Jump to content

Hz Ukala

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    61
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Hz Ukala kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Allah'ın dinini reforme etmeye kimsenin gücü yetmez. Çıkarın şu düşünceyi aklınızdan. Bağnaz akımları dinden uzak tutunca benim gibi gerçek barış dinini yaşarsın. İslam dünyanın en hoşgörülü dinidir...

    Kendine inanmayanları ebedi yakmakla tehdit eden bir tanrının dini çok hoşgörülü gerçekten,arkadaşım inan beni çok duugulandırdın,kendimi tutamıyorum ağlayacam şimdi.

  2. Size öldükten sonra ebedi cennet vaadeden dininiz var ne yapacaksınız,icadı bilimi?Nasıl olsa bu dünya yalan size göre,gelip geçilen bir konak. Ne o yoksa şüphenizmi var inancınızdan ?

    Hem dünyada kaliteli yaşam sürmek hemde ebedi cennet istemek adaletsizlik değilmi? Olsun biraz reziillik çekin bu dünyada ne önemi var nasıl olsa geçici, nasıl olsa ebedi yurda kavuşacaksınız.Sabredin biraz, müslüman dediğin kanaatkar ve gözü tok olur, dünya nimetlerine aldanmaz.Aç gözlülük yapmayın,bizim dünyamıza göz dikmeyin.Biz sizin cennetinize göz dikiyormuyuz?

  3. Masal değil diye bir iddiam olmadı.Sen aynı kaynaklarla gelen 2 hadiseden işine geleni gerçek gelmeyeni masal olarak değerlendiriyorsun ve bu bariz bir çelişki.

    Allah ismi de özel bir isim değildir.El-ilah demektir İngilizce karşılığı The God,Türkçesi Tanrı olarak çevrilebilir.İsim değiştirmiyor sadece dil değiştiriyor.

    Yahudi ve Hıristiyanlar neden namaz,kurban,hac yapmıyor?Bilemem.Tartışılır.

    Şunu da ekleyeyim:De ki: 'İster Allah diye çağırın, ister Rahman diye çağırın. Hangisiyle çağırırsanız, tüm güzel isimler O'nundur.

    Madem dil değişiyor türklere niye türkçe kuran yok ?

    Rahman allahın isimlerinden ise,islamdan önce allaha inanan arap putperstleri Rahman ismine niye kıl olup itiraz etmişlerdir?

    Furkan 60 Onlara: Rahman'a secde edin! denildiği zaman: "Rahman da kimmiş! Bize emrettiğine secde eder miyiz hiç!" derler ve bu emir onların nefretini arttırır.

  4. Alakası yok sadece çelişkini gördüm ve sen uyarmak istedim.

    Masal olmadığını kanıtla peki ve sorduğum sorulara cevap ver.

    Tevrat ve incili alllah indirdi ise neden bu kıtaplarda ''Allah'' ismi geçmez. Allah her kitapta zırt pırt isimmi değiştiriyor?

    Nasıl olurda kendilerine kitap indirilmeyen putperest araplar allahı bilir ve aynen müslümanlar gibi inanirlar?

    Nasıl olurda kendilerine kitap indirilmeyen putperest araplar,müslümanlar gibi namaz kılar,oruç tutar.hacca gider ,kurban keser?

    İbrahime yahudi ve hıristiyanlarda inanır.Kurana göre kabeyi İbrahim inşa etmiştir. Peki neden yahudi ve hırıstiyanlar kabeye sahip çıkmıyor? Çünkü hiç bir toplum tarihi mirasini terketmez ?

  5. Tevrat ve incili alllah indirdi ise neden bu kıtaplarda ''Allah'' ismi geçmez. Allah her kitapta zırt pırt isimmi değiştiriyor?

    Onlar değiştirildi demekle bu soru cevaplanmış sayılmaz.

    Nasıl olurda kendilerine kitap indirilmeyen putperest araplar allahı bilir ve aynen müslümanlar gibi inanirlar?

    Ankebût 61

    Andolsun ki onlara: "Gökleri ve yeri yaratan, güneşi ve ayı buyruğu altında tutan kimdir?" diye sorsan, mutlaka, "Allah" derler. O halde

    nasıl (haktan) çevrilip döndürülüyorlar?

    Lokman 25 Andolsun ki onlara, "Gökleri ve yeri kim yarattı?" diye sorsan, mutlaka "Allah..." derler. De ki: (Öyleyse) övgü de yalnız Allah'a mahsustur, ama onların çoğu bilmezler

    Zuhruf 9 Andolsun ki, onlara gökleri ve yeri kim yarattı? diye sorsan; "Onları şüphesiz güçlü olan, her şeyi bilen Allah yarattı" derler.

    İş bununlada sınırlı değil.Allahı bilen ve inanan bu putperstler aynen müslümanlar gibi namaz kılar,oruç tutar,hacca gider ve kurban keserlerdi.

    Peki neden bunların hiç biri yahudi ve hırısttıyanlarda yoktur ve allaha da inanmazlar. (1 allaha inanmadıklarını kurandan kanıtlyacacağım)

    Oysaki mantıken kendilerine kitap indirilmiş olan yahudi ve hrıstiyananlar öncelikli olarak allahı bilmesi ve bu ibadetleri uyguluyor olması gerekirdi.Biraz önce kitapların değiştirilmesi iddiasının geçerli olmadığını söylemiştim çünkü yazılı bir eseri değiştirir veya yok edebilrisiniz ama yaşayan geleneği yok edemezsiniz.

    Bunun en bariz kanıtı ıslamdaki recm uygulamasıdır.Önceleri ayet olarak kuranda varolan recm ayeti kurandan çıkarılmış olsa bile uygulaması halen devam etmektedir.

    İslam öncesi arap putperstlerinin aynen müslümanlar gibi allaha inanması ve ibadet etmesı konusundaki sorulara cevap için İbrahimin inancını sürdüren hanifler masalı uydurulmuştur.

    Peki bu hanifler niye yahudi ve hırısıtıyanlara etkili olamamış ve İbrahim dininin hanifliğini onlara anlatamamışlardır?

    Yahudi ve hırıstiyanlar kendi dinlerine göre tanrı inançları vardı ama allaha inanmıyorlardı yani arabın allahına.

    Tevbe 29 - Kendilerine kitap verilenlerden Allah'a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah'ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimseleri alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar öldürün.

    Kuranda bir çok ayette tevrat ve incili alllah indirdi hadi gelin kanka olalım anlamında yahudi ve hırıstıyanları kendi yanına çekmek için yalakalık yapan muhammed onlardan beklediği tepkiyi bulamayınca ağzındaki baklayı çıkarmış ve ayette görüldüğü gibi ya islam olun, ya haraç verin yoksa sıçarım ağzınıza demiştir

  6. Rüzgarın Faydaları Nelerdir?

    Rüzgar dünyanın var olmasını sağlayan en önemli olaydan biridir. Rüzgar ağaç ve bitki çiçeklerinde bulunan sporları taşıyarak diğer çiçeklerin döllenmesi yani üreyebilmesi için tohum üretebilmelerini sağlar. Ayrıca üretilen tohumların etrafa saçılarak ağaç ve bitki örtüsünün yayılmasını sağlar.

    Rüzgar aşınmaya neden olarak toprak oluşumuna neden olur.

    Şehir üzerinde yoğunlaşan kirli havayı uzaklaştırır, orman üzerlerindeki temiz havayı dünyaya yayar.

    Deniz ve göllerde dalgalanmaya sebep olarak deniz canlılarının yaşaması için gerekli olan oksijeni suya karıştırır.

    ayrıca bunuda okuyun

    http://www.frmsu.com...-degisirdi.html

    Ayeti tek yönlü değerlendirmeyin efendim,ufkunuzu acık tutun biraz.Rüzgarın faydalarının yanı sıra bır çokta zararları vardır.Kasırga,tayfun,hortum gibi şiddetli esen rüzgarlar canlıların ölümüne ve maddi hasarlara neden olur.En zararlısı ise ineklerin ağzından ve kıçından cıkan rüzgarlardır. (metan gazı) Bu rüzgar ozon tabakasının delinmesine ve yeryüzünün ısınmasına neden olmaktadır.İşte ayette buna dikkat çekilerek et obur olmayın zira ineklerin osurugundan dolayı dünyanın sonunun geleceğine işaret edilmektedir.

    Bu ayet mucizevi bir şekilde küresel ısınmaya delalet etmektedir. Eşhedüüüüüüüü

  7. Yanlış, İslam terminolojinde kafir "Muhammed'e inanmayan" demektir. 1400 yıl önce yaşamış birinin zırvaları ne zamandan beri gerçek oldu?

    Bilakis sevgili sağduyu doğru söylüyor.Kafir gerçeği örten demektir.Dolayısıyla islam küfür dini bu dine mensup olan müslümanlarda kafirdirler.Kafirdirler çünkü 1400 sene öncesinin arap zırvaları ile,mantıki,vicdani,bilimsel gerçeklerin üstünü örtmektedirler.

    Bir kaç tane örnek vereyim

    Bir başkasının toprağını ülkesini savaş zoruyla ele geçirmenin adı işgaldir.Ama islam bu gerçeğin üstünü örter bu ahlaksızlığa ''Fetih'' der.

    İşgal edilen ülkenin ve orda yaşayan insanların mallarına zenginliklerine el koymak çapulculuktur,eşkiyalıktır ama islam bu gerçeğin üstünü örter ve buna ''Ganimet'' der

    Savaş esiri kadınlarla ilişkiye girmek ırza tecavüzdür ama islam bu gerçeğin üsünü örter ve buna ''cariye'' der''

    İnsanlara zorla din dayatmak, asimile etmek ve barbarlıktır ama islam bu gerçeğin üstünü örter ve ''Cihad'' der

    Farklı inançlardan olan insanları aşağılamak maksadıyla para almak haraçtır.ama islam bu gerçeğin üstünü örter ve ''cizye''der.

    Bilim,dünya atmosferinin beş tabaka olduğunu söyler ama kuran bu gerçeğin üstünü örter ve yedi tabaka der

    Bilim,yer kabuğu levhalarının hakeketinden dolayı dağların oluştuğunu söyler ama kuran bu gerçeğin üstünü örter dağların çakılan kazık olduğunu söyler

    İslam yeryüzünde ki en büyük küfür dini,müslümanlarda katmerli kafirdirler.

  8. Allah katındaki zaman ile dünyadaki zamanın farklı olduğunu "Kuran'ı iyi bilen (!)" bir anti-teist olarak bilmen gerekli sanırım. Cebrail'in yolculuk yaptığı yerlerin Samanyolu galaksisi veya diğer maddi yerler mi sanıyorsun? Allah'ı uzayda bir yerde sanan çocuktan farkın yok sanırım.

    Ayrıca ateistler Kuran'da "2000'lere doğru bilgisayarlar olacak, iPhone denen bir cihazla birbirinizle çok uzaklardan da konuşabileceksiniz." diye yazmasını mı bekliyordunuz? Yazsa idi diyelim, ya da ima etse şuan ateist olamazdınız. Ateist olma hürriyetini size bahşetmek istemese zaten üstte de dediğim gibi seçim şansı bırakmadan hepimizi melekler gibi günahsız yaratırdı.

    Unutmayın, her şeyin maddi alemde bir sebebi vardır. İmtihan bu yüzden zorlu. İmtihan perdesi kıyamete kadar kalacaktır...

    Yemişim allahın hürriyetini.Karşılığı ebedii cehennem olan şeye hürriyet değil dikta denir.Ayrıca imtihan ıle allahın sonsuz bilgisi celişir,geleceği bilen tanrı imtihan edemez. Senaryosu bilinen şeyin sahneye konulmasının adı ımtihan değik tiyatrodur.

  9. Bu ayet ancak bu kadar saçma yorumlanabilirdi...

    Ayet yorum yapmaya gerek kalmayacak kadar net ve açık.Senın yaptığına ne denir biliyormusun?

    Müslüman: Allah öyle demek istemiyor!

    Allah: hayır,öyle demek istiyorum!

    Müslüman: Yok yok, kesin başka birşey diyorsun!...

    Allah: İncire, zeytine börtüböceğe and olsun ki öyle demek istiyorum!

    Müslüman: Yok yok, sen bana bırak.. walla başka birşey diyorsun!

    Allah; Sen benden iyimi bileceksin,bu kuran apaçık ve kolay anlaşılır diye kaç tane ayet indirdik.

    Kamer 17. Andolsun biz Kur'ân'ı öğüt almak için kolaylaştırdık. Öğüt alan yok mudur?

    Kamer 32. Andolsun biz Kur'ân'ı öğüt almak için kolaylaştırdık. Öğüt alan yok mudur?

    kamer 40. Andolsun biz Kur'ân'ı öğüt almak için kolaylaştırdık. Öğüt alan yok mudur?

    Müslüman; Yaw olurmu ama senin dediğin şekilde anlaşılınca , ateistler kurana saldırıyor.

    Allah; Hastir lan sen benim avukatımmısın ?

    Maide 105 Ey iman edenler! Siz kendinize bakın. Siz doğru yolda olunca sapan kimse size zarar veremez. Hepinizin dönüşü Allah'adır. Artık O, size yaptıklarınızı bildirecektir

  10. Ateistlerin ya da özgür düşünceli insanların ekseriyetinin dindar insanlara nasıl baktıklarını görmek, tahammül profillerinin ne olduğunu ölçmek için çok derin tahlillere girişmeye, yazıp çizdiklerine saplanmaya mecbur değiliz. Sonuçta, toplumun baskın kesimi olan teist kesimi tarafından horlanan, yok sayılan, karalanan bir azınlık olan ateistlerin psikolojisinden ve davranış profilinden söz ediyorsak, biraz huysuz ve hırçın olmamız normaldir. Bunu ateizm dairesinin dışına taşmak olarak değerlendirmek yanlış olur. Hoşgörü timsali, sinirleri alınmış ve tüy gibi hafif ateist olmak bir insanı öyle olmayanlardan daha ateist yapmaz. Belki budizmde öyle şeyler olabilir, ama sonuçta bu ateizme uyarlanabilecek bir kalıp değildir. Bir başka deyişle, ateizme bir tasavvufi bir boyut katmanın teorik bir kaza olduğunu düşünüyorum.

    Siz asıl şu alttaki resme bakın. Türkiye'deki ateistlerin ya da nonbelieverların ezici çoğunluğu böyledir. Böyle su gibi dupduru ve temizdirler. Onlar gezide hoşgörü sınavını çoktan geçtiler.http://www.habereksp...azi-h50870.html

    Buraya kadar okuduğum tahliller arasında en isabetli değerlendirmeyi yapmışsın.Ateistleri,basma kalıp mamül gibi değerlendirmek kesinlikle yanlış ve insan doğasına terstir.Avrupa ülkelerinde yaşayan ve çevre baskısı görmeyen ateistlerin dinlere daha saygılı ve hoşgörülü yaklaştığı doğrudur. Acaba o ateistler türkiyede ve ıslam ülkelerinde yaşayan ateistler gibi hayatları kendilerine zindan edilseydi yine aynı tavrı gösterebileceklermi idiler?

    Etkiye tepki meselesini gözardı ederek tek tip ateist modeli önermek doğru değildir.

  11. Diyelim ki 200 yıl sonra denizdeki dalgaları enerjiye çevirip bu güçle hareket eden gemiler çıkacak.Bunların çalışması için dalga yani rüzgar gerekli.Bu durumda Ukala Hazreleri'nin torunu bu ayette hiçbir sorun görmeyecektir büyük ihtimalle.

    Ben şimdi böyle bir şeyi niye söyledim?Biraz ufkumuz açılsın diye.

    Diyelim ki 200 yıl sonra (daha şimdi bile kullanılıyor) gemiler solar teknolojisi (güneş enerjisi) ıle çalışacak senın kurtarmaya çalıştığın bu ayete torunlarım kıçıyla gülecek

  12. yemin sözün anlam ve etkisini pekiştirmek için de kullanılır...

    Bazı toplumlarda buna daha sık başvurulur...

    Kuran bile yemin etmenin aşağılık karakter olduğunu itiraf ederken sen neyin derdindesin.Yemin yalanın belgesidir. Nokta.

  13. Ne kadar sığ bir düşünmedir bu.Bu mu sizin sorgulayıcı düşünme tarzınız?!

    Ne yapmamızı bekliyorsun,ayetleri akla ve bilime uydurmak için senin yaptığın gibi dansöz gibi kıvırmamız mı gerekiyor.Sen o üstün zekan ile bu ayetler hakkında engin bir yorum yapta görelim ne kadar sığ olduğumuzu.

  14. Az bile bence yemin icmis :-)

    Yemini kimler ceker biiyormusun dost cok yalan soyleyenler :-)

    Harika bir tesbit.Araplar dünyanın en yalancı milletidir.Söyledikleri yalanların kendileri de farkında oldukları için,yalanlarını kamufle etmek maksadıyla sık sık yemine başvururlar.konuşmalarında her iki veya üç kelimeden biri mutlaka yemindir.Muhammed bu yalancı toplumun bir bireyi olduğu için ister istemez bu ahlaksızlık (yalan ve yemin) onada sireyet etmiştir.

    Muhammed, kuranda her ne kadar allahın ağzı ile konuşsada bu kültürün etkisine bağımlı olduğundan sık sık yemine başvurmuştur.Çünkü yalan söylemektedir,allahtan vahiy aldığı filan yoktur.

    Sigara içen tiryaki insanlar sigaranın zararlı olduğunu bilmelerine rağmen alışkanlıklarından dolayı vazgeçemezler. Aynen bunun gibi muhammed de kalem suresi on uncu ayette olduğu gibi cokca yemin etmenin aşağılık bir karakter olduğunu bilmesine ve itiraf etmesine rağmen yemin etme ahlaksızlığının etkisinde kalarak, allah ı da aşağılık karakterli insanların derecesine düşürmüştür.

  15. Ben sana bir Panteist-Deist olarak Allah'ın ne kadar zeki olduğunu bu zekaya neden hayran kalınması gerektiğini kanıtlayayım.

    Allah'ın sıfatlarından biri ''ilim''

    İlim. “Bilmek” demektir. Allah her şeyi bilendir. Olmuşu, olanı, ola­cağı, gelmişi, geçmişi, gizliyi, açığı bilir. Allah'ın bilgisi yaratıkların bilgisine benzemez, artmaz, eksilmez. O, her şeyi ezelî ilmiyle bilir. Allah, her şeyi olacağı için bilir. Yoksa her şey Allah bildiği için olmaz. Âlemde görülen bu güzel düzen, tertip ve şaşmaz âhenk, onun yaratıcısının engin ve sonsuz ilminin en büyük göstergesidir. İlim sıfatının zıddı olan cehl (bilgisizlik), Al­lah hakkında düşünülmesi imkânsız olan bir sıfattır. İlim sıfatı ile ilgili âyet­lerden ikisinde şöyle buyurulur: "O karada ve denizde ne varsa bilir. O'nun ilmi dışında bir yaprak dahi düşmez..." (el-En‘âm 6/59), "Göklerde ve yerde olanları Allah'ın bildiğini görmüyor musun?..." (el-Mücâdele 58/7).

    İki tane ayet var burada, buna benzer ayetlerin dışında Kuran'ın tamamında Allah'ın nasıl bir zeka ortaya koyduğunu incelemezsek, Allah'ın ''ilim' sıfatıyla ilgili yapılan bu açıklamalar eminim ki her insanı hayrete düşürür.

    Şimdi sen bunları ironi olarak mı yazdın yoksa ciddimisin anlayamadım, ama yinede allahın ne kadar zeki olduğu ile ilgili bir ayet vereyim.

    Şura

    32 - Denizlerde yüce dağlar gibi gemilerin yürümesi de O'nun kudretinin delillerindendir.

    33 - Eğer O dilerse rüzgarı durdurur da gemiler denizin üzerinde duruverirler. Şüphesiz ki bunda sabırlı olan ve çok şükreden kimseler için nice ibretler vardır.

    İslamdan çok önceleri bile kürekle giden gemiler vardı.Ama islamın allahı gemilerin gitmesi için rüzgarın mutlaka gerekmediğini bilmediği için ''rüzgarı durdurursam gemiler gidemez'' sanıyor. Tabi bu allahın ne kadar zeki olduğunu gösterir. Ya günümüzdeki rüzgara hiç ihtiyaç gerek kalmadan giden motorlu gemiler için ne demeli artık okuyucuların insiyatifine bırakıyorum.

    Ama ben bu kadar mantık dışı ve salakça ayetler karşısında gerçekten hayretler içinde kalıyorum.

  16. İslam şeriatı uygulanan bir ülke farklı bir hukuku asla kabul etmez.Bir istisna olarak mafya usulü haraç (cizye) karşılığı hıristiyan ve yahudilere inanç ve ibadet özgürlüğü vardır. Buna rağmen onlar kendi hukukunu uygulayamazlar.Bunların dışında bir ateistinveya başka b ir dinden olanın islam ülkesinde yaşama şansı bile yoktur.

  17. Bir çelişki de ben ekleyeyim.

    Mücadele 1 - Kocası hakkında seninle tartışan ve Allah'a şikayette bulunan kadının sözünü Allah işitmiştir. Allah, sizin konuşmanızı işitir. Çünkü Allah, işitendir, bilendir.

    2 - İçinizde zıhâr yapanların kadınları, onların anaları değildir. Onların anaları ancak kendilerini doğuran kadındır. Şüphesiz onlar çirkin ve yalan bir laf söylüyorlar. Kuşkusuz Allah, affedici, bağışlayıcıdır.

    Zihar,araplarda boşama şekillerinden biridir.Erkek karısını anasına benyeten bir söz söylerek onu boşamış olurdu.Bu şekilde kocasının boşadığı bir kadın muhammede gelerek şikayette bulunur ve bunun üzerine bu ayetler inmiştir.

    Muhammed bir devrim yaparak bu şekilde boşanmadan dönmenin yolunu açmıştır. Bir sonrakı ayette bunu görmekteyiz.

    3 - Kadınlardan zıhâr ile ayrılmak isteyip de sonra söylediklerinden dönenlerin, karılarıyla temas etmeden önce bir köleyi hürriyete kavuşturmaları gerekir. Size öğütlenen budur. Allah, yaptıklarınızdan haberi olandır.

    Ayrıca muhammed bu konuda gayet tutarlı benimde katıldığım doğru bir tesbit yapmıştır.

    Onların anaları ancak kendilerini doğuran kadındır.

    Bir kadın birinin anası olabilmesi için doğurması gerekiyormuş,anası olmayan bir kadın için lafla anam gibisin gibi söylemlerin de ayette belirtildiği gibi ''Şüphesiz onlar çirkin ve yalan bir laf söylüyorlar

    çirkin ve yalan bir söz olduğunu belirtmiştir

    Şimdi gelelim bununla çelişen diğer ayetlere.

    Ahzab 6 - Peygamber, müminlere kendi nefislerinden önce gelir. O'nun hanımları da onların analarıdır. Akraba da Allah'ın kitabında birbirlerine, diğer müminlerden ve muhacirlerden daha yakındırlar. Ancak dostlarınıza bir maruf (uygun bir vasiyet) yapmanız müstesnâdır. Bu, kitapta yazılıdır.

    Ahzab 53 - Ey iman edenler! Peygamberin evlerine vaktine bakmaksızın ve yemeğe izin verilmedikçe girmeyin. Fakat çağırıldığınız vakit girin. Yemeği yediğinizde de hemen dağılın. Sohbet etmek için de izinsiz girmeyin. Çünkü bu haliniz peygambere eziyet veriyor, ama o sizden utanıyor. Fakat Allah gerçeği söylemekten utanmaz. Hem O'nun hanımlarına bir ihtiyaç soracağınız vakit de perde arkasından sorun. Böyle yapmanız hem sizin kalbleriniz ve hem de onların kalbleri için daha temizdir. Hem sizin Resulullah'a eziyet etmeye hakkınız yoktur. Ondan sonra hanımlarını da ebediyyen nikâh edemezsiniz. Çünkü bu Allah katında çok büyük bir günahtır.

    Eeee hani mücadele suresinde kişiyi ancak doğuran kadının anne olabileceğini,aksi takdirde çirkin ve yalan bir söz olduğunu söylüyordu.Müslümanları muhammedin eşleri doğurmadığına göre onların anaları sayılması mücadele suresindeki ayetle çelişir.

    Hem ayrıca,muhammedin eşlerinden ayşe ebubekirin,hafsa da ömerin kızıdır. Bir insanın kendi öz kızı nasıl annesi sayılabilir buda diğer çelişki.Dahasıda var. Muhammed evleatlığı zeyd,in karısı ile evlendikten sonra,zeynep kuranın bu ifadesine göre eski eşi zeyd, in annesi sayılmaktadır. Bir insan yıllarca koynuna alıp yattığı bir kadını nasıl anne olarak görebilir bu saçmalığın daniskası.

    Şimdi bu ayetleri kurtarmak isteyen müslümanlar '' efendim ahzap suresindeki anne ifadesi manen veya hürmeten anne'' anlamında diye kıvırmaya başlayacaklar.

    Hadi hatırları kırılmasın öyle olsun diyelim

    Ahzab 40 - Muhammed, sizin adamlarınızdan hiçbirinin babası değildir. Ama Allah'ın Resulü ve peygamberlerin sonuncusudur. Allah her şeyi hakkiyle bilendir.

    Muhammed niye hürmeten veya manen ne zıkkımsa artık,müslümanların babası sayılmıyor, cevap verebilecek bir babayiğit müslüman varmı?

  18. Beyinsiz ateistler ve onlardan aşağı mahluklar olan yobazların en takıldığı ayetler bunlar. O kadar açık ve net ki aslında. Boşanmak isteyen kadınlar adeti düzenli ise hemen boşanabilirler. Ama eğer hamilelik şüphesi varsa ve adet görmemişse boşanmak ve yeni bir eşle evlenmek için 3 ay beklesinler diyor Allah.

    Kesinlikle ilk regl bile olmamış küçük kızlarla ilgisi yok. İftiracıların Allah belasını versin...

    Salla gitsin.Bana kurandan kadının boşama yetkisi olduğunu kanıtlayabilirmisin?

  19. Tecavüzün helal olduğunu söyleyen başka bir ayeti daha yazalım.

    Ahzab 50 - Ey peygamber! Biz bilhassa sana şunları helâl kıldık: Mehirlerini vermiş olduğun eşlerini, Allah'ın sana ganimet olarak ihsan buyurduklarından sahip olduğun cariyeleri, amcalarının kızlarından, halalarının kızlarından, dayılarının kızlarından, teyzelerinin kızlarından seninle beraber hicret etmiş olanları, bir de mümin bir kadın kendini peygambere hibe ederse, peygamber nikâh etmek istediği takdirde, onu başka müminlere değil de sadece sana mahsus olmak üzere helâl kıldık. Onlara eşleri ve cariyeleri hakkında neyi farz kıldığımızı biliyoruz. Bunlar sana hiçbir darlık olmaması içindir. Allah, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

    Cariye savaş esiri kadınlardır ve bu tür kadınlarla ilşkiye girmek bilindik tecavüzden daha çok travma edicidir.

    Savaşta en yakın akrabalarını,babasını,oğlunu,kocasını kaybeden ve acılar içinde kıvranan bir kadını cinsel ilşkiye zorlamak tarifi mümkün olmayan bir vahşettir.

  20. Ama Kuran senin dediğini demiyor:

    (Ey Muhammed!) Her ümmetin kendi içinden üzerlerine bir şahit göndereceğimiz, seni de onların üzerine bir şahit olarak getireceğimiz günü düşün. Sana bu kitabı; her şey için bir açıklama, doğru yolu gösteren bir rehber, bir rahmet ve müslümanlar için bir müjde olarak indirdik.

    Her şeyi açıklıyor ama tecavüzcünün cezasını bildirmiyor.

    Kurana göre tecavüz suç değilki cezası olsun.Tabi öncelıkle tecavüzün ne olduğunu açıklamak gerekir

    .En kısa ve net tarifi ''bir kişinin isteği dışında onunla cinsel ilişkiye girmektir'' erkek veya kadın farketmez.Alman hukuku bu konuda o kadar hassastır ki evli eşlerin bile ısteği dışındaki ılişkisini tecavüz suçu olarak değerlendirmektedir bence gayet yerinde bir kanundur.Bir kadın sırf evli diye kocasının her zaman cinsel arzularına uymak zorunda değildir.

    Şimdi gelelim asıl konuya.

    İslamda cariye konusu var bunu sende ıtıraf ediyorsun.

    (((cigicim kafan iyi mi senin? Benim yazdıklarımı anlama bozukluğun mu var?

    Ben di yo rum ki.

    İs lam da kö le lik ve de ca ri ye lik VARDIR.

    Köle ve cariye sayısında bir sınır YOKTUR.

    Bir müslümanın 1000 adet kölesi ve 1000 adet cariyesi olabilir.

    Bu cariyeler ile zorlamaksızın hepsiyle cinsi münasebet kurabilir. Kötü huylu cariye veya kölesini para ile başkasına satabilir. Veya parayla başkasının kölesini veya cariyesini alabilir.

    Şim-di be-ni an-la-dın mı?))

    Bu yazılar sana ait.

    Savaş esiri hiç bir kadın kendi isteği ile düşmanının koynuna girmez.Yok ılla islamı kurtaracam diye girer diiye diretirsen o zaman ırakta savaş esiri müslüman kadınlarında tevacvüze uğramadıklarını kendi arzuları ile amerikan askerleri ile yattıklarını kabul etmek zorundasın. Bir davranışı, ahmet yapınca iyi coni yapınca kötü şekliden değerlendirmek çifte standarttır.

    Gelelim şimdi tecavüzün helal olduğunu söyleyen ayetlere.

    Tahrim

    1 - Ey Peygamber! Eşlerinin rızasını arayarak Allah'ın sana helâl kıldığı şeyi niçin sen kendine haram ediyorsun? Allah çok bağışlayan çok esirgeyendir.

    2 - Allah size yeminlerinizi bozmayı meşrû kılmıştır. Allah sizin sahibinizdir. O bilendir, hikmetle yönetendir.

    4 - Eğer ikiniz de Allah'a tevbe ederseniz ne iyi, çünkü kalpleriniz eğildi. Ve eğer Peygamber'e karşı birbirinize arka olursanız (bilin ki) onun dostu ve yardımcısı Allah, Cibrîl ve müminlerin iyileridir. Bunun ardından melekler de ona arkadır.

    <a name="5">5 - Eğer o sizi boşarsa belki de Rabbi ona, sizden daha hayırlı, kendisini Allah'a teslim eden, inanan, gönülden itaat eden, tevbe eden, oruç tutan dul ve bakire eşler verir.

    Bu ayetler, muhammed cariyesi maria ile yatarken eşi hafsa tarafından yakalanması üzerine inmiştir (uydurulmuştur).Muhammed öfkeli eşini memnun etmek için mariayı kendıne haram ettiğiğini ve bir daha onunla yatmayacağını ve bu olayı diğer eşlerine bildirmemesini söyler.

    Hani bir laf vardır'' alışmış kudurmuştan beterdir '' muhammed yemin etmesine rağmen cariyesi ile ilişkisini sürdürmüş ve ve itiraz edeceklerin önünü kesmek için bu ayetleri uydurmuştur.

    Bu yazdıklarım aynı zamanda bizon içinde geçerlidir. Allahın helal kıldığını haram sayan müşrik bozuntusuna yani.

  21. hodrimeydan derim.Bu forumda gerek özelden gerek açıktan müşrik müslümanlarla yaptığım tartışmalar gerçeği ispatlıyor.

    Müşrik müslümanlar niye kötü.Müşrikler ortak koşunca allahın ortaklarımı oluyor? Allahın ortağı yoksa niye bu kadar ortak koşanlara kafayı takmış?Allahın ortakları varda onlarımı kıskanıyor,yoksa allahın psıkolojik sorunlarmı var?

×
×
  • Yeni Oluştur...