Jump to content

ayışığı

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    233
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

ayışığı Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. ayışığı

    Ortadoğuda kim kazanacak ?

    Hristiyanlığı ayrı bir yere koymuşsun '' Haçlı Seferlerine'' ne diyorsun bakalım. Ortaçağ'a bakış açın nedir? Ateistsen objektif ol Ortadoğunun bu halde olmasının sebebi sadece İslamiyettir deme komik oluyor.
  2. ayışığı

    Ortadoğuda kim kazanacak ?

    Neymiş batının üstün kültürü ya çok merak ettim.
  3. ayışığı

    Ortadoğuda kim kazanacak ?

    İslamla falan alakası yok sonuçta yahudilik hristiyanlık islamiyet 3 de ibrahimi dinlerdir ve benzer kurallar içerirler.Mesele güçsüz durumda kalan taraf yok edilir. Bi de petrol bakımından zengin toprakların varsa...
  4. ayışığı

    Ortadoğuda kim kazanacak ?

    Kimin kazandığı belli değil mi ?
  5. Millet sosyal medyada baya olay yapmış Pınar Kür ü . Söylediklerini hiçbir şekilde tasvip etmiyorum ama kadın neyse ne düşünüyorsa onu söylemiş. Egemen Bağışa bu kadar tepki gelmemişti demek ki bizim millet böyle adamına göre muamele...
  6. ayışığı

    Çocukların evlenmesi yasallaşıyor

    mide bulandırıcı tek kelimeyle....
  7. ayışığı

    tanrının adaleti...

    Hakikaten Kireç yaa Tanrı varsa da yoksa da biz kimiz ? kendi varlığımıza cevaplar bulmaya çalışıyoruz sadece gerçekte olan ne ?ilginç değil mi düşününce ?
  8. ayışığı

    tanrının adaleti...

    Alıntı yapamıyorum ya neden anlamadım... Sağduyu kafanıza göre yazdığınız örnekleri yorumlayamam bilemem ama tanrının mutlaka bir planı vardır. Böyle bir dünya olmasını istedi her şeyin mükemmel olmasını isteseydi öyle olurdu. Herkes aynı şartlarda olsaydı yaşamın anlamı olmazdı. Acı çekmemiz, pişmemiş ve başımıza gelen olayların bizi olgunlaştırması lazım..
  9. ayışığı

    tanrının adaleti...

    Tanrı adaletlidir iyi birinin başına kötü bir şey gelmesi Tanrıyı zalim yapmaz .Belki o kötü olay çok daha iyi şeylere gebedir biz dar bakışımızla göremeyz.
  10. Kendi dini için başkasının ölmesini isteyen insanlardan hiçbir farkın yok bil istedim sadece nefret ettiğin insanlarla aynısın Masked
  11. Bizim halkın genlerinde çalışmak, öğrenmek yok bi defa ne yaparsan yap boş sonuç odaklı düşünüyoruz hepimizde . Bir lider olmalı ve bizi yönlendirmeli başka türlüsü mümkün değil gerçek lider çıkmadığı sürece de halk sahtelerinin peşinden gidyor işte ne yapsın..
  12. ayışığı

    31 Mart sabahı ve sonrası...

    Ne Türkiye'ymiş ama böl böl bitmedi...
  13. ayışığı

    Aranızdaki en cesur müslüman kim?

    Sen söyle anlamadığım yerleri Darwin... İlk maddeyle ilgili bir şeyler biliniyor mu mesela ?
×
×
  • Yeni Oluştur...