Jump to content

Dearlord

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Dearlord Hakkında

  • Derece
    Member
  • Doğum Günü 20-08-1992

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Dearlord

    Müslüman arkadaslara Cennet üzeri bir/iki soru.

    Nedir yahu bu bakire meraki? Arabin fantezisi ne kadar genismis bakireden assagisi kurtamiyor adamlari.Meyveler,saraplar,huriler,seks... Hepsi erkeklere hitap ediyor nedense.Kadinlar seks kolesi olmak icin yaratilmis bu bedevilere gore.
  2. Dearlord

    SEX

    Tanri pek yaratici degilmis sanirim. Hayvandan ustun tuttugu insani hayvana bu kadar benzer yaratmis. Herseye gucu yeten tanrinin herseye gucu yetmiyormus demekki.
  3. Dearlord

    Müslümanların 'Helal' Biraya İlgisi Artıyor

    Arap firsatini bulursa alkollu alkolsuz demeden aksirana tiksirana kadar iciyor zaten.
  4. Dearlord

    Dünya Atesitleri:"Kur'an Hala Gizemini Korumaktadır"

    İncilin,kuranin,tevratin birbirinden farki nedir zaten? Hepsini birileri kaba etinden uydurmus iste. Kurani reddetmek icin daha ne kadar kanit olmasi gerekiyor?
  5. Sen anlayamiyorsan ben ne yapabilirim? Bunun kitlikla alakasi ne ayrica?
  6. Dearlord

    ATEİSTLERİN KENDİLERİNİ İFADE HAKKI

    Bazi ateistler kendini ailesine, akrabasina bile ifade edemiyorken nasil baskalarina ifade edecek? Once toplumun bilinclenmesi gerek.
  7. Anlamak istemiyor bir turlu ayni seyi tekrarlayip duruyor.
  8. Zahmet edip izlersen video'yu, tarihte boyle bisey yasanmamistir falan diye atip tutmaktan vazgecersin belki.
  9. Sana zaten yeterince bilgi vermeye calistilar bu konuda ama sen sacmalamaya devam ediyosun.Gerci 10 tane isim yazsalar bile sen hala devam edersin ya da bu kez baska bahaneler bulursun. Gir hristiyan forumlarina ve bak, kim nasil hristiyan olmus hikayeleri oku.Ama rahatliktan midir nedir surekli buraya yaz deyip duruyosun.
  10. Dearlord

    Ateistlerde intihar eğlimi daha mı fazla?

    İntiharin inanmakla bir ilgisi yok.Ben inaniyorken intihar etmek isterdim ama allah korkusundan yapamazdim.Şu an inanmiyorum ve intihar etmekten korkacağım herhangi birşey yok.Beni cehenneme atacağına inandığım bir tanri yok, ama hala intihar etmeye cesaretim yok.Demekki bunun dinle alakasi yok tamamen psikolojik bir olay.İnançlı ya da inançsız, hayatına son vermek kolay değil.Bir insan nasıl bir duruma gelmistir ki, intihar etmeye cesaret edebilmiştir.
  11. Dearlord

    Obama Beyaz Saray iftarında ayet okudu

    3:12 -O inkârcı kâfirlere de ki, siz mutlaka yenilgiye uğrayacak ve toplanıp cehenneme doldurulacaksınız. Orası ne fena bir döşektir. 4:56 -Şüphesiz ki âyetlerimizi inkâr eden kâfirleri biz yarın bir ateşe atacağız. Derileri piştikçe azabı duysunlar diye, kendilerine başka deriler vereceğiz. Çünkü, Allah gerçekten çok güçlüdür, hüküm ve hikmet sahibidir. 6:27 -Onların, ateşin üzerinde durduruldukları zaman: "Ne olurdu dünyaya döndürülseydik, Rabb'imizin âyetlerini yalanlamasaydık da müminlerden olsaydık" dediklerini bir görsen! 7:50 -Cehennemdekiler, cennettekilere: "Bize biraz su akıtın ve
  12. Bir inancliya gore tanriya engel ne olabilir? O istedigini yapar.Diledigini dogru yoldan saptirabilecegi gibi(!) , diledigini de cehennemde cayir cayir yakar.
  13. Dearlord

    cehennem müslümanlar içindir

    Her cumle ayri bir igrenclik. Birde tanrinin merhametli olmasindan bahsederler.
  14. Dearlord

    Gelde ortasını bul şimdi

    Haklisin. Kurani gazete gibi degil de, masal kitabi gibi okumaliydim.O zaman daha erken sapardim
×
×
  • Yeni Oluştur...