Jump to content

hazretionur

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

hazretionur Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. kuzenim mehdi insanlar arasına çıkınca tövbe kapısı kapanacak . Zaman yokken tövbeye gelin . En azından ramazanın bitmesine 10 gün kaldı su 10 günü oruçla gecırın .Bir kelimei şehadet ve la ilahe ilahlah muhammeden resullulah diyceksiniz çokmu zor?
  2. hayır çok ciddiyim.Dediğim gibi mehdi kuzenimdir. 22 yaşında adı onur ve merzifonludur. babannemi diriltti. 2 gün önce mezarda . Tabi inanmanızı beklemiyom . Ama sabredin hepiniz görceksiniz. İnsanlar arasına çıkmasına kısa bir zaman kaldı.
  3. beklenem mehdi benim kuzenimdir. Onun adına üyelik açtım. Adı onurdur. 22 yaşındadır. Ve merzifonludur. Ve akılalmaz kerametleri var 2 gün önce mezarda benim babaannemi diriltti. Fakat mehdi insanlar arasına zuhur ettiğinde tövbe kapısı kapanacak. Yani allaha inanmanız size fayda vermeyecek . Yol yakınken dönün tövbe edin. O kerametlerle geldiğinde herşey için çok geç olacak.Zuhur etmesine çok az bir zaman kaldı .bir kaç ay sadece..................... Allah ile kumar oynamayın ....
  4. yeni üye oldum bu foruma . Aslında olmazdım ama hergün ALLAHA ettiğiniz hakaretler kanıma dokunmaya başladı. Ama sonunuz yakındır inşallah mehdi kerametlerle gelmesi yakındır.....
  5. hazretionur

    Obama Beyaz Saray iftarında ayet okudu

    hayvanlarda müslümandır dostum. Dağlar taşlar hayvanlar allahı zikrederler.
  6. hazretionur

    yaratıcı...

    allahın varlığına inanmamak için gerizekalı olmak gerekir
  7. allaha inanmamak için kusura bakma ama gerizekalı olmak gerekir
  8. hazretionur

    Obama Beyaz Saray iftarında ayet okudu

    yeter artık ateistler (kafirler) bir insan allahın varlığına inanmıyosa o adam hayvandan aşşağıdır. Koskaca tevratı incili kuranı nasıl inkar ediyonuz. Hadi onları inkar ettiniz ibrahim peygamberin mezarında yatan kim peki ya musa ya medine muhammedin mezarı değilmi kabeyi kim inşa etti güneşi ayı kim yarattı düşünmezmisiniz İsanın ölüleri rirlttiği musanın asayı yılana çevirdiği isanın körlerin göznü açtığı yusuf peygamberin babasının gözünü açtığı 124.000 peygamberi nasıl inkar ediyonuz.
  9. peki medinedeki o kimin mezarı haşa eşşek mezarımı madem muhammed yaşamadıda?
  10. hz musanın kızıldenizi ikiye ayırdığı isanın ölüleri diriltiiği körlerin gözünü açtığı bunları inkarmı ediyosunuz?
  11. kafirin boynunu vurunki cennete giresiniz..... HZ MUHAMMED.... SAV
  12. beyler rüyamda allahı gördüm allah vardır
×
×
  • Yeni Oluştur...