Jump to content

GunahkarR

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

GunahkarR Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. GunahkarR

    allahı kim yarattı...

    Senınkıde bıraz at gozluguyle bakmak gıbı olmus. Benim kimseden sikayetim yok sadece goruslere saygili olunmalidir.
  2. GunahkarR

    Kurban Neden Kesilir?

    Arkadas dogru soyluyor. Adak adamaya gelirsek her dinde kurban etmek vardir. Hz Ibrahim'in oglunu kurban etmek istemesi gibi insanda bir cok kez kurban edildi dinlerde. inanilir ki Tanri buna razi olmadi. Ona bir kurban gonderdi. Bu bir gelenek olmustur daha sonra bu gelenegi yoksul insanlara yardim etmek amaciyla gunumuze kadar gelmistir. Hikaye ne kadar dogru tartisilir. Ama arkadasimin dedigi gibi iyi bir yonde kullaniliyor. O yuzden bunu sorun etmeniz anlamasiz.
  3. GunahkarR

    allahı kim yarattı...

    Arkadaslar yazılanları takıp edıyorum. Aslinda kucukkende olsa bu soruyu kendimize sormusuzdur. Fazla dusunme ateist olursun diyenlerde oldu. Oraya kadar herkesin bir cevabi var . Ama Allah c.c. kim yaratti diyince herkes de bir soru isareti ama bunu sormak varliginin yok olduguna delil degildir. Bilinmezlik hic bir zaman cevabiniz olmasin. Suphesizki bizi bir yaratan varsa ondan daha buyuk bir ilme sahip olamayiz. Ondan daha aciz oluruz. Bence bu bilinmezligin tek sebebi bu olabilir. Ayetler falan paylasiliyor. Guzel bunlar arastirmak. Ama saygisizlik yapanlarida gordum . Direk bence
  4. GunahkarR

    Neler oluyor orada?

    Selam arkadaslar ben yeni uyeyim bir takim kafam takilan dusuncelerden dolayi bu sitedeyim yazilariniz ve paylasimlariniz vok guzel yeni oldugum icin kimseyi tanimiyorum . Bazi konularda bilgilendirmekte yardimci olan olursa sevinirim. Bu konuda da cok hakli yerlere temas etmissiniz. Belki yapiyorsunuzdur bilmiyorum ama sohbet bulusma gunleri yapmak cok ideal olur.
  5. Selam arkadaslar ben yeni uyeyim bir takim kafam takilan dusuncelerden dolayi bu sitedeyim yazilariniz ve paylasimlariniz vok guzel yeni oldugum icin kimseyi tanimiyorum . Bazi konularda bilgilendirmekte yardimci olan olursa sevinirim. Bu konuda da cok hakli yerlere temas etmissiniz. Belki yapiyorsunuzdur bilmiyorum ama sohbet bulusma gunleri yapmak cok ideal olur.
×
×
  • Yeni Oluştur...