Jump to content

latitudinarian

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    79
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

latitudinarian Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

449 profil görüntüleme
  1. latitudinarian

    PKK katliamları listesi

    9 senede beyin fonksiyonların yavaşlamış senin önceden her dalın üzerine oturmazdın böyle şimdiyse oturmakla kalmıyor bir de zıplıyorsun.Yazarların iletilerini anlamıyormuşum.Buruşmuş ihtiyar 16-17 yaşındaki çocuklarla götürüyorsun forumu.Saçmalıklarına önceden itiraz olurdu.Şimdi her iletinin ardından bir ergen yalaka fırlıyor. "Şimdiye kadar hiç bir ülkeyi işgal etmiş değil." "Pkk'yı destekleyen o kadar çok iç ve dış düşman var ki, CIA'ye sıra gelmez." Bu forum senin çöplüğün ama ben de burada üyeysem amerikan köpekliği yapamazsın..! “Amerika şimdiye kadar hiçbir ülkeyi işgal etmiş değil
  2. latitudinarian

    PKK katliamları listesi

    Hadi oradan moruk..Asıl sen eşeklik yaptığının farkında değilsin..Yukarıda bir sürü şey yazdım.İki kelime yanıt vereceğine terbiyesizlik yapıyorsun. Bir akıllı yorumu sen yapıyorsun bu forumda..Pkk kurulurken başındamıydın da iddiama karşı çıkıyorsun bunak? Doğrudur değildir burası cafe..! Sürüsüne bereket saçmalık var..O kadar saçmalığın içinde bir benim iletim mi battı.Madem saçma görme geç.Hoşuna gitmiyorsa da üyeliğimi iptal edersin. Dır dır etme! 2006 dan bu yana takip ederim forumu hiç bu kadar içi boş görmemiştim.Ne yazarından bahsediyorsun sen? Yazar mı bıraktın forumda? Onlarca isim
  3. latitudinarian

    PKK katliamları listesi

    hacı yaşına hürmet edip bu seferlik es geçiyorum.Anlaşılan pkk ve cia nın arkasında kale gibi duracaksın.Sana kolay gelsin o zaman!
  4. latitudinarian

    PKK katliamları listesi

    Irkçılık yaptığım iddianız safsatadan ibaret."hain kurdolar" dediklerim pkk lılardır.Pkk yı cia nın kurduğu iddiası kanıtlanmış bir gerçek değil benim söylemimdir.Ben pkk yı cia nın kurduğu fikrine inanıyorum. Cia çok temiz bir örgüt müdür ki sağduyu mantık arayayım? Cia bir sosyal yardım kuruluşu değildir! Desteklediğini söylediğim örgüt vatikan değil ki kirli işler yapan bir istihbarat örgütü.!Bir de neden acaba cia yı en sona koyuyorsunuz ona sıra gelmez diyorsunuz? Abd -pkk ilşkisini wikileaks belgelerini, Uğur Mumcu'nun yaptığı araştırmaları,Tsk nın yaptığı operasyonlarda ele geçen add
  5. latitudinarian

    PKK katliamları listesi

    pkk cia nın kurduğu ırkçı faşist bir örgüttür.Mensupları elde amerikan silahı "yaşasın obama" diye bağırır.Abd paralı askerleriyle sarmaş dolaş poz verirler.Bu forumda epey bir pkk lı vardı.Nereye tüydüler acaba..? Ortalıkta bir adet bile kalmamış.Tokatı basacağım ama adam yok ortada.Zamanında burada az tokat atmadım..az kovalamadım bu hain kurdoları..
  6. latitudinarian

    Osmanlı Türkçesi zorunlu ders oluyor!

    Bu şurayı o kadar ciddiye almayın.Kaldı ki osmanlıcanın zorunlu ders olması o kadar da önemli birşey değil şimdiye kadar yapılanlara bakarsak..Mecliste bu muhalefet olduktan sonra çok daha fenalarını bekleyin.Özellikle 2015 seçimlerinden sonra.
  7. Zamanında güneydoğu da Türkleştirme çalışmaları yapılsaydı şimdi ne kurt sorunu ne de dincilik olmazdı.Gerizekalı inönü ta o zamandan chp nin köküne dinamiti koymuş.
  8. latitudinarian

    Göktürkçe zorunlu olsun

    Zamanı gelsin araplar bile adamdan saymaz bunları harflerimizi kirletmeyin sttrin gidin derler..Benliksiz kimliksiz ahlaksızlar.
  9. latitudinarian

    Celal Şengör;''Muhammed müthiş bir adam''

    Korkudan diyor başka birşeyden değil meselesi dincilere semaptik görünmek..Ateist olduğunu söylediği için hedef olmamak.
  10. latitudinarian

    Yavuz Bingöl..

    Bu adamın kıymeti bilinmiyor..Büyük bir değer..
  11. latitudinarian

    Kendimden çok utanıyorum

    Fikirler düşünceler zamanla değişir gelişir bunlar normal utanmana gerek yok.Önemli olan şimdi bu düşüncelere sahip olman.. Geçmişine üzülmek yerine şu andaki duumunla gurur duymalısın.
  12. latitudinarian

    Kadınlar İslamı seviyor

    Kadının temelinde teslimiyet, zayıflık vardır.İslam da diğer dinlerde butunuyle teslim olmaktır, irade zayıflığıdır.Bu yüzden ilk teslim olanlar kadınlar oluyor.
  13. latitudinarian

    Atatürk'ü Kötülemek İstiyorum.

    Ona ancak bazı şeyleri eksik bıraktığı için sitem edilebilir.Kurt sorununu o zamanlarda çözebilir, şeriatçılığın kökünü kazıyabilirdi.
×
×
  • Yeni Oluştur...