Zorla şehit edilen biz! Zorla vergi toplanan biz! Zorla susturulan biz! Zorla açlık sınırında çalıştırılan biz! Zorla vergileri çarçur edilen biz! Zorla adaletsiz kararlar verilen biz! Zorla cahil bırakılan biz! Zorla vicdanları susturulan yine biz! Soruyorum size ! En kötü terör örgütünün bu devletten ne farkı var? Bence terörü yaratan bizzat devlet ve devleti oluşturan güç,sermaye odaklarıdır. Bu ülkede, devlet en iyi cenaze ve ölü gömme hizmeti vermektedir..
  12. Günümüzde soyut varlıklarla konuştuğunu,diyaloga girdiğini söyleyen insanların akıl sağlığından kesinlikle şüphe ediliyor,psikiyatri merkezlerinde bunlar tedavi ediliyor.Modern tıp,bunun bir hastalık olduğunu ispatladı.. 1400 sene önce Allah,meleklerle konuşmak normaldi heralde! Hiçbir doktor büyük bir ihtimal korkusundan dolayı bunları söyleyemiyor heralde..
  13. Catastroph

    Tatile gittim geldim

    Müslüman'ın havuzda ne işi var? Müslüman sadece ibadet edip ,cihat etmelidir.. Kuran da Müslümanlar'a başka bir misyon yüklenmemiştir.. Havuza girmek allahın gücüne gider,cenneti kaybedersiniz benden söylemesi..
  14. Catastroph

    Bu ayet nasıl yorumlanabilir?

    Bu ayette bir Tanrı başka bir Tanrı'ya yemin etmiş..bu da birden fazla Tanrı var demektir..
  15. İç savaş hayrımızadır,kimin canını ne için feda ettiğini görüp daha keskin felsefeler geliştirip,ilerleyebiliriz.. Tarih de zaten bunu yazmamışmıdır?
×
×
  • Yeni Oluştur...