Jump to content

Phoenix.

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Phoenix. Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Phoenix.

    Evrim Teorisi konusunda surpriz

    Bence Müslümanlar kurban bayramında maymun kesmeli çünkü siz zavallıların atalarının sevimli maymuncukların çaresizliğini görmek isterdim:) Denemekte fayda var belki ara form olurlar korkudan :)
  2. Phoenix.

    Evrim Teorisi konusunda surpriz

    Quoted from Darwin 'To suppose that the eye with all its inimitable contrivances for adjusting the focus to different distances, for admitting different amounts of light, and for the correction of spherical and chromatic aberration, could have been formed by natural selection, seems, I freely confess, absurd in the highest degree.' Adam kendi teorisini saçma buluyor ve biz hala 21.yy da buna inanmak için çırpınıyoruz
  3. Phoenix.

    Evrim Teorisi konusunda surpriz

    Peki Darwin'in kendi iddiasını saçma bulduğunu hiç okudunuz mu arkadaşlar? Diğer bir başlık altında copy paste yapıp sevimli hairy ape Darwin ne diyor belirtmiştim. Ama madem öyle buraya da kopyalayım.
  4. Phoenix.

    yaratıcı...

    O zaman kara delik 2Stephen Hawking' tanrıdır öyle mi?
  5. Phoenix.

    Allah'ın Blöfü

    Bu arada Kur'an, İncil ve Zebur'u defalarca okudum ve sana ayetlerden cevap vermek yerine Socratic method ile cevap vermek istiyorum öncelikle.Çünkü inanmadığın ayetler sana bir antitez oluşturmamı sağlamaz.
  6. Phoenix.

    Allah'ın Blöfü

    Sevgili iruni, insan doğasında vardır de mi açgözlülük ve üstün olma çabası? Herkes benim bildiğim doğru derken bile kendini üstün görür ve devamlı rekabet içindedir hem kendisiyle hem de çevresiyle. Capitalism de aynı savdan türemiştir en son aşamada. Adem niçin insan doğasında var olan şeyi sonsuz saltanatı istemiş olmasın? Evrim teorisinde de vardır aynı şey, Narcissim'de de.Demek istediğim şudur ki Adem'in yasak olana ulaşma isteme çabası insan doğasının en çıplak örneğidir. İnsana hep yasak olan şeyler çekici gelir ve merak uyandırır değil mi? Bu da tıpkı şeytanın sorusu gibi hem soru hem
  7. Phoenix.

    Allah'ın Blöfü

    Hiç ruhun varlığını hissettin mi, sevgili InFlames? Bana saf materyalistim diyorsan tartışmaya gerek yok. Hiç rüya görür ya da yaşadığın bir olayı sanki dejavu hissi uyandırırcasına hissettin mi hiç? Ona göre sana cevap yazacağım.
  8. Phoenix.

    Allah'ın Blöfü

    Yani bu Adem ve Havva'nın efsaneden başka bir şey olmadığını mi getirmeli akla sence, sevgili Engse Hohol?
  9. Fools rush in where angels fear to tread

  10. Phoenix.

    yaratıcı...

    Sen benim ne işle meşgul olduğumu bile bilmiyorsun. Evet psikoterapi bir çözüm olabilir çünkü insanlık tükenmeden bir şeyler yapmak gerekiyor.
  11. Phoenix.

    yaratıcı...

    Quoted from Darwin 'To suppose that the eye with all its inimitable contrivances for adjusting the focus to different distances, for admitting different amounts of light, and for the correction of spherical and chromatic aberration, could have been formed by natural selection, seems, freely confess, absurd in the highest degree.' Adam kendi teorisini saçma buluyor ve biz hala 21.yy da buna inanmak için çırpınıyoruz.
  12. Phoenix.

    yaratıcı...

    Arkadaşlar Darwin teorisi nasıl teori oluyor bilmiyorum ama bence hipotez aşamasında dahi olamaz 1950'li yıllarda insan gözünün yapısından dolayı çürütüldü.Size gayet materyalist bir bilimsel bir yanıt. Big Bang bile çözüm bulamadı siz hala Allah yoktur diyorsunuz. Bence size bir psikoterapi uygulayıp çocukluğunuza inmeli.Bunun için yardımcı olurum isteyen olursa
  13. Phoenix.

    İslama saygı duyun diyen müslümanlar

    Audaz benim anladığım kadarıyla bu ayetler inanmayanlara yönelik söylenmiş müslümanlara değil, bu yüzden bu ayetleri beraberce beyin süzgecinden geçirsek daha iyi olmaz mı?
  14. Phoenix.

    İslama saygı duyun diyen müslümanlar

    Benim anladığım kadarıyla bu ayetler inanmayanlara söylenmiş müslümanlara değil? Bir beyin süzgeci yapmaya ne dersin Audaz?
  15. Phoenix.

    İslama saygı duyun diyen müslümanlar

    Amin diyen arkadaş Mike bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Hem inanmamaktan bahsediyor hem de Müslümanlara ait olan amin kelimesini kullanıyorsun?
×
×
  • Yeni Oluştur...